Stad, yapilan transferler uefanin kişiler hakkinda karar vermemesi ve siyasi şike desteği midemi bulandiriyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Başkanın ömrü federasyon seçimlerine kadar .
Her Cuma ya da Cumartesi müşterilerine avrupa ve amerikada şike ile bağlanmış maçları bildiren şebekeler mevcut . Ödemeyi yapıyorsunuz maçlar e-postanıza geliyor.
isteyene örnekte verebilirim...
Dönen paralar korkunç . Uefa'dan medet ummak o nedenle fazlaca iyimserlik .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 23.02.2015, 20:33.
Yorum
-
ağlayın şikeci medya
adaletten bahsederken dikkatli olun
Şenol Hoca demişti 22 Mayıs 2011'de Karabük'te
adalet birgün herkese lazım olur diye
şikebahçe kaç maç haram puanlar aldı bu sene hakemler sayesinde
bunların çoğunu da kadıköy'de aldı
ilahi adalet artık bunlara acımıyor
adeta yeter artık yaptığınız haksızlıklar diyor2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Sikebahce sike yapmayinca 18de 17 olmuyormus demekki.bu ligde emin olun avrupadan hakem gelse ve sike tesvik olmasa bu 3 ist.takimi cok sampiyinluk birakir.ama turkiyede asla duzelmeyeck bu isler.3 kizkardes bu sene hep yakin gitsinler ve birbirlerine daha da dusman olup birbirlerini yesinler.burbirlerinin pisliklerinini doksunler ortaya.
Yorum
-
Bu kadar sike olayinda hakemler neden yoktu birturlu anlamiyorum.akhisar.sikebahce macinda hakem bilala biraz delikanli olun demis.bu 3 kizkardes icin yabanci hakem lazim bu lige artik.bu hakemlerle bu is olmuyor ve asla olmayacak.adil duzen olsa hakenler acisindan acaba bu seneki puanlar ne olurdu.bnce bu kotu halimizle bile potada olurduk.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın ömrü federasyon seçimlerine kadar .
Her Cuma ya da Cumartesi müşterilerine avrupa ve amerikada şike ile bağlanmış maçları bildiren şebekeler mevcut . Ödemeyi yapıyorsunuz maçlar e-postanıza geliyor.
isteyene örnekte verebilirim...
Dönen paralar korkunç . Uefa'dan medet ummak o nedenle fazlaca iyimserlik .2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bilgiye gözümüzü mü kapatalım ?Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstatistiki bir bilgi, ne var bunda ?
Bilgiye gözümüzü mü kapatalım ?Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGözümüzü biraz daha açalım. Biz en son ne zaman şampiyon olduk?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum