Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kim düşürecekmiş küme

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      türkiye de sike var yada yok demeleri önemli degil. cas var dedi ve bu is bitti.

yakinda küme düseceklerinin haberi geldiki böyle oynamayiz diyorlar
      Şu mesajı okuyan ve farklı yorumlayabilen iki tip fb li var, biri hadi oradan diye başlayıp kandırılmayı hücrelerinde yaşayan,
      Diğeri bu adamlar genelde haklı çıktı diye korkan. Çok şükür pek çok konuda geç oldu güç oldu ama oldu durumundayız yine benzeri olacak inşallah korkanlar korkularını, kandırılanlar yalanları görecek inşallah.
      2010-2011 Şampiyonu hakkını alacak. Adalet

Yorum

• demekki sikebahce türkiyeden, sehitlerimizden daha önemliymis

Yorum

• ?
          En son emrahs61 tarafından düzenlendi; 06.04.2015, 17:42.

Yorum

• midem bulanıyor tüpçüyü görünce ve o konuşunca

insanlığımdan utanıyorum

ulan siz getirdiniz bu hale ülkeyi

zamanında şikecileri düşürseydiniz bunlar yaşanmazdı
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Sonra da vay efendin insan canı üzülünmez mi bilmem ne,
              şu dönen dolapları,şu konuşan şikeci kanı bozukları gördükçe,
              keşke hepsi geberse diyorum.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Sike surecinden ts klubunun vazgecmesi icin profesyonelce bir oyun tezgahlaniyor ve malesef ts yonetimide bu isin icinde..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Hiç kimse eskişehir maçından sonra kalp krizinden vefat eden abimizi düşünmedi...
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mehmet demirkol sikebahceye 3 temmuzda kumpas kuruldu dedi
                    Allah selamet versin Şamil başkana; M.Demirkol'a anana sor demişti Trabzonun şampiyonluklarını.
                    Şimdi bizde şikebahçenin şikesini avradına mı sor diyeceğiz Demirkol ! Sana kocaman bir çüşşşşşşşşşşş diyorum,oha falan oldum yani...
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Sozde kumpas olayini guclendirmek icin bu olay tezgahlanmis olabilir bakin paralel yapi hala sikebahceyle ugrasiyor demek icin

Yorum

• Açıkçası ben bazılarınızın düşündüğü gibi FB'liler tarafından hazırlanan bir tezgah olduğunu asla düşünmüyorum. 17 Aralık sonrasında kumpastan nasıl nemalanmaya çalıştılarsa bu sefer de aynı yola başvuruyorlar. Ayrıca Mehmet Demirkol bugünkü sözleriyle beni hayrete düşürdü neymiş 4 yaşındaki çocuğa bile tüfek veriyorlarmış 250 metreden kuş vuruyorlarmış otobüs neymiş falan filan...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sikebahcenin aciklamarina bak hele ulke elden gidiyor derken baskanlari bugune isaret etmis..oyun icinde oyun hukumetin bu isden nemalancak sikecilerde aklanacak suclu paralel yapi dagilin..su adamlara hala trabzonda yuzde 1 bile oy cikiyorsa yaziklar olsun bize..hukumet kaybettigi oylari prestiji boyle geri alcak aklinca paralel masalina milleti inandirmsk icin dugmeye basti..operasyon ustune operasyon yapiyor ..
                          En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 06.04.2015, 18:06.

Yorum

• Uslu bizim için şampiyonluklar önemli değil can sağlığı geyikleri yaparken orada olup 96 daki ali Şenin şampiyonluğu nasıl aldığını anlatan kelimelerle 2011 de neden şike yaptıklarını, hakem odası, TFF basıp, hakemlere nasıl küfür ettiklerini söylemeyi çok isterdim

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Açıkçası ben bazılarınızın düşündüğü gibi FB'liler tarafından hazırlanan bir tezgah olduğunu asla düşünmüyorum. 17 Aralık sonrasında kumpastan nasıl nemalanmaya çalıştılarsa bu sefer de aynı yola başvuruyorlar. Ayrıca Mehmet Demirkol bugünkü sözleriyle beni hayrete düşürdü neymiş 4 yaşındaki çocuğa bile tüfek veriyorlarmış 250 metreden kuş vuruyorlarmış otobüs neymiş falan filan...
                              Afedersin de Demirkol kendiyle oynasın....

Hoş burada seveni çok....
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• siketas-ibfk kulübü ,,Futbolda siddete sin, siddete karsi omuz omuza" pankartla ciktilar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X