türkiye de sike var yada yok demeleri önemli degil. cas var dedi ve bu is bitti.
yakinda küme düseceklerinin haberi geldiki böyle oynamayiz diyorlar
Şu mesajı okuyan ve farklı yorumlayabilen iki tip fb li var, biri hadi oradan diye başlayıp kandırılmayı hücrelerinde yaşayan,
Diğeri bu adamlar genelde haklı çıktı diye korkan. Çok şükür pek çok konuda geç oldu güç oldu ama oldu durumundayız yine benzeri olacak inşallah korkanlar korkularını, kandırılanlar yalanları görecek inşallah.
2010-2011 Şampiyonu hakkını alacak. Adalet
mehmet demirkol sikebahceye 3 temmuzda kumpas kuruldu dedi
Allah selamet versin Şamil başkana; M.Demirkol'a anana sor demişti Trabzonun şampiyonluklarını.
Şimdi bizde şikebahçenin şikesini avradına mı sor diyeceğiz Demirkol ! Sana kocaman bir çüşşşşşşşşşşş diyorum,oha falan oldum yani...
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Açıkçası ben bazılarınızın düşündüğü gibi FB'liler tarafından hazırlanan bir tezgah olduğunu asla düşünmüyorum. 17 Aralık sonrasında kumpastan nasıl nemalanmaya çalıştılarsa bu sefer de aynı yola başvuruyorlar. Ayrıca Mehmet Demirkol bugünkü sözleriyle beni hayrete düşürdü neymiş 4 yaşındaki çocuğa bile tüfek veriyorlarmış 250 metreden kuş vuruyorlarmış otobüs neymiş falan filan...
Sikebahcenin aciklamarina bak hele ulke elden gidiyor derken baskanlari bugune isaret etmis..oyun icinde oyun hukumetin bu isden nemalancak sikecilerde aklanacak suclu paralel yapi dagilin..su adamlara hala trabzonda yuzde 1 bile oy cikiyorsa yaziklar olsun bize..hukumet kaybettigi oylari prestiji boyle geri alcak aklinca paralel masalina milleti inandirmsk icin dugmeye basti..operasyon ustune operasyon yapiyor ..
En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 06.04.2015, 18:06.
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Uslu bizim için şampiyonluklar önemli değil can sağlığı geyikleri yaparken orada olup 96 daki ali Şenin şampiyonluğu nasıl aldığını anlatan kelimelerle 2011 de neden şike yaptıklarını, hakem odası, TFF basıp, hakemlere nasıl küfür ettiklerini söylemeyi çok isterdim
Açıkçası ben bazılarınızın düşündüğü gibi FB'liler tarafından hazırlanan bir tezgah olduğunu asla düşünmüyorum. 17 Aralık sonrasında kumpastan nasıl nemalanmaya çalıştılarsa bu sefer de aynı yola başvuruyorlar. Ayrıca Mehmet Demirkol bugünkü sözleriyle beni hayrete düşürdü neymiş 4 yaşındaki çocuğa bile tüfek veriyorlarmış 250 metreden kuş vuruyorlarmış otobüs neymiş falan filan...
Yorum