Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    -haha olay cikaran taraftarlara karsi bir tek sikebahce mücadele ediyor diyor aziz.
    sikeye karsida herkesin sessiz kaldiginida deyinse keske.

-2 senelik cezamiz bu sene bitiyor seneye avrupada oynariz diyor.
    hala masal anlatiyor
    onu doğru söylüyor şu andaki duruma göre gelecek yıl avrupada oynayabilecekler....
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• gazetecinin birine sus beni dinle. git tv den konus dedi

Yorum

azize: 3 temmuz sike operasyonu yapanlar icin suc duyurusunda bulunacagiz

tabi caniiimm
        mala bağladı yine

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          onu doğru söylüyor şu andaki duruma göre gelecek yıl avrupada oynayabilecekler....
          bende oynayamaz diyorum. sike yapanin cezasi küme düsmektir. o halde 2 yil neden ceza aldilar?
          madem hic bir suclari yok gitsinler dava acsinlar. acamazlar

Yorum

• Tayyip'e oy verenler Aziz i iyi dinleyin. Bu Aziz i 17 aralik operasyonu kurtartdi. Tayyip kendi pisliklerini ortmek isteyince Aziz gibilere de havlama hakki dogdu. Yaziklar olsun bu ulkeye de gidip hala Tayyip i savunanlara da...

Kulunkoglu diye bi arkadas vardi buralarda, devlet memuruymus, Tayyip e salliyorum diye sinirlenip ozelden benim TC kimlik bilgilerimi sormustu. Aklima geldi bi an, nerelerde acaba o usak
            6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

bende oynayamaz diyorum. sike yapanin cezasi küme düsmektir. o halde 2 yil neden ceza aldilar?
              madem hic bir suclari yok gitsinler dava acsinlar. acamazlar
              sana bana göre oynayamazlar ama şuandaki durumda göre oynayacaklar maalesef...

Yorum

• sikeciler alehine olan hakem hatalarini gösteriyorlar. dürüstsen lehine olanlarida göstersene

Yorum

sikeciler alehine olan hakem hatalarini gösteriyorlar. dürüstsen lehine olanlarida göstersene
                  onun için toplantıya sabahtan başlaması lazımki akşama kadar belki bitirebilirdi toplantıyı

Yorum

• Adam sanki tv programı sunuyor. Güzel ülkem!
                    Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                    Hz. Ömer.

Yorum

sikeciler alehine olan hakem hatalarini gösteriyorlar. dürüstsen lehine olanlarida göstersene
                      Onu gösterecek göt nerde onda 2010 ne yaptilarsa aynisini yapiyorlar aykut serefsizin aciklamasindan sonra pen ondan sonra verilmedi. O senenin Baskani ustifa ettikden sonra kayboldu
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• ülkede yürekli bir gazeteci yokki cikip dicek birde lehinize olanlar icin ne diyorsunuz diye

Yorum

• acik acik hakeme ,,gereyi neyse onu yapin yoksa bir daha buraya gelemezsiniz"dedi

Yorum

ülkede yürekli bir gazeteci yokki cikip dicek birde lehinize olanlar icin ne diyorsunuz diye
                            Orda kim konuşabilir ki.
                            Biri konuşmaya kalktı hemen azarlayarak susturdu.
                            Köpek gibi korkuyor herkes ondan.
                            Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                            Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Orda kim konuşabilir ki.
                              Biri konuşmaya kalktı hemen azarlayarak susturdu.
                              Köpek gibi korkuyor herkes ondan.
                              evet orada konusturtmuyor kimseyi. ama tv lerde spor programlarinda yapabilirler yürekleri varsa.

Yorum

• demorören ve sinan engine salliyor hakem odasi bastilar diye gecmis senelerde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X