Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Selçuk Aydın61
    • 18.03.2005
    • 1339
    • İstanbul

Ynt: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Hoca kim olsun iradeli olsun istediği oyuncular alinmiyorsa ceksin gitsin bu tribünleri istifa diye bagirtmasin..

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• Ayaz
      • 26.12.2005
      • 436
      • Usa
      • Aydın

Alika87 isimli arkadaşın yazdıkları dikkatimi çekmedi değil birçok kişi isminden bihaber ki o şekilde belirlen diğer arkadaşlardan da çok arklı ekol isimler geliyor.
      Ama işimiz çok zor ve hiçbir hazırlık şansı olmayan bir hoca adayı, takımın şu halinde sezon öncesi yada ortası belli bir süre çalıştıramayacak olması sebebiyle hazırlık aşamasında ligi bilmeyen tanımayan biri gelirse sadece para için geleceği aşikar

birçok kişinin de söylediği gibi Yılmaz Vural mantıklı bir tercih, birde yanına Mirosław Szymkowiak ikna edilebilirse yardımcı olarak
      çok güzel olur mesela
      Girls from your city

Yorum

• Fatih Öztürk
        • 03.10.2007
        • 25005
        • Lojistik
        • İstanbul

İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi
        1- yerli oyuncularin kalmalarini istedigini basin toplantisinda soylemisti sanirim. Oyunculari ikna etmek yonetimin gorevi ki oyuncular bizi burda sampiyon yapmazlar diyip gitmeyi kafaya koymustular.
        2- kadro kurarken etliye sutluye karismadigina hemfikirim. Fakat kadroyu dagitti demek bence buyuk haksizlik.
        Mâlum sezonun kadrosu tırt bir hocanın elinde olsa ve bi şekilde dağıtılsa kıyameti koparırdı.madem sen koooosskoca Şenol hocasın gösterseydin iradenide bassaydın istifanı?
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• AhmetG.

Muharrem Ustaya şike ve siyaset konusunda yaptığım eleştirilerden beni utandıran isimsin İho.

Varsın olsun Usta olsun. En azından vizyon ve para sahibi derim.
          Takımı bu kadar aciz durumda birakmaz derim.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Nazim Can
            • 11.07.2013
            • 12595
            • Serbest Meslek
            • Almanya

İlk olarak carolo tarafından gönderildi
            eski mesajlarimda mevcut Senol gunes daha gitmeden giderse 1 sene kalmadan geri çagiracagiz diye soylemistim ancak artik yonetim onu çagiracak yuz bulurmu bilemiyorum adami 4-5 kere postaladik
            Yalan söyledigin buradan belli, sanal ortam haric, yönetim ve taraftarlar dahil hic bir Allahin kulu Hocayi istifaye falan davet etmedi, ne bir tepki ne bir protesto, son gidisini diyorum, hatta ilk yari son maci birakmis olsaydi yine iyi birkac sey düsünebilirdim Senol Hoca icin, sonucda Tolunay(yeni) hocaya bir kamp sansi ve devre arasi transfer dönemi tanimis olurduk, onu bile yapmadi, yapamadi.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• okb61
              • 28.07.2013
              • 307
              • öğrenci
              • Kocaeli

bu teknik direktör tansferi forvet transferine benzemesinde

Yorum

• Fatih Öztürk
                • 03.10.2007
                • 25005
                • Lojistik
                • İstanbul

İlk olarak ESER tarafından gönderildi
                takip ettigim kadariyla mra'yi en cok savunanlardandin,

mra disli hoca kriterine ne kadar uyuyor peki? yonetime disini gosterip eksik mevkilere ozellikle de forvet mevkine oyuncu aldiramamis bir hocayi uzun sure savunmus olmak yukaridaki yazdiklarinla celismiyor mu?
                Sanada söyleyeyim belliki takip etmemişsin mevzuyu.konumuz Mustafa hoca değil Şenol hoca.Mustafa hoca geçti gitti.şimdi etrafında pervane olunan efsanemiz Şenol hoca var.

Yorum

• Mollasalihoğlu
                  Yönetim Kurulu
                  • 03.07.2004
                  • 18733
                  • Avukat
                  • İstanbul

Sadi Karakaş bile "Şenol Güneş'in aldığı para konusunda yanılmışım" diyerek aldığının 3 katını yazdığını kabul etti. Daha inatçıları var

Şenol Güneş gelmesin, gelirse yıpranır

Her takım layık ettiği gibi yönetilir sözü de doğruysa Sadi Tekelioğlu ya da Rıza Çalımbay gelebilir
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Doğan BULAT
                    • 21.07.2006
                    • 2079
                    • finans
                    • İstanbul

Trabzonspor tarihinin en iyi hocası bence (Şampiyon yapan hocalar dışında) Urbain Breams'tir

Keşke yaşlı olmasaydı da o gelseydi takımın başına
                    Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• 6Şafak Aydın1
                      • 24.09.2006
                      • 8927
                      • Almanya

Hamiyi niye begenmediniz la bu takimdan ümitlimisiniz yoksa? Genc,yerli takimi taniyor sezon sonuna kadar sansini kullansin iste tabi kabul ederse.
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Anıl C
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 07.05.2008
                        • 20052
                        • Mürşid-i Trabzonspor
                        • Almanya

İlk olarak okb61 tarafından gönderildi
                        bu teknik direktör tansferi forvet transferine benzemesinde
                        Allahtan kimsenin sakatligi söz konusu olmucak
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        #23 #07

Yorum

• Ahmet Kuru
                          • 31.10.2007
                          • 8118
                          • Bankacı
                          • İstanbul

Şenol Hoca ya kötü diyorlar...

Adam 2 kere 82 puan aldı şampiyon olamadı..

2004 senesinde yine elinden şampiyonluğu aldılar siz Hala diyorsunuz ki kötü hoca da kurulu kadroya geldi de vs vs vs... Ayıp ya..
                          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• DEEP BLUE

İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi
                            Kadroyu o mu dagitti? Yapma abi gozunu seveyim. Kadro kuramaz de eyvallah derim. Kotu hoca de ona da eyvallah ama oyuncularin gitmesi onun sucumu. Neyse
                            Kadroyu o dağıttı demedim ki... Bu konuda 20.000 yazı yazıldı dedim...

Not: Takım dağıtılırken ses çıkarmayan adamın, sonradan ağlaması çok yapaydır... Şenol hoca beni Trabzonspor'lu yapan kişidir. Ama onu hayatım boyu affetmeyeceğim.

Yorum

• Ibrahim Gaygusuz
                              • 26.01.2009
                              • 9526
                              • Sef
                              • İngiltere

Peki bu Yilmaz Vural Trabzondan niye kovulmus ?

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Fatih Öztürk
                                • 03.10.2007
                                • 25005
                                • Lojistik
                                • İstanbul

Sevgili Ümit abi büyük adamsın vesselam yaşcada benden büyüksün ellerinden öpüyorum sayın abim geleceği net olarak görmüşsün.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...