Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bakalım bu sefer nasıl bir tiyatro izlettirecekler bize.

bu etik kurulundaki kişilerin ismini bilenn var mı?
    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• klüpten yapılan açıklamayı ilk okduğumda düşünmeden yazılmış dedim ama şimdi tamamen hak veriyorum. az bile olmuş
      trabzon insanı merttir, direk söyler, kıvırmaz lafı
      7
      Cngz_61

Yorum

• Bjk Çarşı İle Maç Yapacağız, Prolar gelsin http://www.haxball.com/?roomid=0ab83...1093209&pass=1

şifre: bmn61

Yorum

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir daha oku...tekrar tekrar oku...zararı yok...yazdıklarına şaşırdığım bizi neden 3. lige düşürmediğin oldu...tekrar oku inanıyorum bunu da yapabilirsin...
          cok fazla gitmiyormusun üzerine? onca senedir öylesine haksizliklara ugradik ki herkesin aklinda bir cok acaba var..buda dogal..senol günes hersey cok güzel olacak dedigine göre bu isin sonu belli ..öylede olacak..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Neymiş efendim lig tv para ödemez, kulupler zor durumda kalır.türk futbolu kaosa girer.fb havuzdan çıkarmış mış mış mış. hay sizin mış larınıza tüküreyim.Keşke lig tv batsa, fb havuzdan çıksa, kulupler zor durumda kalsa.sponsor gelirleri azalsa.keşke keşke keşke...

Bu ülke futbolu tavan yapmışda ben niye göremiyorum, duyanda sanki her yıl avrupada yarı final, final oynuyoruz sanır.Becerip topa vuramayan adam ağzını yıllık 500 bin eurolardan açıyor.geçen sene fb nin ve gs nin elendiği takımlara bakın.insanda biraz utanma duygusu olur.Ben yönetici olsam bu ülkeden yıllık 2 milyon alan oyuncuya 300 den fazla vermem.bol para gelince ülke futbolu ileri gitmiyor, her maç satılık oluyor.

her sene adil lig olsaydı, biz 96 dan beri en az 7-8 kere şampiyon olmuştuk.her çıkış yakaladığımızda bi tekme vurdular takım dağıldı 10 sene geriye gittik.Bu yüzden ben korkmuyorum ülke futbolu batar diye.zaten batmış durumda.

fb kümeye...
            Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• Bugün emekli albay olan biriyle bu konuda sohbet ediyorduk...Klasik merkez basın yönlendirmesi ağzıyla Trabzonspor da temiz değil ki 30 yıldır bu lig böyle vs vs dedi..
              Nasıl kirliysek efendim dedim biz 28 yıldır şampiyon olamıyoruz...kem küm şu bu...
              nereye koşuyoruz Tanrım uzat elini sınırdayız..

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cok fazla gitmiyormusun üzerine? onca senedir öylesine haksizliklara ugradik ki herkesin aklinda bir cok acaba var..buda dogal..senol günes hersey cok güzel olacak dedigine göre bu isin sonu belli ..öylede olacak..
                birak gelsin ustume alinmiyorum
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• bu tesebbus muhabbetinin modasi febe yalakasi medyada bile gecti artik. yok oyle birsey. onu kasidilar kasidilar, baktilar cocuk olmuyor, simdi de baskanin gozaltina alinmasi uzerinden senaryo uretiyorlar. tesebbus niyet edip yapmamak degil, girisimde bulunup yapamamaktir, pisman olup vazgecmek yada yav bosver miktir et yapmayalim demek degil, bu is icin mesai harcayip ciddi girisimlerde bulunup basarisiz olmaktir, yani en azindan sozluk anlami bu yada buna yakin birsey. adami oldurmeye gidersin makina ates almaz, banka soymaya gidersin tam soyacakken pata kute paket olursun .bunun adi tesebbus, yani yapmaya calisip da becerememek. Trabzonspor eger eksik tesebbuste bulunmus ise bunun sozde degil eylemde basarisiz olmasi gerekirdi., bos beles eksik meksik tesebbus muhabbetleri ile can sIkmaya degmez ki, bunun kasinmasindaki amac guven bunalimi yaratip fbnin kuyruguna teneke baglanmisken Trabzonsporun namuslu durusunun tekrar efsanelesmesini onlemek... kaldi ki ben sampiyon olmaktan daha cok serefsiz emek hirsizlarinin kopek gibi surunmelerini ve bu namussuz armada lekesini sonsuza dek tasimalarini daha cok istiyorum, biz bu surecten sonra cok sampiyonluklar goruruz ama onurumuzla , basimiz dik,, bugun febenin dustugu rezil acinasi durumu gormek , emegimizin karsiligini alamamis olsak da yaptiklarinin yanlarina kalmadigini bilmek bile guzel,

Yorum

• İlk olarak ULAS TARAKCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aslinda bir an olsun sakin ve tarafsiz dusununce Trabzonspor sampiyon.Fener,bjk,sivas kume duser.Gayet duz mantik.Diger turlu dusunenler okuzun altinda buzagi ariyor,olsun arasinlar bakalim,sahsen ben cok rahatim ve kesinlikle sampiyon biziz
                    ben beşiktaş kısmına katılmıyorum beşiktaş eğer kupada şike yapmışsa türkiye kupasından belli bir süre men edilmeli yani beşiktaşın suçu ile fenevin suçu aynı ceza yı alamaz biri bir tane cinayet işlemiş diğeri seri katil üstelik rakibinin maçlarınada teşvik vermiş aynı cezayı almaları hukuk faciası olur

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aziz Yildirim ciksin anlatsin son 15 yilda olup biten pislikleri fener küme düsmesin.

Haydee ...
                      Ben razıyım, eminim aklı selim TS taraftarı buna razı olur.Ne kadar hakkımızı yediklerini mi anlatacak ?
                      Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• Bu arada Hürriyet spor'un Rıdvan'a sarması tam da "düştüler birbirlerine" durumu....

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada Hürriyet spor'un Rıdvan'a sarması tam da "düştüler birbirlerine" durumu....
                          rıdvan da alınıcak rahat olun neden aziz yıldırımı ziyaret etti zannediyorsun

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            birak gelsin ustume alinmiyorum
                            seninde icin rahat olsun artik..bu is bitti..bak bugün trabzonspor suskunlugunu bozdu..yarinda deliller tff ye gönderilmeye baslanacak..bizim acimizdan kaygilanacak zerre kadar bir durum söz konusu degil..

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              seninde icin rahat olsun artik..bu is bitti..bak bugün trabzonspor suskunlugunu bozdu..yarinda deliller tff ye gönderilmeye baslanacak..bizim acimizdan kaygilanacak zerre kadar bir durum söz konusu degil..
                              renkdasim bizimkilere degil düzene güvenmiyorum artk bekleyip görecez yapcak birsey yok
                              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada Hürriyet spor'un Rıdvan'a sarması tam da "düştüler birbirlerine" durumu....
                                asil keyifili zaman simdi basliyor bu isin medya ayagi cok ilginc olacak..kendi dertlerine düsünce kimsenin defterinde fb yada bjk nin küme düsmesi olmayacak..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X