İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bu zamana kadar siyasi konularda burada konuşmamaya hep özen gösterdim, zaten pekte anlamam. Ama siyaseti sporun artık kalbine kadar soktukları için (öyle ki tff bir açıklama yapmadan önce ülkenin cumhurbaşkanı açıklama yapıyor) bunu söylemeden edemeyeceğim.
Senin tek futbolcuyu bile yaralamadığın maçta sana terörist damgası vuranları destekleyen adam bugün ki olaylara futbol terörü değil başka birşey var dediği halde bu adamı destekleyen kişi Trabzonspor u tutmasın. Bir spor dalı için yapmadığı adaletsizlik kalmayan kişi başka şeyler için neler yapmıştır düşünmek bile istemiyorum-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim mactan onceki mac degil miydi olayli olan? biz ile seyircisiz oynayacaklardi.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer'i istifaya kadar götüren olay.
Yorum
-
Bunları fırsat bilen Aziz kongre için manipülasyon var diyerek şimdiden Ali Koç'un önünü kesmeye çalışacak. Zaten Ali Koç sevmeyen büyüklerimiz! bu işe bayılıp sonuna kadar bu yolda gidecek. Bilindik numaralar.Elbette bunları gören birkaç yorumcu var. Mesela bi tanesi "o zaman Trabzon'da çok kumpas yapıldı, bu da araştırılsın" dedi. Fanatik fenerli dışında kimse yemiyor artık. Bunlara yedireceksin Vakfıkebir paklasını...
Yorum
-
İlk olarak lugana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunları fırsat bilen Aziz kongre için manipülasyon var diyerek şimdiden Ali Koç'un önünü kesmeye çalışacak. Zaten Ali Koç sevmeyen büyüklerimiz! bu işe bayılıp sonuna kadar bu yolda gidecek. Bilindik numaralar.Elbette bunları gören birkaç yorumcu var. Mesela bi tanesi "o zaman Trabzon'da çok kumpas yapıldı, bu da araştırılsın" dedi. Fanatik fenerli dışında kimse yemiyor artık. Bunlara yedireceksin Vakfıkebir paklasını...
ben Ts yöneticisi olsam azize yildivimi kötüleyen video yapip yayinlarim, onun yaninda olsunlar diye"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak lugana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim için ikisi de aynı.Değişmez, beni de ilgilendirmez. Ben Trabzonspor'a bakarım. Yalnız unutmayalım Ağaoğlu'nu başkanlığa ikna eden Ali Koç'tur.
Yorum
-
Oyun eglence olmasi gereken futbolda bile adaleti saglayamayanlar baska seylerde nasil saglayacaklar varin siz dusunun..bu zihniyet fifa lehimize karar verse dahi gerekirse uyeligimizi bile askiya aldirabilir akla mantiga yatmiyor ama bugune kadar şikecileri korumak adina hangi yaptiklari akla mantiga uyuyor ki yapar mi yaparlar bizde kendi icimizde oynar durur kendi pisligimizde boguluruz yeter ki şikebahcelerine zeval gelmesin..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Hep diyoruuuuuum
HÜKÜMETİN TAKIMI fenerbahçe
Kimse gık diyemez gık gık. Şimdi bakıyorum da dünden beri bjk'liler de süt dökmüş kedi. Acaba diyorum biz yine iyi mi direndik.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum