İHO'nun şahsıyla alakalı olarak dediğiniz bütün olmsuz yorumlara katılıyorum. Ama sap alma meselesi İHO'nun kişiliğinden ziyade Trabzonspor camiasına topyekün atfedilen bir durum.
şikecilerle oynanan maçtan sonra (Kadıköy) ,İHO'nun arabasına saldırıldığında bazı üyelerimizin dolaylı olarak ''keşke ağzını burnunu kırsalardı'' demesi kadar çirkin bir laf bence bu!
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
Abi ben 2 senedir bu işler bitti diyorum zaten. Kılıfına uyduruyorlar her şeyi. Şu an boş bir tiyatro oynanıyor.
biten bir şey yok kardeşim, Türkiye deki mevzu süreci uzatmak için yapıldı. Avrupa da ise asıl darbeyi daha vurmadık. elimizde kapı gibi CAS cararı var fenerin kurtuluşu yok.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
Türkiye tarih boyunca böylesini görmedi. Önce aklanmaya çalışılan suçlu şimdi de yüz bulup kendisini yakalayanlardan şikayetçi oldu. Yüzsüzlüğün son noktasına imza atan bu isim Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'dan başkası değil.
Şike yaptığını taraflı tarafsız herkesin bildiği Aziz Yıldırım ’futbolda şike soruşturması ve davasında kumpas kurulduğu’ iddialarına ilişkin soruşturmada ‘müşteki’ sıfatıyla ifade verdi. Yıldırım, şike soruşturması ve davasında görev alan kamu görevlilerinden şikayetçi oldu.
Türkiye'de gündeme gelen 'paralel', 'kumpas' gibi kavramlardan kendine pay çıkararak kurtulmaya çalışan Yıldırım ‘İllegal bir yapının Fenerbahçe’yi ele geçirmek için kumpas kurduğunu’ söyleyerek, şike soruşturması ve davasında görev alan polis, savcı ve hakimlerden şikayetçi oldu. Yıldırım, kamu görevlileri hakkında ‘kumpas’ kurdukları gerekçesiyle dava açılmasını istedi.
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
Türkiye tarih boyunca böylesini görmedi. Önce aklanmaya çalışılan suçlu şimdi de yüz bulup kendisini yakalayanlardan şikayetçi oldu. Yüzsüzlüğün son noktasına imza atan bu isim Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'dan başkası değil.
Şike yaptığını taraflı tarafsız herkesin bildiği Aziz Yıldırım ’futbolda şike soruşturması ve davasında kumpas kurulduğu’ iddialarına ilişkin soruşturmada ‘müşteki’ sıfatıyla ifade verdi. Yıldırım, şike soruşturması ve davasında görev alan kamu görevlilerinden şikayetçi oldu.
Türkiye'de gündeme gelen 'paralel', 'kumpas' gibi kavramlardan kendine pay çıkararak kurtulmaya çalışan Yıldırım ‘İllegal bir yapının Fenerbahçe’yi ele geçirmek için kumpas kurduğunu’ söyleyerek, şike soruşturması ve davasında görev alan polis, savcı ve hakimlerden şikayetçi oldu. Yıldırım, kamu görevlileri hakkında ‘kumpas’ kurdukları gerekçesiyle dava açılmasını istedi.
Bu dava trabzonspor için sonun başlangıcı olmuştur.Trabzonspor camiası ve trabzon halkının yapılan bunca haksızlığa rağmen neler yaptığını gördük söyleyecek birşey yok.
Meriç Müldür @muldurmeric · 21 Oca
Siz ne yaparsanız yapın. 1-2 kendini bilen, aklı başında cevaplar yazan
dışında yorumlarınızın hepsi traş. Siz önce at gözlüklerini çıkarın
0 yanıt 2 favori
Yanıtla Retweetle1 Favorilere ekle2
Daha fazla
Çok bilmişler bakın beni FB'si, TS'si, BJK'si, GS'si hiç mi hiç ilgilendirmez, bağlamaz. Ben habere bakarım. Bunu kafanıza sokun
0 yanıt 0 favori
Yanıtla Retweetle1 Favorilere ekle
Daha fazla
Ya da buralardan küfür etmeyi bir halt sananlarla
0 yanıt
Yanıtla Retweetle1 Favorilere ekle1
Daha fazla
Yok yok. Hakikaten zor. Tek namuslu kendisini görenlerle, karşı fikirleri hazmedemeyip taraflılıkla itham edenlerle bir yere varmak zor.
0 yanıt 9 retweet 2 favori
Yanıtla Retweetle9 Favorilere ekle2
Daha fazla
UEFA-CAS'ın dayananakları çökmüş olmayacak mı? Geçmişteki karar Türk mahkemelerinin ise olası beraat kararı da Türk mahkemelerinin olacak
0 yanıt 18 retweet 7 favori
Yanıtla Retweetle18 Favorilere ekle7
Daha fazla
Şimdi yeniden yargılama var. Demek ki Türkiye'de yargılama sonuçlanmadı. Peki şimdi beraat çıkarsa...
0 yanıt 16 retweet 6 favori
Yanıtla Retweetle16 Favorilere ekle6
Daha fazla
FB UEFA'ya yargılama tamamen bitmeden kararını verme dedi ısrarla. Ama verdiler. Fezlekeye, Türk mahkemelerinin kararlarına göre verdiler
0 yanıt 20 retweet 7 favori
Yanıtla Retweetle20 Favorilere ekle7
Daha fazla
Yeniden Yargılama elbette CAS kararını da değiştirmez, sportif ceza ve sonuçlarını da etkilemez. Zaten olan olmuş, yatan yatmış.
0 yanıt 14 retweet 4 favori
Yanıtla Retweetle14 Favorilere ekle4
Daha fazla
O tapelere göre elbette öyle karar çıkar. O tapeler tak takıştır - kes yapıştır ise anlamı kalır mı o kararın. En azından vicdanlarda
0 yanıt 21 retweet 7 favori
Yanıtla Retweetle21 Favorilere ekle7
Daha fazla
MÜLDÜR MÜLDÜR SHOW Reklamlardam sonra devam edecek
Hepsi de menfaati için mecnun un sattığını satacak karakterdeler,
laftan da anlamıyor şerefsizler,
hepsini bir araya getireceksin,benzin döküp yakacaksın,
bu derece hırslanıyorum,bu derece kinleniyorum.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum