Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'un Şike Soruşturmasında ki hak arayışının durumu ;

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Dün spor dersimize melih gumusbicak gelmis, işim vardi o derse giremedim tunc elibol hocamiz...

Ts li arkadasim sormus 2010-2011 sampiyonu kim diye, melih tff nin sitesine bakin orda yaziyor demis.

Şu derse nasil girmedim!!! Bilmiyordum yoksa birakir her seyi giderdim dün orada olsam gelecegimi felan dusunmem melih in agzina ..... !!!!

Sinir oldum simdi.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Trabzon'dan UEFA'ya 3 Temmuz başvurusu

Trabzonspor, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında yaptıkları şikayet başvurusunun reddi ile ilgili, Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu'nun gerekçeli kararı göndermesi için UEFA'dan tekrar talepte bulundu.

Trabzonspor Kulübü, 2010-2011 sezonunda Türkiye liginde Fenerbahçe Kulübü tarafından şike yapıldığının yargı kararıyla sabit olmasına rağmen, gerekli cezaların verilmemesi nedeniyle, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında UEFA'ya şikayette bulundu. UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu Trabzonspor'un başvurusunu reddetti. Kararı temyiz etmek isteyen Trabzonspor Kulübü, yaklaşık 3 ay önce gerekçeli kararın gönderilmesi için UEFA'ya başvurdu.

MAKUL SÜREYİ AŞTINIZ

Trabzonspor, aradan geçen süreye rağmen gerekçeli kararın gönderilmemesi üzerine tekrar harekete geçti. İsviçre’deki avukatları aracılığıyla dün tekrar UEFA'ya başvuran bordo mavili kulüp, Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu’nun red kararının gerekçesini bir kez daha talep etti. Trabzonspor’un başvurusunda, gerekçeli kararın 3 aydır gönderilmemesinin makul süreyi aştığı vurgulandı.

Ömür AVCI/TRABZON (DHA)

Yorum

• Değil makul süreyi ! Hadlerini aştılar,insanlıktan çıktılar...
          Kimse şah değil,padişah değil.Tüm Türkiye ve Avrupa'da önümüze taş koyanlar an-la-ya-cak !
          Ülkede şike, Trabzonspor'da şike süreci devam ediyor.Biz bitti demeden kapanmayacak !
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Şadan Kalkavanın ölüm haberi bile camiamızı zarflamak ve bir yerlere çekip ölünün bile ardından konuşuyorlar dedirtmek için ahlaksızca bir haber-yorum üslübuyla yayınlandı. Çoğu haber sitesinde rahmetlinin 96 'da bize karşı beyanatları olduğu hatırlatılmış. Halbuki o senesi her maç öncesi ve sonrası en çok konuşup gevezelik yapanlar Selim Soydan ile Ömer Çavuşoğluydu.

Şerefsizliğin bile bir şerefi var ,bu kadar adilik olmaz!
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şadan Kalkavanın ölüm haberi bile camiamızı zarflamak ve bir yerlere çekip ölünün bile ardından konuşuyorlar dedirtmek için ahlaksızca bir haber-yorum üslübuyla yayınlandı. Çoğu haber sitesinde rahmetlinin 96 'da bize karşı beyanatları olduğu hatırlatılmış. Halbuki o senesi her maç öncesi ve sonrası en çok konuşup gevezelik yapanlar Selim Soydan ile Ömer Çavuşoğluydu.

alayı insanlıktan çıkmış, kim bilir belki hiç girmemiştiler...
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                alayı insanlıktan çıkmış, kim bilir belki hiç girmemiştiler...
                böyle şeylerde bile şeytanın aklına gelmeyecek fitneler üretmek ,büyük bir kinin ürünü bence...

Ama hiç merak etmesinler ,aynı kinin belki de 2 katı bizde mevcut kendilerinekarşı. Biz işi kahpeliğe vurmadık asla da vurmayacağız , o ayrı elbette.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak mustafa calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  trabzon'dan uefa'ya 3 temmuz başvurusu

trabzonspor, fenerbahçe ve türkiye futbol federasyonu hakkında yaptıkları şikayet başvurusunun reddi ile ilgili, kontrol etik ve disiplin kurulu'nun gerekçeli kararı göndermesi için uefa'dan tekrar talepte bulundu.

Trabzonspor kulübü, 2010-2011 sezonunda türkiye liginde fenerbahçe kulübü tarafından şike yapıldığının yargı kararıyla sabit olmasına rağmen, gerekli cezaların verilmemesi nedeniyle, fenerbahçe ve türkiye futbol federasyonu hakkında uefa'ya şikayette bulundu. Uefa kontrol, etik ve disiplin kurulu trabzonspor'un başvurusunu reddetti. Kararı temyiz etmek isteyen trabzonspor kulübü, yaklaşık 3 ay önce gerekçeli kararın gönderilmesi için uefa'ya başvurdu.

Makul süreyi aştınız

trabzonspor, aradan geçen süreye rağmen gerekçeli kararın gönderilmemesi üzerine tekrar harekete geçti. Isviçre’deki avukatları aracılığıyla dün tekrar uefa'ya başvuran bordo mavili kulüp, kontrol, etik ve disiplin kurulu’nun red kararının gerekçesini bir kez daha talep etti. Trabzonspor’un başvurusunda, gerekçeli kararın 3 aydır gönderilmemesinin makul süreyi aştığı vurgulandı.

ömür avcı/trabzon (dha)
                  geç bile kalındı ama yine de daha fazla beklemekten iyidir.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şadan Kalkavanın ölüm haberi bile camiamızı zarflamak ve bir yerlere çekip ölünün bile ardından konuşuyorlar dedirtmek için ahlaksızca bir haber-yorum üslübuyla yayınlandı. Çoğu haber sitesinde rahmetlinin 96 'da bize karşı beyanatları olduğu hatırlatılmış. Halbuki o senesi her maç öncesi ve sonrası en çok konuşup gevezelik yapanlar Selim Soydan ile Ömer Çavuşoğluydu.

ahlaksız bunlar
                    ölü üzerinden bize çamur atacak kadar
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Türkiye'de şike davası ve böyle bir sorun yoktur. Sergilenen koca bir tiyatrodur. Kendinizi yormayın.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün spor dersimize melih gumusbicak gelmis, işim vardi o derse giremedim tunc elibol hocamiz...

Ts li arkadasim sormus 2010-2011 sampiyonu kim diye, melih tff nin sitesine bakin orda yaziyor demis.

Şu derse nasil girmedim!!! Bilmiyordum yoksa birakir her seyi giderdim dün orada olsam gelecegimi felan dusunmem melih in agzina ..... !!!!

Sinir oldum simdi.
                        BAZEN ÇOK ABARTIYORSUNUZ
                        şirin gözükmek için trabzonspor deyip de diğer takımı arkasınamı alacak tı....

objektif davranmış,,sonuçta fb demedi...
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Atilla Dilaver:Şikeciler için sürprizlerimiz var.
                          Yakında yine futbol gündeminin 1. sırasında şike olacak.(twitter)
                          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BAZEN ÇOK ABARTIYORSUNUZ
                            şirin gözükmek için trabzonspor deyip de diğer takımı arkasınamı alacak tı....

objektif davranmış,,sonuçta fb demedi...

Ne objektifi ? Objektif cevap mi simdi bu ? Tff ye bakin demek ne demek daha nasil fb diyecek, şu cevabi verenler zaten istanbullu agziyla konusan insanlar, sana sorduklarinda sende mi tff ye bakin diyorsun ?

Ortada devam eden bir süreç var, sen git tff sitesine bak diyorsan objektif cevap vermis olmuyorsun.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Atilla Dilaver:Şikeciler için sürprizlerimiz var.
                              Yakında yine futbol gündeminin 1. sırasında şike olacak.(twitter)
                              korkutmayalım ezikleri
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                korkutmayalım ezikleri
                                İnşallah dişe dokunur bir şeydir.
                                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X