Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cemertem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hukuk devletinde zannediyor herhalde kendisini.
    İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yok yaa zannetmiyorum bölüm olarak kötünün iyisi diye düsünüyor olabilir hukuk bölümünü, ya da hedeflerine hukukçu olarak varmayi isteyebilir...
    Kimse ülkemizde hukukun düzgün bir sekilde isledigine inanmiyordur bence
    yok canım ne hukuk devleti ya Hukuğa tecavüz devletinde yaşıyoruz.
    Benim hukuk istememin tek nedeni daha serbest olucak olmam. Siyaset biliminden çıkınca kamuda hertürlü çalışmak zorundasın. Kamuda çalışmak demekte son zamanlarda iyice gördük ki onun bunun yalaması olmak demek.

Hukuk okur hiç değilse serbest olurum. Kafama göre takılırım.

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hüseyin duyum mu aldın bakim ?
    hahahaha Ayıpsın. Yarın bi haber aldım büyük olay var taksim karışıcak ülke çapında olaylar olucak

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yok canım ne hukuk devleti ya Hukuğa tecavüz devletinde yaşıyoruz.
      Benim hukuk istememin tek nedeni daha serbest olucak olmam. Siyaset biliminden çıkınca kamuda hertürlü çalışmak zorundasın. Kamuda çalışmak demekte son zamanlarda iyice gördük ki onun bunun yalaması olmak demek.

Hukuk okur hiç değilse serbest olurum. Kafama göre takılırım.

hahahaha Ayıpsın. Yarın bi haber aldım büyük olay var taksim karışıcak ülke çapında olaylar olucak
      Yazdıklarında gerçeklik payı var o yüzden sordum.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yazdıklarında gerçeklik payı var o yüzden sordum.
        Türkiye tarihi tekerrürden ibarettir. Duyuma,bilgiye felan gerek yok

Yorum

• Bu adaletine tükürdüğümün ülkesinde bize şampiyonluk kupamızı vermezler.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Dün Habertürk'te gazeteci Nurşen Çakır Hanefi Avcıya şu soruyu sordu: Cemaat Aziz Yıldırım'a neden kumpas kurdu? Dedik ya olayı cemaate atıp kurtulacaklarını sanıyorlar.Kaldı ki bu işi ister cemaat ister tarafsız yargı ortaya çıkarsın sonuçta şike suçu işlenmiş sabit..Sanki cemaat ortaya çıkarınca suç oluşmuyor.İnanılmaz bir algı yanılgısı oluşturmaya çalışıyor bu yandaş kanallar.Yarın birgün İHO'dan da bir açıklama gelir: Cemmat kumpas kurdu,yapacağımı yaptım ben..kimbilir belki de RTE'den de özür dileyebilir..

Yorum

• Şike alışverişlerini sesli ve görüntülü kayıt etmekte kumpasa dahil miymiş?

....

Bu yaşananlara inanamıyorum. Tam bir delilik ,kendini bilmezlik hali! Hani bazen kabus görürsünüz en olmaz işler rüyanızda bile mantık dışı olmasına rağmen gerçekleşir engel olamazsınız işte aynen bunu yaşıyoruz.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Azizi Nesin'in bir lafı vardır,bilen bilir.

Söylediklerimiz kadar,sustuklarımızdan da sorumluyuz diye....

Dur bakalım...
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• biri çıkıpta deliller sahte, fotoğraflar montaj, tapeler montaj hepsi yalan diyemiyor tek bildikleri sözcük kumpas! ulan kumpas dediğiniz sözcük hile anlamına geliyor sizde iyide birader o delillerin neresinde hile hurda var ? hiç. artı o kumpasın içinide dolduramıyorlar şu sahte şu yalan diyemiyorlar.

ne beklersin ki 17 aralık olayındada paraları ve para sayma makinelerini polisler koydu dediler daha dün o paraları faiziyle geri ödediler hani polisler koymuştu, kumpastı ? yok arkadaş halk cahilse güdülür böyle her kategoride.

biz tek onlar hepsi. gittiği yere kadar
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Tarihin en büyük şikesini yapan Fenerbahçe'ye UEFA'nın verdiği ceza, Bursaspor ile aynı. İnanılmaz ama gerçek.

Yorum

• Bu başlık gündemden düştüğü gün,tek bir adalet bekçisinin hayatta olmadığını anlayın !
                      Topal karınca misali,varamazsakta bu yolda can vereceğiz.
                      Allah gönlümüze göre versin inşallah.Ümitsizlik yok ! Nasıl olacak bilmiyorum ama bir yerden bir şekilde...
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Kur'an; krallık, demokrasi, imparatorluk vs şekliyle yönet hükmünü vermez. Konu hakkında tek hükmü "ADALETLE YÖNET" hükmüdür.

İşlerine gelmeyen her olaya "darbe" diyen "İslam bayraktarları(!)", yarın kaçınılımaz günde "..Ey Davud! Gerçekten biz seni yeryüzünde bir halife yaptık. Artık insanlar arasında hak ile hüküm ver. Keyfe, arzuya uyma ki, seni Allah yolundan saptırmasın..." gibi benzer bir çok ayet karşısında nasıl hesap verecek göreceğiz. Bizim gibi hakkı yenenler haklarını almak için zaten orda olacaklar.

Mücadeleye devam. Zalim sevindirmek için yaşamıyoruz bu dünyada.
                        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Düşünüyorum, düşünüyorum düşmemelerine imkan yok sonucuna varıyorum..

Dü-şe-cek-ler
                          Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Düşünüyorum, düşünüyorum düşmemelerine imkan yok sonucuna varıyorum..

Dü-şe-cek-ler
                            demekki düşeceklerine inanan tek ben değilmişim, buda güzel
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Türk futbolu dün tarihi toplantılarından biri yaşadı. Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türk futbolunun geldiği acı tabloyu açık ve sert konuştu.

Bakan Kılıç, kendisini dikkatli dinleyen kulüp başkanlarına "Şu anda Türk futbolunun geldiği nokta çok vahim. Ve böyle devam ederse daha da kötüye gidecek. Türk futbolunu bu noktaya siz getirdiniz. Şu anda futbol mali yapısıyla bataklığın içinde. Buradan çıkaracak olan sizlersiniz. Sorunu ve çözümü başka bir yerde aramayın" dedi. Yapılan hatalardan ders çıkarılması gerektiğini belirten Bakan Kılıç, "Bu yapı bu kadar borç yükünü kaldırmaz. Önce siz karar vereceksiniz. Bununla ilgili doğru adımlar atacaksınız. Ardından devlet de sizin için Türk futbolu için doğru adımlar atacak. Eğer kulüpler olarak gerekli tedbirleri almaz, gerekli düzenlemeleri yapmazsanız UEFA ağır yaptırımlarıyla cezayı keser. UEFA'nın mesajı net ve artık son noktaya gelinmiş. 2015 yılı yapılanma yılı olacak. Aksi takdirde herkes sonuçlarına katlanır, UEFA'nın kılıcı tepenize iner" diye konuştu.

ARAŞTIRILIP RAPOR EDİLECEK

Başkanlar da Bakan'a hak verirken önemli tedbirler alacaklarının sözünü verdiler. Hüsnü Güreli başkanlığında bir yapı oluşturma kararı alan toplantıda, Güreli'nin kulüplerin bütün hesaplarını detaylı bir şekilde inceleyip rapor hazırlayacağı bildirildi. İki aşamalı bir yol izlenecek. Önce geçmiş temizlenecek. Sonra gelecek için önemli projelerle yapılanma süreci ve UEFA standartlarına uyulması için çalışmalar başlatılacak.

Hani UEFA yerel liglere karışamazdı?
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dün Habertürk'te gazeteci Nurşen Çakır Hanefi Avcıya şu soruyu sordu: Cemaat Aziz Yıldırım'a neden kumpas kurdu? Dedik ya olayı cemaate atıp kurtulacaklarını sanıyorlar.Kaldı ki bu işi ister cemaat ister tarafsız yargı ortaya çıkarsın sonuçta şike suçu işlenmiş sabit..Sanki cemaat ortaya çıkarınca suç oluşmuyor.İnanılmaz bir algı yanılgısı oluşturmaya çalışıyor bu yandaş kanallar.Yarın birgün İHO'dan da bir açıklama gelir: Cemmat kumpas kurdu,yapacağımı yaptım ben..kimbilir belki de RTE'den de özür dileyebilir..
                                Trabzonluların çoğunluğu şikenin yapıldığına ama yolsuzluğun olmadığına inanıyor,yani herkes işine gelene inanıyor.Şike için ceza bekliyor ama oyunu AKPye verip yolsuzluğun olmadığına inanıyor.Ne diyelim,herkes layık olduğu şekilde yönetilir,buna Trabzon halkı da dahil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X