Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir daha okuyunca evet yanlış anlaşılma olabilir
    Ayriyetten yanlış anlamam ben cemaati her yerde savunurum söylemekten çekinmiyorum. Gönül kırgınlığım var şike davasında bu kadar geri kaldıkları için hatta bu yüzdende baya geri kaldım ama aslımı inkar etmem hiçbirzaman
    Inanmam
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Yeni bi şey var mı?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yani bu da bir ihtimal ama bence öyle degil, ama düsündügüm bir sey varsa o da sudur : kesinlikle o "...ciler" dediklerin intikam mintikam alamaz, cemaat nasil bu duruma düstüyse onlar da düser, Tayyip'in sonunu getiremez 28subatçilar falan
        Yalniz su son olanlarda iktidar da cemaat te ayni, iktidar daha güçlü diye ona bir sey olmuyor yoksa onun da en az cemaat kadar kabahati var
        cemaat te 12 senedir iktidara yalakalik yaparken iyiydi, simdi iktidara düsman kesildiler, gülünç
        iktidar da onlarin bir çok seyine göz yumdu, dibine kadar destek verdi, simdi paralel maralel oldular, daha da gülünç
        Ben cemaatten olan arkadaslara yillar önce bile "basinizdaki nerde, niye gelmiyor" dedigimde (2008'den sonra gelebiliyordu) kem küm ediyorlardi, iktidari savunanlara da bu soru soruldugunda savunmaya geçiyorlardi, simdi güya bir sey biliyormus gibi karsimiza çikiyorlar ve paralel maralel diyorlar ya suratlarina tüküresim geliyor...... siyaseti geriden takip eden, siyasetten anlamayan, hiç bir öngörüsü dogru çikmayan kisiler bunlar
        Bir siyaset bilimi Öğrencisi olarak söyleyebilirim ki siyaset çok pis ve yavşak bi iş.
        Okuduğum bölümden iğreniyorum açıkcası kendimi hukuğa atmanın yollarını arıyorum
        tayyibi bitirir bitiremez noktalarında inşallah bitiremezler. Bu ülkenin darbe görmesini istemem. En kötü hükümet darbeden iyidir. Ama ben sonlarının böyle olacağını düşünüyorum. Dediğim gibi inşallah olmaz tayyibin darbe mazlumu halk Kahraman'ı olarakta anılmasını istemem
        Cemaat işi Karışık iş. Onun mevzusu burada konuşulmaz gerçi Üstte yazdıklarımında Yeri burası değil istersen bi gün konuşuruz özelden

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir siyaset bilimi Öğrencisi olarak söyleyebilirim ki siyaset çok pis ve yavşak bi iş.
          Okuduğum bölümden iğreniyorum açıkcası kendimi hukuğa atmanın yollarını arıyorum
          tayyibi bitirir bitiremez noktalarında inşallah bitiremezler. Bu ülkenin darbe görmesini istemem. En kötü hükümet darbeden iyidir. Ama ben sonlarının böyle olacağını düşünüyorum. Dediğim gibi inşallah olmaz tayyibin darbe mazlumu halk Kahraman'ı olarakta anılmasını istemem
          Cemaat işi Karışık iş. Onun mevzusu burada konuşulmaz gerçi Üstte yazdıklarımında Yeri burası değil istersen bi gün konuşuruz özelden
          Ona ne süphe
          Hukuk ta çok farkli degildir gibime geliyor ama sadece tahmin
          Gidisat iyi degil bence de, ama ne olur kestirmek biraz zor...
          Tamamdir, hosuma gitti bu is bir de siyaset bilimi ögrencisinden bir seyler ögrenelim, kapabilecegim seyler vardir illa ki =)

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Deveye diken Trabzonluya hakkını yiyen yaranır.
            SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ona ne süphe
              Hukuk ta çok farkli degildir gibime geliyor ama sadece tahmin
              Gidisat iyi degil bence de, ama ne olur kestirmek biraz zor...
              Tamamdir, hosuma gitti bu is bir de siyaset bilimi ögrencisinden bir seyler ögrenelim, kapabilecegim seyler vardir illa ki =)
              Hukuk devletinde zannediyor herhalde kendisini.
              "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• İlk olarak cemertem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hukuk devletinde zannediyor herhalde kendisini.
                Yok yaa zannetmiyorum bölüm olarak kötünün iyisi diye düsünüyor olabilir hukuk bölümünü, ya da hedeflerine hukukçu olarak varmayi isteyebilir...
                Kimse ülkemizde hukukun düzgün bir sekilde isledigine inanmiyordur bence

Yorum

• Uefa, sitesinden kesinlikle açıklama yapacağını söylemişti, hani nerede 11 aralık toplantısı ile ilgili açıklama, paylaşıldı mı link bilen var mı?

Ayrıca red kararının gerekçesi halen kulübe ulaşmadı mı bu nasıl iş, kaç gün geçti? Bariz şekilde psikolojik bir savaşla karşı karşıyayız bence. Bir an önce CAS'a başvuru yapmalıyız ve duruşma tarihi ortaya çıkmalı.
                  Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                  Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ayrıca red kararının gerekçesi halen kulübe ulaşmadı mı bu nasıl iş, kaç gün geçti? Bariz şekilde psikolojik bir savaşla karşı karşıyayız bence. Bir an önce CAS'a başvuru yapmalıyız ve duruşma tarihi ortaya çıkmalı.
                    ulaşmıştır yaa. uefanın tahkimine başvuru yaptık ya. yoksa nasıl başvurcaz.

Yorum

• Hüseyin duyum mu aldın bakim ?

Yorum

• Umutlar o kadar tükendi ki sohbetler de laçkalaşmış..''Bir umut diye'' beklenti içine girebileceğimiz bir ışık da yok gibi...

Yorum

• Umutlar ahirete kaldı.

Yorum

• CNN Türk haberinde görmüştüm bende, tahkim kuruluna başvuruldu diye.
                            Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              CNN Türk haberinde görmüştüm bende, tahkim kuruluna başvuruldu diye.
                              Hadi ya? Başvurduk mu gerçekten, öyleyse iyi. Ama uefa tahkimi 2-3 günde cevap veriyordu, ne zaman başvurduk ki acaba?
                              Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                              Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hadi ya? Başvurduk mu gerçekten, öyleyse iyi. Ama uefa tahkimi 2-3 günde cevap veriyordu, ne zaman başvurduk ki acaba?
                                http://www.cnnturk.com/haber/spor/fu...uluna-basvurdu

Haber bu, bilmiyorum bende.
                                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X