İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleazize: 3 temmuz sike operasyonu yapanlar icin suc duyurusunda bulunacagiz
tabi caniiimm2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonu doğru söylüyor şu andaki duruma göre gelecek yıl avrupada oynayabilecekler....
madem hic bir suclari yok gitsinler dava acsinlar. acamazlar
Yorum
-
Tayyip'e oy verenler Aziz i iyi dinleyin. Bu Aziz i 17 aralik operasyonu kurtartdi. Tayyip kendi pisliklerini ortmek isteyince Aziz gibilere de havlama hakki dogdu. Yaziklar olsun bu ulkeye de gidip hala Tayyip i savunanlara da...
Kulunkoglu diye bi arkadas vardi buralarda, devlet memuruymus, Tayyip e salliyorum diye sinirlenip ozelden benim TC kimlik bilgilerimi sormustu. Aklima geldi bi an, nerelerde acaba o usak6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende oynayamaz diyorum. sike yapanin cezasi küme düsmektir. o halde 2 yil neden ceza aldilar?
madem hic bir suclari yok gitsinler dava acsinlar. acamazlar2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesikeciler alehine olan hakem hatalarini gösteriyorlar. dürüstsen lehine olanlarida göstersene2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesikeciler alehine olan hakem hatalarini gösteriyorlar. dürüstsen lehine olanlarida gösterseneYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleülkede yürekli bir gazeteci yokki cikip dicek birde lehinize olanlar icin ne diyorsunuz diye
Biri konuşmaya kalktı hemen azarlayarak susturdu.
Köpek gibi korkuyor herkes ondan.Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Yorum
-
İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrda kim konuşabilir ki.
Biri konuşmaya kalktı hemen azarlayarak susturdu.
Köpek gibi korkuyor herkes ondan.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum