Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• valla ben sadece cem papilanın yorumunu duyabildim.fifa yetkilisinin açıklamasından öyle korkmuştu ki hah bu adam böyle konuştuysa dedim fifa yetkilisi bomba konuşmuş sanırım

Yorum

• fenerliler şirket birleşmesi için gitmişler tffye bizde yedik
      Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Gazeteyi aradım haberle ilgilensinler diye....Baskıya yetişmiştir inşallah....Onlar madem içeriden baskı yapıyor yaşasın Avrupa
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• fıfa yetkılısı nerde konustu haber yapılmadımı henuz ve tam ne dedı

Yorum

• bi anlatin lütfen.. fifa yetkilisi ne dedi
            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bi anlatin lütfen.. fifa yetkilisi ne dedi
              2 sayfa geride arkadaşlar anlatmış

Yorum

• bu azizin avukatı ilginç bir adam bizim çocuklar duymasın dizisindeki ismail beye benziyor

Yorum

• Bu arada ümit vermek istemem ama bizim hasan hoca ( bozkır14) başkanla ilgili adli takibin şike ya da teşvikden olamayacağında ısrarlı....Mevzu hukuk ya da ekonomi ise hasan hocaya çok güvenirim kılı kırk yarar
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fifa güvenlik başkanıydı abi...
                    adını unuttum şimdi ama sunucu uluslararası şike suçlamalarıyla ilgilenen en yetkili yönetici dedi...
                    en dikkat çekici cümle de tff bu kadar delile ragmen aksi karar alabilir demeye getirdi...
                    ama bu konulara el atabileceklerini,bundan sonra turkıye de futbolun daha guzel olacağını,maddıyat olarak da tum ulkelerde bu olayların ustune gıdıp temız futbolu ızlettıreceklerını söyledi...
                    bilgi vermekten kacındı (özel,detaylı)
                    cok sasırdım...
                    ama artık korkum da gectı...
                    fener bu aksam dustu ...
                    Arkadaş konuşmayı özetlemiş..
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• avukatlara takılmayın fazla,

katilleri bile savunuyorlar, onların işi o, aponun kaç tane avukatı var o kadar yerlerde çare arıyorlar,

avukat olaylarına takılmamak lazım
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada ümit vermek istemem ama bizim hasan hoca ( bozkır14) başkanla ilgili adli takibin şike ya da teşvikden olamayacağında ısrarlı....Mevzu hukuk ya da ekonomi ise hasan hocaya çok güvenirim kılı kırk yarar
                        Yusuf Reha Alp de (kesin olmamakla birlikte) aynı şeyi düşünüyor. Yani başkanın gözaltı olayının teşvik veya şike ile ilişkili olmadığını ama dediğim gibi bu bir düşünce, kesin bilgi değil.
                        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• vay be..adamların sessizliğine şaşırmıştım meğer pusudaymışlar.biz uefa derken konu fifada titizlikle inceleniyormuş.ellerinde ciddi bilgiler varmış..fenerasyonun tavrını şimdi anlıyorum..fener yanacaksa herkes yansın diyorlar..yani türkiyeyi men ettirmeye uğraşıyorlar..
                          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• bizimle ilgili sözde küme düşme iddiaları benfica maçını oynadığımız gün boşa çıkar. federasyon bütün türkiyeyi fb için karşısına alır ama bizim için almaz.
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Tff dusurmeyecek belli. Fifa dusurecek ve o cok daha zevk verecek dunyayada rezil olacaklar.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X