Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Celal kardeşim, Karadeniz Ereğli'ye yolun düşmüyor mu, 2,5 saatlik yol.

Bir hafta sonu gel de hem tanışalım hem de seni ağırlayalım. Yemek yer, sohbet ederiz.

Bu kadar sıkı TS sevdalısı bir kardeşimizle bu şerefi yaşayalım.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Erol Ağaoğlu'nun adaylığı ve söylemleri Trabzon'nun özetidir aslında. Acıklı dramatik bir özeti.
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Celal kardeşim, Karadeniz Ereğli'ye yolun düşmüyor mu, 2,5 saatlik yol.

Bir hafta sonu gel de hem tanışalım hem de seni ağırlayalım. Yemek yer, sohbet ederiz.

Bu kadar sıkı TS sevdalısı bir kardeşimizle bu şerefi yaşayalım.
        Maalesef abi bende çok isterdim tanışmak. inşallah bir gün yolum düşer oralara muhakkak ararım seni
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maalesef abi bende çok isterdim tanışmak. inşallah bir gün yolum düşer oralara muhakkak ararım seni
          Bakarsın ben İzmit'e gelirim. Kısmet

Sakarya'da 3 yıl çalıştım mühendis olarak (1995-1998).

Az çok bilirim oraları
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bi kac gün burlara ugramayabilirim. sabah burun ameliyati olacagim. sakin bu basligi gerilerde birakmayin.
            geçmiş olsun kardeş.

Ben de burun eti aldırdıydım ,senin durumda öyleyse basit bir işlem çabuk toplarsın Allahın izniyle.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mert o nasıl ist ağzıyla konuşuyorsa sende trb ağzıyla konuşuyorsun ... Koskoca lig tv nin spikerinin TS mi demesini bekliyorsun

''benim yorum yapmam doğru olmaz'' diyebilirdi. onu diyorum... ama sırıtıp tff nin sitesine bakın, şampiyonu görün demek TS ile dalga geçmektir... yayıncı kuruluşun ne olduğunu, kime hizmet ettiğini biliyoruz şaşırmamak lazım ama orada olsam ağzının payını verirdim.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• sanki yavas yavas yine hareketlenme oluyor
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• para için bazı kişiler bazı şeyler yapabilir..herkes kapısının önünü temizlesın lütfen..

Yorum

• satılmış uefa
                    gerekçeli kararı açıkla
                    sabrımız kalmadı
                    bizi daha fazla çıldırtma
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Samsunspor için ne kadar kolay haber yapıyorlar değil mi?
                      fifadan kötü haber, ne diyelim darısı başınıza... ama kimin için kötü olacak onlar çok iyi biliyor.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Samsunspor için ne kadar kolay haber yapıyorlar değil mi?
                        fifadan kötü haber, ne diyelim darısı başınıza... ama kimin için kötü olacak onlar çok iyi biliyor.
                        Ne olmus ki Samsunspor'a ?
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne olmus ki Samsunspor'a ?
                          Geçmişte forma giyen yabancı futbolcuların alacakları konusunda FIFA ile görüşme yapan Samsunspor yöneticileri olumsuz yanıt aldı. Karadeniz ekibine, puan silme, ligden düşürme veya iki ceza birden bekliyor.

Böyle bir haber vardı bu akşam, bütün gazetelerde haber verildi, ben fanatik ve sabah'ın sitesinde okumuştum. ne diyelim samsunspor taraftarı ilk takımlarına sahip çıktıkları kadar şehrinin takımına sahip çıksaydı böyle olmazdı.

Yorum

Geçmişte forma giyen yabancı futbolcuların alacakları konusunda FIFA ile görüşme yapan Samsunspor yöneticileri olumsuz yanıt aldı. Karadeniz ekibine, puan silme, ligden düşürme veya iki ceza birden bekliyor.

Böyle bir haber vardı bu akşam, bütün gazetelerde haber verildi, ben fanatik ve sabah'ın sitesinde okumuştum. ne diyelim samsunspor taraftarı ilk takımlarına sahip çıktıkları kadar şehrinin takımına sahip çıksaydı böyle olmazdı.
                            Ya aslinda böyle bir sey varsa uefa serefsizlik yapiyor gerçekten, Samsunspor taraftarina da ne diyebiliriz ki, stadlari neredeyse hep doluyor, iyi destekliyorlar takimlarini, ama iste Bursa gibi onlar da, yani stada gelenler haricinde pek kimse takmiyor takimi...
                            O kadar berbat durumlari var yine de süperlige çikma hesaplari yapiyorlar, uefa geliyor saçma salak seylerden dolayi puan silme falan diyor, fener için de aynisini deselerdi ya, uygulayarak tabi, ama yok yemez
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Sürekli bize küfretsinler, ancak o işe yararlar.

2000 senesinde Samsun'da çalışırken soğuk bir kış günü kafamda bordo-mavi bere varken, arkamdan gelen yaşça benden küçük 3 genç, çıkar o bereyi çabuk diye taciz etmişlerdi.

Tüm Karadeniz takımları bize düşman. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş ya o misal.

Kendi takımlarına öncelik versinler ve sahip çıksınlar yaşadıkları şehirde, 3 kızkardeş takıma değil.

Biz aynı duruma düşsek hepsi bayram eder.

O yüzden takılmayın, herkes ettiğini bulur, ektiğini biçer.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

Samsunspor için ne kadar kolay haber yapıyorlar değil mi?
                                FIFA bu kadar çok pisliğe batmış olan şikebahçeye neden bir türlü ceza kesmiyor?

Gücü hep zayıf takımlara mı yetiyor?
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X