Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Elimizde belge yokk ,elimizde belge yokk demekten başka hiçbirşey yapmadılar.1 hafta önce isteselerdi alırlardı.
    Al sana belge,al sana delil.bakalım şimdi ne yapacaksınız ?

Yorum

• ne zormuş feneri düşürmek yav.ben 4 temmuz günü hemen düşürmüştüm ben tff başkanı olsam.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadan bir gerilim müziği verin
        dı dın dı dın dıdın dıdın dıdın dıdın dıdııııııııın SÜPERSİN

Yorum

• Belgelerin kopyasını falan alsalardı. TFF yakar makar şimdi bu belgeleri.

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Belgelerin kopyasını falan alsalardı. TFF yakar makar şimdi bu belgeleri.
            zaten fotokobilerini göndermişler

Yorum

• Umarım yolda delilleri yoketmezler(kaza,yanma vs)...Umarım deliller ulaşır da kıvıramazlar..Umarım delilleri göre göre kıvırmazlar..Umarım hakkımızı verirler..Artık herşeyi beklerim ben..
              ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Belgelerin kopyasını falan alsalardı. TFF yakar makar şimdi bu belgeleri.
                bize göndersinler belgeleri biz güzel saklaruk oni

Yorum

• renkdaşlar sakin olunn belgeleirn aslı savcıda fotokobilerini gönderdiler

Yorum

• Tff 4 Klasör Dosya Elinde Uefa % 1 Şüphe Varsa Gereğini yap Dedi Heralde 1 Şüphe Çıkar O Dosyalardan ...

Yorum

• Belgeler gönderildi.
                      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        size ben bir bigi verim bu dosyaları incelik kişilerin 3 ü galatasaraylı 1 i beşiktaşlı sanırım bir kişidaha var ama onu bilmiyorm hangi tkaımlı

İnceleyecek kişiler demek istedin sanırım? Anlamakta zorlandım açıkcası.
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• M.A.A. fotokopiler delil sayılmaz gerçeklerini isteriz demezse iyidir

Yorum

• Bu futboldaki Ergenekon yapılanması savcıyı tehdit edebilir mi?...Hani askeriyeye polis ve savcı girdiğinde herbirine 1'er kurşun göndermişlerdi..
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• Belgelerin aslı gönderilir mi hiç alemsiniz.
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• simdide belgeler yetersiz der biz daha cok bekleriz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X