Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    CB %100 futbola katılacakmış pazar günü, şeytan rıdvanın konuğu olacak. Konu bu mevzulara kayar mı acaba ?
    Sanmıyorum. Ağırlıklı gündem yeni stadların inşaası ,altyapı meselesi ve dolayısıyla yabancı sınırlaması tartışmalarının Cumhurbaşkanı tarafından değerlendirilmesi ( ki söyleyecekleri gelecek sezonlarda ne olacağını tayin edecektir) ilave olarak fenerbahçenin gidişatı olur.

Türkiyede halihazırdaki iktidar -büyük/küçük muhalefet ,spor dünyası ve aklınıza gelecek bütün dinamiklerin hiçbirinin gündeminde Şike davası yok. O konu '' kapandı ''.

Bize düşenin ne olduğu ,bu krizi kökten sonlandıracak mekanizmanın nerelerde ve nasıl çalıştırıldığı hususunda gerekli bilgi geride kalan yüzlerce sayfada değerli forum katılımcıları tarafından defalarca yazıldı. Trabzonsporu yönetenler ,ona gönül verenler ve ülkemizde 2010-11 sezonun yapılmış tescilli şike faaliyetinden rahatsız diğer bütün camialar harekete geçmedikçe hiç bir halt değişmeyecek.

Ama o senenin Şampiyonu olduğumuz gerçeği de değişmeyecek.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu haber gerçekmi. Umarım yalandır.

Burak Yılmaz: Şike sezonuna çok takılı kaldık

Ensonhaber.com 11.11.2017 16:16
      Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz, "Şike sezonuna çok takılı kaldık, diğer yılları unuttuk" diyerek özeleştiri yaptı.
      En son celaledtin tarafından düzenlendi; 12.11.2017, 08:46.

Yorum

• Daha neler duyacağız... Fatih Terim ekarte edildi. 2-3 sene sonra Emre'nin Arda'nın Burak'ın Rıdvan'ın vb. sesleri daha net duyulacak tahmin ediyorum, özellikle Tff'de
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ersin gökalioğlu reloaded.
          para topladı milletten birkac hesapta topladı bu 3 temmuzun ekmegini yiyenler çok ve hala bunun pesinden gidenler var.süreci iyi yönetemedik umarım birseyler yolunda giderde hakkımızı alırız ama pek öyle ic acıcı gözükmüyor rüsvetci fifa.

Yorum

• EfsaneSpors [MENTION=6743]EFSANE[/MENTION]spors
            Aziz Yıldırım: "2011 sezonunda biz hep devredeydik. Bundan sonra da bunu uygulayacağız."
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              EfsaneSpors [MENTION=6743]EFSANE[/MENTION]spors
              Aziz Yıldırım: "2011 sezonunda biz hep devredeydik. Bundan sonra da bunu uygulayacağız."
              evet şike için hep devredeydiler

Yorum

• 2010-2011 sezonunda yaşanan hırsızlığın cezası verilsin artık
                FIFA milli takım düzeyinde bileti kessin de özellikle siyaset ve Bizans medyası güzel bir silkelensin
                Düşürün ulan Düşürün ulan
                Şike yapanı düşürün ulan
                Teşvik vereni düşürün ulan
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar boru esasen Fenerbahçeye sokuldu.Biliyorsunuz Fenerbahçe denen yavşak kulüp şampiyonlar ligi de dahil avrupa kupalarından atıldı.Yani şikeden ceza aldı.Fenerbahçe vesikalanmıştır.Vesikası ise şikedir.Trabzonspor camiası olarak gururlanmalıyız.Bu vesikayı Fenerbahçe camiasına astıram kulübüz.Düşünsenize Yaşayan Fenerbahçeliler bunların doğacak çocukları,onların çocukları,torunları sonsuza kadar şikeci bir kulübün taraftarı olmanın ezikliği ve rezilliği ile yaşayacak.Oysa bizim çocuklarımız,torunlarımız alınları açık,başları dik gezecekler.

Yeter mi?YETMEZ...Niye?Çünkü bu yavşak kulüp küme(ler) düşürülmedi.Trabzonsporun maddi ve manevi kayıpları telafi edilmedi.

Fifa dünyanın en büyük yolsuzluklarının,rüşvetin döndüğü bir kuruluş.Blatter denen kıçının kılları kadayıf olmuş moruk bile dünyanın rüşvetini yedi.Platini denen götü başı ayrı oynayan angut da bu şike sürecinde Fenerbahçeyi kollayan güruh tarafından doyuruldu.İnfantino denen prezarvatif kafalı kel de tüm bu olup bitenlere göz yumdu.Okumamış cahil İHO ve okumuş cahil Muharrem de gerekenleri yapmayınca iş uzadı.Zorlada olsa Fifaya davamızı götürdük.İnfantino ve ekibi şu sıralar yusuf yusuf.Geçenlerde biliyorsunuz geviş geteren sığır Yıldırım Fifadaydı.İnfantino bu sığıra " cezaları vermediniz iş bu noktaya geldi.bu aşamadan sonra boruyu döşemek zorundayız kilolarca vazelini hazırlayın" dedi.Bu bilgi net ve kesindir.Kış aylarında 2011 şampiyonluğunu kutlayacağız.Herkes sandıklardan bayrak flamaları çıkarsın.2010-2011 şampiyonluğumuzu Fenerbahçenin çıktığı yere kazıya kazıya yazacağız arkadaşlar.
                  İnfantino beni arayıp söylese bu kadar net konuşmam. Madem bu kadar eminsin, eğer dediğin çıkarsa bırak kışı mışı, 1 Haziran 2018'e kadar sana süre. Fifa sadece "Fener'i düşür, Trabzon'u şampiyon yap. Aksi halde tüm uluslararası org. unut" kararı çıkarırsa fenerin düşüp düşmediğine bakmadan hesabına 1.000 TL para veya en fazla o değerde takım elbise. (Müjde sahibi olacağın için)

1 Haziran 2018'e kadar böyle bir karar çıkmazsa ceza olarak ya hesabıma 500 TL, ya da o değerde takım elbise alacaksın. Senin durumun daha riskli olduğu için 1'e 2 avantajlısın.

Bu başlığı okuyan tüm renkdaşlarımız hakemdir, karardan/karar çıkmazsa 1 Haziran'dan itibaren 30 gün içinde gereği yapılacak. Kabul mü?
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• [MENTION=3184]oflubektas[/MENTION]
                    of'lum kazanmayı öğrenmişsin
                    BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar boru esasen Fenerbahçeye sokuldu.Biliyorsunuz Fenerbahçe denen yavşak kulüp şampiyonlar ligi de dahil avrupa kupalarından atıldı.Yani şikeden ceza aldı.Fenerbahçe vesikalanmıştır.Vesikası ise şikedir.Trabzonspor camiası olarak gururlanmalıyız.Bu vesikayı Fenerbahçe camiasına astıram kulübüz.Düşünsenize Yaşayan Fenerbahçeliler bunların doğacak çocukları,onların çocukları,torunları sonsuza kadar şikeci bir kulübün taraftarı olmanın ezikliği ve rezilliği ile yaşayacak.Oysa bizim çocuklarımız,torunlarımız alınları açık,başları dik gezecekler.
                      Yeter mi?YETMEZ...Niye?Çünkü bu yavşak kulüp küme(ler) düşürülmedi.Trabzonsporun maddi ve manevi kayıpları telafi edilmedi.
                      Fifa dünyanın en büyük yolsuzluklarının,rüşvetin döndüğü bir kuruluş.Blatter denen kıçının kılları kadayıf olmuş moruk bile dünyanın rüşvetini yedi.Platini denen götü başı ayrı oynayan angut da bu şike sürecinde Fenerbahçeyi kollayan güruh tarafından doyuruldu.İnfantino denen prezarvatif kafalı kel de tüm bu olup bitenlere göz yumdu.Okumamış cahil İHO ve okumuş cahil Muharrem de gerekenleri yapmayınca iş uzadı.Zorlada olsa Fifaya davamızı götürdük.İnfantino ve ekibi şu sıralar yusuf yusuf.Geçenlerde biliyorsunuz geviş geteren sığır Yıldırım Fifadaydı.İnfantino bu sığıra " cezaları vermediniz iş bu noktaya geldi.bu aşamadan sonra boruyu döşemek zorundayız kilolarca vazelini hazırlayın" dedi.Bu bilgi net ve kesindir.Kış aylarında 2011 şampiyonluğunu kutlayacağız.Herkes sandıklardan bayrak flamaları çıkarsın.2010-2011 şampiyonluğumuzu Fenerbahçenin çıktığı yere kazıya kazıya yazacağız arkadaşlar.
                      Bir arkadaş cevap yazmış bende dayanamadım yazıyorum. Senin gibi böyle bol keseden sallayanlar fenerlilerin paralı uşağıdır. Gelip buraya slogan atıp gazı veriyorsunuz , gazla beslenen arkadaşlarda zevke geliyor sizde klavye başında gülüp eğleniyorsunuz nasıl kandırdık enayileri diye. senin bi kere fenerin adını cümle ortasında bile büyük yazmandan ne mal olduğun belli oluyor.

Yorum

• [MENTION=42562]HOPA'LI TS'Lİ[/MENTION]
                        ben onu bunu bilmem ama
                        ben abimize böyle bir haber karşılığı bir güzellik düşünüyorum
                        BMN KOCAELİ

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• FIFA'ya başvuru yapıldığına dâir ya da FIFA'ya yapılan başvurunun konusuna dâir elimizde bir belge var mı?

Muharrem başkanın bütün şimşekleri üzerine çekmeyi göze almasını aklım almıyor.

FIFA'ya yapılacakdoğru düzgün bir başvuruda FIFA mızrağı sığdıracak çuval bulamaz. UEFA da kıvranmıştı ama o da o çuvalı bulamamıştı.

Başkan doğru düzgün bir başvuru yapabilir mi? Can alıcı soru bu...

Hani biz UEFA'nın kişilere de cezâ vermesini bekliyoruz ya, daha doğrusu bekledik, bekliyorduk. Bu işte de aynen öyle bekleyebiliriz.

Şike sürecinin ardından ilk yapılan seçimde iki muhtemel başkan adayı vardı: Hacıosmanoğlu ve Usta. İkisi de sırayla başkan oldular!

Neden sürekli Sadri Şener başkan olarak devâm etmeliydi diyor olmamın sebebi umarım artık anlaşılır.

Ve umarım bundan sonra yönetim istifâ, teknik direktör istifâ demeden önce etraflıca düşünülür!

Gelinen durumdan bir kurtuluş yolu olacaksa sürekli kısır bir döngü içinde aynı şeyleri tekrarlayıp durmakla değil, sürekli üzerine koyarak, yaşananlardan deneyim elde ederek olacak, her ne olacaksa.
                            En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 14.11.2017, 17:02.
                            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2010-2011 sezonu şampiyonu biz olduğumuzun kanıtı
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [MENTION=42562]HOPA'LI TS'Lİ[/MENTION]
                                ben onu bunu bilmem ama
                                ben abimize böyle bir haber karşılığı bir güzellik düşünüyorum
                                Bana mı bu güzellik, ayrıca hangi habere?
                                Tam anlayamadığım için soruyorum kardeşim
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X