Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Düşecekler rahat olun
    eşşekten düşmüş karpuz gibi olacaklarından adım gibi eminim...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şunu düşünüyorum sadece ? Bu mallar herhalde yeniden yargilanmayi düşmemek icin istiyolar..yeniden yargilanma olsa bile sportif olarak cezalari aciklandi bu yüzden düşecekler

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Süreçten fazlasıyla bıkanlar var evet ama biraz daha dişimizi sıkmamız lazım.

Şöyle kötü yorumlar yapmayın valla tüm hayat enerjim emiliyor ya
        Olmadı birazcık Pollayanacılık oynayalım

Yorum

• 3 Temmuzdan sonra şikeciler ne zaman sevindilerse arkasından bir felaketi yaşadılar.Şimdi başka bir üzüntüyü deprem etkisiyle yaşayayacaklar.İlk günden bu yana söylediğim gibi ülke içinde mızrak çuvala sığmadı. Uefa mızrağın dışarda kalan kısmıyla birlikte bütününü tff ve şikecilerin münasip yerlerine iadesine az kaldı.Macar takımının devlet adamları 3 yıl uğraştı karar 3 yıl sonra macar federasyonu,başbakanı,cumhurbaşkanı dinlemedi.Ha bu arada şikecilerin üst düzey elemenlarının 1 haftadır gs lilere dalaşması,ülkerin sponsorluktan çekilmesi,özertenin ballı yeri bırakıp istifası,ibb nin lige çıkması,şikecilerin hisselerinin düşmesi bir anda olacak şeyler mi sanıyorsunuz.Ben güneşin ışığını gördüm,şikecilerde mızrağın ucunu.Rastgele UEFA..
          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• düsecekler

Yorum

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              düsecekler
              Öyle bişey olsada ülke futbolundan silsek.

Yorum

• Şike davasında dik duran takımlar bir bir düşüyor beyler...
                Buca,Ordu,Kayseri sizce sıraa kim de.? Antep,Bursa ..?
                Tesadüf diyen bir adım öne cıksın ...

Yorum

"@FcKayserispor: Şike yapmadık!
                  Hak etmediğimiz kupayı almadık!
                  TFF ve Hakem tezgahında kahpeliğe geldik!
                  Onurumuzla düştük!
                  Alnımız açık başımız dik!"

Yazık oldu Kayserispora...

Yorum

• İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şike davasında dik duran takımlar bir bir düşüyor beyler...
                    Buca,Ordu,Kayseri sizce sıraa kim de.? Antep,Bursa ..?
                    Tesadüf diyen bir adım öne cıksın ...
                    Tesadüf degil tamamen sacmalik.
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Kayseri ve de, Buca ya da, Antalya ya da, Antep e de beter olsun. Daha kötü olsunlar.

Sikecilere yardim ve yataklık, yalakalik, alışveriş ve altyapı olan bu sülüklerin en güzel günü böyle olsun.
                      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kayseri ve de, Buca ya da, Antalya ya da, Antep e de beter olsun. Daha kötü olsunlar.

Sikecilere yardim ve yataklık, yalakalik, alışveriş ve altyapı olan bu sülüklerin en güzel günü böyle olsun.
                        Buca Antalya ve Antep için bişey diyemicem ama Kayserispor ne şikecilere yardım etti ne de yataklık.
                        Hatta tam tersine yeri geldiğinde Şike sürecinde kendi taraftarımızın yapamadığını Kayserispor taraftarı yaptı.
                        Benim gözlemim bu.

Yorum

Başlık bugün çok yetim kaldı

Neyse 2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPORDUR ! diyip yatmaya gidiyim

Yorum

• Bu ülkenin ve bu ülkenin başbakanının Trabzonspor'a özür borcu vardır.

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Buca Antalya ve Antep için bişey diyemicem ama Kayserispor ne şikecilere yardım etti ne de yataklık.
                              Hatta tam tersine yeri geldiğinde Şike sürecinde kendi taraftarımızın yapamadığını Kayserispor taraftarı yaptı.
                              Benim gözlemim bu.
                              İstersen 2010-2011 sezonunda oynadigimiz Kayseri maclarini ve ayni sezondaki FB ile olan maclarini arastir. Mehmet Topuz'un transferinin gelişimi bile basli basina şike kokar. Önder Turacı, kaleci Ertugrul transferlerini, Hasan Ali Kaldirim transferinin niçin bu kadar büyük meblağlar karsiliginda oluşmasının arkası çok uğraş gerektirmez anlamak için sanirim.

Bu şike guruhunun en önemli ayaklarından birisi Kayseri dir. Tipki Eskişehir, Sivas, Antalya ve Manisa gibi.

Yorum

• O sezonun bizim sahamızda ki Kayseri macinin birkaç kahramanı vardı.

En birincisi Bülent Yildirim.
                                Diğerleri de sonra meydana çikan suç örgütü...

Aslında bunun görünmeyen kahramanlarından birisi de Kayseri yönetimidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X