Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon halkının karşısına 2 defa adaletsizliğe karşı en azından diş gösterme fırsatı geçmiş ancak bu fırsatlarda seçimini "adalet"siz likten yana kullanmıştır. Böyle bir durumdan sonra pirelenmesine hiç ama hiç gerek yoktur.
    Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Ben 180 gün de değilim beeeeeeeeeeeyler...... Siteden yaptığımız açıklamada sportmenliğe aykırı ne vardı. Kendileri bir çamur atmaya kalktılar biz belge ile cevap verdik. Bunu ikinci kez yapıyorlar. Buna itiraz edilmeli.....

Yorum

• Kadıköy'ün müstesna iş adamlarından Bizon Mahmut'un (kendisi tefecidir) maç sonrası açıklamaları sportmenliğe çok mu uygunmuş ???
        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• madem hakem hassasiyetiniz üst düzeyde idi o zaman azizin hakem odası basmasına niye ses çıkarmadınız ? tam tatlı su kurnazları bunlar.

Yorum

• Haalaaaa ne diyenler var ulan klübünü yerle bir etmek için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar sense haaalaaa hakkını savunmaya çalışan TRABZONSPOR'UMUZUN Başkanına sahip çıkmıyorsun eeee yuuuh !!!

Ne Akp'liyim ne de İHO'cu beni bilenler bilir ama bu durum ortadayken hala başkanına giydirene söyliyecek sözüm yok artık bu işin iyice biyerlerine su kaçtı..!!!

Cezayıda maçdan önce açıklıyorlar akıllarınca!!
            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• arkadaşlar hak mahrumiyeti nedir ? yani tam olarak neyi kapsıyor maçlara girememek dışında açarmısınız biraz ?
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Hacıosmanoğlu'nun birçok yanlışı olduğunu düşünüyorum. Çok problem yarattı üslubuyla taraftar arasında. Ancak hakemi araması her ne kadar sınırları zorlasa da arkasındayım. Şikenin üstünü örterek alay edilen bu takımın bu illegal ligi yasal çerçevede sürekli provake etmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok açık bir şekilde ülke futbolu şike çetesinin elindedir. Trabzonspor olarak bu çeteyle mücadele edilmelidir. Hatta o derece sert olunmalıdır ki bizi 2. lige atmakla tehdit edecekleri kadar. İşte bunların tehditleri açık açık dillenmeye başladığında tüm dünyada ses getirmeye başlar. Bu iş yurt içinde asla çözülmez. Sistem kurulmuş ve herkes memnundur. Bu düzene itiraz eden tek takım Trabzonspor'dur!

Yorum

• Bana öyle geliyor ki İHO tayyibe de artık baş kaldırır.
                  MCMLXVII

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Bunlara böyle devam yönetim....

Yorum

• bu kadar para cezası olur mu ? fedarasyon iflas ediyor mu ne ? oldu olacak kulübün anahtarını verelim.kapatalım dükkanı.safları sıklaştıralım arkadaşlar.

Yorum

• Resmi sitedeki açıklama az bile olmuş.

Bence iyice gemileri yakmak lazım. Bu zamana kadar durduğumuz hataydı zaten.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Katılmıyorum.Bu tavır siyasi iradeye karşı gösterilmeli.
                          Bu güç değil Hacıosmanoğlu'nda,kimse de yok.

Dolayısıyla iş Trabzon şehrine düşüyor.

Malesef bizim şehir de malumunuz....
                          Hocam baskan ön ayak olacak gerekli tepkiyi ve destegi de taraftar ve sehir verecek..nasil verecek orasi da ayri mesele tabi.

Kalktik Istinyeye gittik 3 5 saat dikildik mal gibi geri döndük. Tff nin önünde yapilan konusmayi da dogru düzgün kimse duymadi..Orda alan musait gerekirse orda hamsi dagit horon oyna ses getirici bir eylem yap...Isin icinde siyaset oldugundan konusarak vs bu sorunu cozemeyecegiz .Eğer artik namus davasina dönen bu olayda kupayi geri almak istiyorsak farkli bir seyler yapip bu düzeni degistirmeliyiz..

Yorum

• Tahkim bu kararı bozmaz mı arkadaşlar..
                            Oda bassak daha iyiydi..
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Resmi sitedeki açıklama az bile olmuş.

Bence iyice gemileri yakmak lazım. Bu zamana kadar durduğumuz hataydı zaten.
                              Yakmak lazim tabi ne olacaksa olsun..destek vermeyen adamda Trabzonsporluyum diye dolasmasin..

Yorum

• Başkan bu hafta içinde basın açıklaması yapacaktı..O açıklamayla birlikte fena patlayacaktır eminim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X