Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzon insanı şöyle düşünüyor.

Ben Akp'yi seçmezsem gidip Chp'yi seçsem hiçbir değişiklik olmayacak. Rezil adalet anlayışı değişmeyecek. Bir sürü yatırım, Trabzon şehrinin gelişmesi yeni iş imkanlarını böylelikle bazı oranlarda kaybedeceğim. Trabzonspor'un hakkını yiyen siyasi parti değil Siyasi rejimdir. Bizim ülkemizde hangi siyasi parti olursa olsun -buna gerçek islami ve gerçek sol partiler dahil değil - sistem malesef böyle ilerleyecek. O yüzden adam AKP'ye basıyor oyu. Benim kişisel fikrim burada şu yönde.

Yani olay Trabzonspor olayı değil olay büyük bir adaletsizlik dalgası. Trabzonspor'unda içinde olduğu. Topyekün bir fikri savaş ile bu zihniyetten anca kurtuluruz. Bunun başlangıç noktası Trabzon değildir. Trabzon başlarsa kaybeder. Tek kalır.

Siyasette kişinin değerleri sıralaması vardır. Buna göre kişi oy kullanır. Trabzonspor bu değer sıralamasında kaçıncı sıradaysa bu konuda oy verme şeklide o derece değişir. Tepki gösterilme şekli seçime gitmemek olabilir. Fakat Akp'nin aldığı oy oranını sorgulamak mantıksızdır kişisel fikrim. Bende vermedim ama kişinin oy tercihi sorgulanamaz.
    Tebrik ediyorum genç kardeşim.Senin gibi sağduyulu ve doğru yorum yapabilenlere ihtiyacımız çok.
    Şike süreci sadece futbol olayı değildir zaten.Acı gerçekleri bu olayda görebilmek mümkün,eğer görmek isterseniz.
    Sen oy versen de vermesen de adam gemisini yürütüyor.Ama Trabzonlu esnafın,emeklinin,çiftçinin vereceği oyla,çocuğuna,torununa bir iş imkanı,şehre bir yatırım imkanı doğuyor.Aksi halde tamamen gözardı edilir güzel memleketim.
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon insanı şöyle düşünüyor.

Ben Akp'yi seçmezsem gidip Chp'yi seçsem hiçbir değişiklik olmayacak. Rezil adalet anlayışı değişmeyecek. Bir sürü yatırım, Trabzon şehrinin gelişmesi yeni iş imkanlarını böylelikle bazı oranlarda kaybedeceğim. Trabzonspor'un hakkını yiyen siyasi parti değil Siyasi rejimdir. Bizim ülkemizde hangi siyasi parti olursa olsun -buna gerçek islami ve gerçek sol partiler dahil değil - sistem malesef böyle ilerleyecek. O yüzden adam AKP'ye basıyor oyu. Benim kişisel fikrim burada şu yönde.

Yani olay Trabzonspor olayı değil olay büyük bir adaletsizlik dalgası. Trabzonspor'unda içinde olduğu. Topyekün bir fikri savaş ile bu zihniyetten anca kurtuluruz. Bunun başlangıç noktası Trabzon değildir. Trabzon başlarsa kaybeder. Tek kalır.

Siyasette kişinin değerleri sıralaması vardır. Buna göre kişi oy kullanır. Trabzonspor bu değer sıralamasında kaçıncı sıradaysa bu konuda oy verme şeklide o derece değişir. Tepki gösterilme şekli seçime gitmemek olabilir. Fakat Akp'nin aldığı oy oranını sorgulamak mantıksızdır kişisel fikrim. Bende vermedim ama kişinin oy tercihi sorgulanamaz.
      Özellikle Trabzon ve benzeri küçük kentlerde insanlar ister iktidar ister muhalefet partisine oy versinler bu oylarla ülkeyi kurtardıklarını zannediyorlar.O yüzden sıralamalarında Trabzonspor çok gerilerde kalıyor.Sonuçta hiç birşey yokmuş gibi oy vermeye devam etmeleri ülkeyi kurtarmadığı gibi TS'nin uğradığı haksızlığı daha da okkalı hale getirdi.

Ama 2011 Temmuzundan beri olan seçimleri boykot edebilseydik yani Trabzonsporluların %95 i sandığa gitmeseydi Şike Davasında bu denli bir haksızlığa uğramazdık.

Unutmadan şunu da belirteyim Trabzonspor markası Trabzon kentinin en büyük üretimidir eğer Trabzonspor kaybederse Trabzon kenti de kaybeder.Aslında Trabzonlular altın yumurtlayan tavuğu kestiler.
      En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 22.04.2016, 14:11.

Yorum

• [MENTION=39909]Sercan Keleş[/MENTION] Tekrar buraya ayrı şekilde yazmak gereğini hissettim eğer 1-2 sayfa geriye gidersen orada da yukarıda olduğu gibi yazdım.

Ben Akp ye Chp ye Mhp ye oy verin yada vermeyin demedim Seçimleri Boykot Etmeliydik dedim

2011 den bu yana BBP ye oy veriyorum eğer boykot edebilseydik seçimleri onlara dahi oy vermezdim.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tebrik ediyorum genç kardeşim.Senin gibi sağduyulu ve doğru yorum yapabilenlere ihtiyacımız çok.
          Şike süreci sadece futbol olayı değildir zaten.Acı gerçekleri bu olayda görebilmek mümkün,eğer görmek isterseniz.
          Sen oy versen de vermesen de adam gemisini yürütüyor.Ama Trabzonlu esnafın,emeklinin,çiftçinin vereceği oyla,çocuğuna,torununa bir iş imkanı,şehre bir yatırım imkanı doğuyor.Aksi halde tamamen gözardı edilir güzel memleketim.
          Böyle sakat bir mantık olabilir mi. Adam senin sendiğin ve en değer verdiğin bir şeyi ve hakkını elinden alıyor sen de "bunun oy ile alakası yok" diyerek oy veriyorsan bunun anlamı şudur "Benim için Trabzonspor yeterince önemli değildir, hakkı yense de olur".

Trabzonlu hemşerilerimiz pek farkında olmasalar da onlar için önemli olmayan ama Trabzon şehrinin en önemli değeri Trabzonspor dur. Onun dışında bir sanayi kuruluşu vb. şehre ait olan ne var? Hekimoğlunun döküm fabrikası benim ezbere bildiğim. Bir de ameliyat teli üreten bir fabrika. Başka bir seferde aklıma gelen bir şey yok.

Trabzon şehrinde çoluk çocuk torunda bir iş imkanı patlaması olmuş da ben mi bilmiyorum? İnşaat ve hafriyat işi dışında kime nasıl Trabzon da iş imkanları artırılmış anlamadım. Asıl koyun gibi oy verirsen göz ardı edilirsin. Oy vermez isen ve sebebini de anlatırsan gelip derdini dinlerler.

Bu şekilde sürü gibi ne olursa olsun oy vermek AKP nin de CHP nin de MHP nin de hiçbir partiye yarar sağlamaz. Yanlışlarını düzeltmeye teşvik vermez durum gittikçe daha kötüleşir, bugün haksızlıklarda sıra sana gelmediyse yarın sıra gelir o zaman da çok ararsın kendini kurtaracak birisini kanaatindeyim.
          En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 22.04.2016, 16:04.
          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İş imkanları yatırımlar vs. vs. sıralıyorsunuz.Bunlar Trabzon insanı için birinci önceliklerdir diyorsunuz iyi de Trabzon insanı işsiz kalınca intihar etmiyor ya da tam aksine şehri altınla kaplasanız da Trabzonspor'un şampiyonluğu kadar Trabzon insanını inanın sevindirmez.2004-2005 sezonunda Trabzon'da öğrenciydim.Takım zirveye oynuyordu Ziya Doğan döneminde.Üst üste 12 maç kazanmıştık çok yaklaşmıştık şampiyonluğa.Yine bir maç günü (Yanılmıyorsam Diyarbakırspor maçı) yaşlı-genç-çocuk demeden herkes işini bırakmıştı.Şehirde hemen hemen her evden bir kişi maça gidiyordu gitmeyenlerde TV başlarında ya da radyolardan takip ediyordu.Maçı 2-0 kazanmıştık ama çok gergin bir maçtı maç sonunda bile otobüste,meydanlarda, tarlalarda aklınıza gelebilecek her yerde bu maç konuşuluyordu.Şehir insanı nasıl da heyecanlıydı o gün o taraftarları öyle umut dolu görünce şuna inanmıştım: Bu şehre havadan helikopterle Dolarlar saçsalar da belki kimsenin umrunda olmayacaktı.Ne değişti de memleketimin insanı bu kadar duyarsız olabiliyor Trabzonspor'u feda ediyor? Hiç mı Eskişehirspor maçı sonrası intihar eden mustafa abi akıllarına gelmiyor? Takıma yapılan bu denli itibarsızlaştırmanın da cezasını çekiyorlar.Şampiyonluğun gökten zembille mi geleceğini zannediyorlardı? Şimdi en ufak gerginlikte maç yarıda kalabiliyor, stad yakılabiliyor.Bunların hepsi yılların birikmiş acıları, öfkeleri.
            En son Karasoy tarafından düzenlendi; 22.04.2016, 21:39.

Yorum

• [MENTION=18053]Karasoy[/MENTION]

Güzel yazı fakat rahmetli Mustafa abi intihar etmedi, o maç yüzünden kalp krizi geçirdi.

Yorum

• En başta şunu dile getirmekte fayda var Trabzon şehri %61'i verdiğinde bizim davayı kaybettiğimiz zaten tescillenmişti uluslararası arenada başarı sağlayan hukukçularımıza tek tek ben teşekkür ediyorum bu kokuşmuş düzende gerçekten büyük bir işe imza attılar ülke içi tüm engellemelere rağmen Trabzonspor lehine çok önemli hukuki kararlar aldılar büyük mücadele ettiler.

Şekip'in açıklamalarına değinecek olursak kendisinin yoğun mesai harcadığı 6222 sayılı yasadan sadece 3 ay sonra hüküm giyen başka bir hukukçu dünyada var mıdır merak ediyorum? Fenerbahçeliliğin ne demek olduğunu buradan anlayabilirsiniz.

Fenerbahçeliler hiçbir tapeye itiraz etmemiş, etmedikleri gibi aynı tapelerle Trabzonspor'u UEFA'ya şikayet etmişlerdir.

Soruyorum sizlere bu dava bir kumpassa o tapelere neden itiraz etmediniz? Ergenekon, Balyoz gibi davalarda ispatlanan üretilmiş delilleri emsal göstererek bu davanın ses kayıtlarla ilgili neden hukuki bir girişimde bulunmadınız?

Yetmediği gibi o davada adı geçen Zeki Mazlum, Sadri Şener, Nevzat Şakar gibi isimlerin kendi aralarındaki konuşmalarından ötürü Trabzonspor'u neden UEFA'ya şikayet etme gafletinde bulundunuz?

Dava komploysa sportif yargılamanın en üst makamı olan CAS'ta açmış olduğunuz davayı neden geri çektiniz?

Siz şike yapmadıysanız 58. Maddenin değiştirilmesi için neden siyasilerin kapısında yattınız?

Say babam say.. Dansözlüklerinizi biz unutmayacağız.. Ama Trabzon halkını da, akillerini ve siyasilerini de bu süreçte asla ama asla unutmayacak ve affetmeyeceğim.
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• 'Şikede kumpas' soruşturmasında 10 kişi tutuklandı.

"Şike operasyonunda kumpas" soruşturmasında tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen 29 kişiden 10'u tutuklandı.
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Burası Turkıye.Bu davaların sonunda asıl suçlu Trabzonspor mus deyıp bıze ceza verırlerse sasırmayın.
                    Adamları usulden akladılar zaten.
                    2011 den sonra seçımlerı boykot etmelıydık.Bızde herkes partıcı olmus.Çok bılıyormus gıbı bır de akıl verıyorlar.Hepsı super zeka bı salak bızıs.

Yorum

• Ya aziz den bize ne. Hala yanlış şeyleri tartışıyoruz. Odaklanmamız gerekenler şunlar.

1- Şike kumpası dedikleri yasadışı dinleme. Ki o zaman yasaldı. hakim onayı ile yapıldı.
                      2- Elde edilen bu delillerle de fb yi ele geçirmek için kullanmış olabilirler. Bizi hiç alakadar etmez.
                      3- Yani Deliller gerçek. Bunu son aklama mahkemesi ve savcısı da onayladı. Sonra imha ettiler
                      4- Deliller gerçek ise bizi aziz in ya da diğerlerin adli suçlaması ilgilendirmez.
                      5- Yapılması gereken tek şey delillerin gerçek olduğunun kabul edildiğini CAS FİFA UEFA nezdinde net şekilde vurgulamak.
                      6- Cas benim için delillerin nasıl elde edildiği önemli değil dedi. Deliller gerçek ise fazla detaylarla uğraşmaya gerek yok.

Kulüp Bu maddelere göre CAS ve FIFA nezdinde hareket etse yeter. Hatta basına da bu şekilde demeç verilmeli.
                      En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 23.04.2016, 11:59.
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Kumpasınızı da alın defolun gidin o.ç.ları
                        Lanet olası ülke

Canım ülkeme lanet okuyacak hale getirdiler
                        17-25 Aralık Hırsızlığı, şike-teşvik hırsızlığı, 750.000 dolarlık saat hırsızlığı ........................bitmez

Paralel yaptı de, geç karşıya
                        Bakalım sırattan geçebilecek misiniz?
                        Yatacak yeriniz kalmadı
                        Sahte dindarlar, imansızlar
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Bıkmak yok
                          Susmak yok
                          Unutmak yok
                          Yılmak yok
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İş imkanları yatırımlar vs. vs. sıralıyorsunuz.Bunlar Trabzon insanı için birinci önceliklerdir diyorsunuz iyi de Trabzon insanı işsiz kalınca intihar etmiyor ya da tam aksine şehri altınla kaplasanız da Trabzonspor'un şampiyonluğu kadar Trabzon insanını inanın sevindirmez.2004-2005 sezonunda Trabzon'da öğrenciydim.Takım zirveye oynuyordu Ziya Doğan döneminde.Üst üste 12 maç kazanmıştık çok yaklaşmıştık şampiyonluğa.Yine bir maç günü (Yanılmıyorsam Diyarbakırspor maçı) yaşlı-genç-çocuk demeden herkes işini bırakmıştı.Şehirde hemen hemen her evden bir kişi maça gidiyordu gitmeyenlerde TV başlarında ya da radyolardan takip ediyordu.Maçı 2-0 kazanmıştık ama çok gergin bir maçtı maç sonunda bile otobüste,meydanlarda, tarlalarda aklınıza gelebilecek her yerde bu maç konuşuluyordu.Şehir insanı nasıl da heyecanlıydı o gün o taraftarları öyle umut dolu görünce şuna inanmıştım: Bu şehre havadan helikopterle Dolarlar saçsalar da belki kimsenin umrunda olmayacaktı.Ne değişti de memleketimin insanı bu kadar duyarsız olabiliyor Trabzonspor'u feda ediyor? Hiç mı Eskişehirspor maçı sonrası intihar eden mustafa abi akıllarına gelmiyor? Takıma yapılan bu denli itibarsızlaştırmanın da cezasını çekiyorlar.Şampiyonluğun gökten zembille mi geleceğini zannediyorlardı? Şimdi en ufak gerginlikte maç yarıda kalabiliyor, stad yakılabiliyor.Bunların hepsi yılların birikmiş acıları, öfkeleri.
                            tam olarak öyle hala bu şehir için en öncelik Trabzonspor'dur. akp'ye verilen oy balon oydur sebebleri vardır ama bunlar iş imkanları fasa fisosu ile ilgili değildir şuan akp'ye oy verenlerin %60'ı sırf öteki partiye kin duyduğu için veriyor bu ülkede eşi görülmemiş bir kutuplaşma yaratıldı hep diyorum doğru ile yanlışın zerre önemi yok şuan insanlar için o parti bu parti var yani çıkıp liderleri şu hatalıdır dese evet der alkışlarlar ertesi gün hayır o doğrudur dese evet der alkışlarlar yada öteki parti şu hatalıdır dese hayır o doğrudur derler ülkenin durumu bundan ibarettir. Trabzon'da bundan nasibi aldı her kent gibi yine bu iktidar zamanında "Trabzon'da ampul söndü" pankartı açılmıştı ve seçimde gereği yapılmıştı ama ilk zamanlarıydı mevcut iktidarın şimdi o kutuplaşma dibi gördüğü için insanlar kör sağır dilsiz.

şike olayına bakın bi şimdi her yerde şikede kumpas haberleri var inanılmaz bir algı operasyonu yapıyorlar kemik tayfa tabi inanmıyor ama arada kalanları avuçlarının içlerine alıyorlar hatta polis otosu yakan fb'lileri bile aklama peşindeler neymiş paralel polisler fb forması giyip yakmışlar. yazarken bile bi gülme alıyor düşünün işte o kadar karaktersiz o kadar dinsiz Allahsız hukuksuz onursuz kemiksiz yüzsüz ....... ları ile mücadele etmeye çalışıyoruz bütün güç ellerinde.. neden bu kadar oy verdi bu şehir onca haksızlığa rağmen bu kutuplaşma, bu algı operasyonları ile ve tabi muhalefetinde aynı pisliğin laciverti olduğu için bu ülkede sağcının, solcunun, muhafazakarın içi boş hatta bomboş.

güzel bi söz vardır; filozofların aydınlatamadığı halkları şarlatanlar aldatır.

şu yapılsa bu yapılsalarıda geçtim artık ben.. Trabzon halkı komple açlık grevine başlasalardı mezarları kazıp beklerlerdi mevcut iktidar ve muhalefet ist. kulüplerinin kıllarına zarar gelsin istemez çünkü sistem onların üstüne kurulu. tabi ki susarsak kalbimiz kurusun dibine kadar mücadele marifet kurtaracağını bilerek ölmek değil kurtaracağını bilmeden ölmektir ama ülke içinde hiç bir sonuç alamayız tek çare cas ve fifa'dır ordan balyoz indimi kumpas içlerinde patlar o yüzden usta'nın atacağı adımlar önemli
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• merhabalar,

hatirlayan hatirlar, uutan unutmustur bizi.

kasim 2015´ten beri foruma 3-4 aktif olusum. eskisi gibi forum ne yazik ki tat vermiyor. ama bu basligi her gün misafir olarak takip ediyorum.

Yorum

• Şikeci Aziz Yildirim: "Tapeler bir kenara itilemez. Biz konusmadik demiyoruz, hukuksuzdur diyoruz."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X