Bir daha okuyunca evet yanlış anlaşılma olabilir
Ayriyetten yanlış anlamam ben cemaati her yerde savunurum söylemekten çekinmiyorum. Gönül kırgınlığım var şike davasında bu kadar geri kaldıkları için hatta bu yüzdende baya geri kaldım ama aslımı inkar etmem hiçbirzaman
Yani bu da bir ihtimal ama bence öyle degil, ama düsündügüm bir sey varsa o da sudur : kesinlikle o "...ciler" dediklerin intikam mintikam alamaz, cemaat nasil bu duruma düstüyse onlar da düser, Tayyip'in sonunu getiremez 28subatçilar falan
Yalniz su son olanlarda iktidar da cemaat te ayni, iktidar daha güçlü diye ona bir sey olmuyor yoksa onun da en az cemaat kadar kabahati var
cemaat te 12 senedir iktidara yalakalik yaparken iyiydi, simdi iktidara düsman kesildiler, gülünç
iktidar da onlarin bir çok seyine göz yumdu, dibine kadar destek verdi, simdi paralel maralel oldular, daha da gülünç
Ben cemaatten olan arkadaslara yillar önce bile "basinizdaki nerde, niye gelmiyor" dedigimde (2008'den sonra gelebiliyordu) kem küm ediyorlardi, iktidari savunanlara da bu soru soruldugunda savunmaya geçiyorlardi, simdi güya bir sey biliyormus gibi karsimiza çikiyorlar ve paralel maralel diyorlar ya suratlarina tüküresim geliyor...... siyaseti geriden takip eden, siyasetten anlamayan, hiç bir öngörüsü dogru çikmayan kisiler bunlar
Bir siyaset bilimi Öğrencisi olarak söyleyebilirim ki siyaset çok pis ve yavşak bi iş.
Okuduğum bölümden iğreniyorum açıkcası kendimi hukuğa atmanın yollarını arıyorum
tayyibi bitirir bitiremez noktalarında inşallah bitiremezler. Bu ülkenin darbe görmesini istemem. En kötü hükümet darbeden iyidir. Ama ben sonlarının böyle olacağını düşünüyorum. Dediğim gibi inşallah olmaz tayyibin darbe mazlumu halk Kahraman'ı olarakta anılmasını istemem
Cemaat işi Karışık iş. Onun mevzusu burada konuşulmaz gerçi Üstte yazdıklarımında Yeri burası değil istersen bi gün konuşuruz özelden
Bir siyaset bilimi Öğrencisi olarak söyleyebilirim ki siyaset çok pis ve yavşak bi iş.
Okuduğum bölümden iğreniyorum açıkcası kendimi hukuğa atmanın yollarını arıyorum
tayyibi bitirir bitiremez noktalarında inşallah bitiremezler. Bu ülkenin darbe görmesini istemem. En kötü hükümet darbeden iyidir. Ama ben sonlarının böyle olacağını düşünüyorum. Dediğim gibi inşallah olmaz tayyibin darbe mazlumu halk Kahraman'ı olarakta anılmasını istemem
Cemaat işi Karışık iş. Onun mevzusu burada konuşulmaz gerçi Üstte yazdıklarımında Yeri burası değil istersen bi gün konuşuruz özelden
Ona ne süphe
Hukuk ta çok farkli degildir gibime geliyor ama sadece tahmin
Gidisat iyi degil bence de, ama ne olur kestirmek biraz zor...
Tamamdir, hosuma gitti bu is bir de siyaset bilimi ögrencisinden bir seyler ögrenelim, kapabilecegim seyler vardir illa ki =)
Ona ne süphe
Hukuk ta çok farkli degildir gibime geliyor ama sadece tahmin
Gidisat iyi degil bence de, ama ne olur kestirmek biraz zor...
Tamamdir, hosuma gitti bu is bir de siyaset bilimi ögrencisinden bir seyler ögrenelim, kapabilecegim seyler vardir illa ki =)
Hukuk devletinde zannediyor herhalde kendisini.
"Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
Yok yaa zannetmiyorum bölüm olarak kötünün iyisi diye düsünüyor olabilir hukuk bölümünü, ya da hedeflerine hukukçu olarak varmayi isteyebilir...
Kimse ülkemizde hukukun düzgün bir sekilde isledigine inanmiyordur bence
Uefa, sitesinden kesinlikle açıklama yapacağını söylemişti, hani nerede 11 aralık toplantısı ile ilgili açıklama, paylaşıldı mı link bilen var mı?
Ayrıca red kararının gerekçesi halen kulübe ulaşmadı mı bu nasıl iş, kaç gün geçti? Bariz şekilde psikolojik bir savaşla karşı karşıyayız bence. Bir an önce CAS'a başvuru yapmalıyız ve duruşma tarihi ortaya çıkmalı.
Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Ayrıca red kararının gerekçesi halen kulübe ulaşmadı mı bu nasıl iş, kaç gün geçti? Bariz şekilde psikolojik bir savaşla karşı karşıyayız bence. Bir an önce CAS'a başvuru yapmalıyız ve duruşma tarihi ortaya çıkmalı.
ulaşmıştır yaa. uefanın tahkimine başvuru yaptık ya. yoksa nasıl başvurcaz.
Yorum