Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özkan Sümer'i istifaya kadar götüren olay.
    bizim mactan onceki mac degil miydi olayli olan? biz ile seyircisiz oynayacaklardi.
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Bu zamana kadar siyasi konularda burada konuşmamaya hep özen gösterdim, zaten pekte anlamam. Ama siyaseti sporun artık kalbine kadar soktukları için (öyle ki tff bir açıklama yapmadan önce ülkenin cumhurbaşkanı açıklama yapıyor) bunu söylemeden edemeyeceğim.
      Senin tek futbolcuyu bile yaralamadığın maçta sana terörist damgası vuranları destekleyen adam bugün ki olaylara futbol terörü değil başka birşey var dediği halde bu adamı destekleyen kişi Trabzonspor u tutmasın. Bir spor dalı için yapmadığı adaletsizlik kalmayan kişi başka şeyler için neler yapmıştır düşünmek bile istemiyorum
      -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
      https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bizim mactan onceki mac degil miydi olayli olan? biz ile seyircisiz oynayacaklardi.
        Bizim maçtan sonra ceza almışlardı. Ancak malum kişi "doğru bulmuyorum" demişti.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özkan Sümer'i istifaya kadar götüren olay.
          evt küçük bir kız çocuğunun yaralandığı maç

Yorum

• Biz sevildikçe coşarız. Cumhurbaşkanımız bizi sevmeye devam et. Trabzon'dan %100 çıkarana kadar durmak yok...

Yorum

• Bunları fırsat bilen Aziz kongre için manipülasyon var diyerek şimdiden Ali Koç'un önünü kesmeye çalışacak. Zaten Ali Koç sevmeyen büyüklerimiz! bu işe bayılıp sonuna kadar bu yolda gidecek. Bilindik numaralar.Elbette bunları gören birkaç yorumcu var. Mesela bi tanesi "o zaman Trabzon'da çok kumpas yapıldı, bu da araştırılsın" dedi. Fanatik fenerli dışında kimse yemiyor artık. Bunlara yedireceksin Vakfıkebir paklasını...

Yorum

• İlk olarak lugana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunları fırsat bilen Aziz kongre için manipülasyon var diyerek şimdiden Ali Koç'un önünü kesmeye çalışacak. Zaten Ali Koç sevmeyen büyüklerimiz! bu işe bayılıp sonuna kadar bu yolda gidecek. Bilindik numaralar.Elbette bunları gören birkaç yorumcu var. Mesela bi tanesi "o zaman Trabzon'da çok kumpas yapıldı, bu da araştırılsın" dedi. Fanatik fenerli dışında kimse yemiyor artık. Bunlara yedireceksin Vakfıkebir paklasını...
                ali kocun baskan olmamasi her türlü avantaj

ben Ts yöneticisi olsam azize yildivimi kötüleyen video yapip yayinlarim, onun yaninda olsunlar diye
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Benim için ikisi de aynı.Değişmez, beni de ilgilendirmez. Ben Trabzonspor'a bakarım. Yalnız unutmayalım Ağaoğlu'nu başkanlığa ikna eden Ali Koç'tur.

Yorum

• İlk olarak lugana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim için ikisi de aynı.Değişmez, beni de ilgilendirmez. Ben Trabzonspor'a bakarım. Yalnız unutmayalım Ağaoğlu'nu başkanlığa ikna eden Ali Koç'tur.
                    Hocam Ali Koç napsın kimin Trabzonspor başkanı olacağını ne alaka gidip Ahmet Ağaoğlunu ikna edicek her okuduğumuza inanmayalım lütfen.

Yorum

• Oyun eglence olmasi gereken futbolda bile adaleti saglayamayanlar baska seylerde nasil saglayacaklar varin siz dusunun..bu zihniyet fifa lehimize karar verse dahi gerekirse uyeligimizi bile askiya aldirabilir akla mantiga yatmiyor ama bugune kadar şikecileri korumak adina hangi yaptiklari akla mantiga uyuyor ki yapar mi yaparlar bizde kendi icimizde oynar durur kendi pisligimizde boguluruz yeter ki şikebahcelerine zeval gelmesin..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Neyin şikesi heryer olmuş kumpas
                        Hakkımızı alamayacağımızı biliyorduk bugün imzası atıldı, geçmiş olsun

Yorum

• Bu kumpas da sevip de kavuşamayanlara gelsin(!)
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ortada bir kumpas varsa bunu kumpascının kralı aziz yapmıştır rüzgarı arkasına almak için...

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Kusura bakmayın ama barbaros şansal haklıydı, aysu kayacı gibi..

Tr’de yaşamadığıma şükreder hale geldim.

Yorum

• Hep diyoruuuuuum

HÜKÜMETİN TAKIMI fenerbahçe

Kimse gık diyemez gık gık. Şimdi bakıyorum da dünden beri bjk'liler de süt dökmüş kedi. Acaba diyorum biz yine iyi mi direndik.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X