İş adamlarımız da el atmalı bu işe; Cevahir, Ağaoğlu hadi beyler gün sizin gununuz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
2 gündür TV yorumcuları ile Metris'e özel mesaj gönderildi. İtirafçı olursanız bile ceza alırsınız.İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekarakolda doğru söyler mahkemede şaşar
Şike yasasında etkin pişmanlık yok diye.
Metris'e giden mesaj içeriden algılandı. "Mehmet Ağar" ziyareti çok değerli.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
ona verilecek atın bir yerini göstermişlerdir.oda muhtemelen yanlış bişey anlayıp korkmuş olabilir.İlk olarak Kermit1654 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim akın bana savcılıkta bişey gösterdiler ondan çok korktum öyle dedim demişfenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....
Yorum
-
Onlara şunu de ilk olarak "Black Stocking" rumlar kurulu gençlerden mi oluşurdu?İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada bilmem dikkatinizi çektimi
gazete haberlerinin altındaki yorumlarda
taraftar forumlarında
facebook üzerinden yapılan yorumlarda
fenerbahçe taraftarı ırkçılık yapıyor
yok ermeniler yok rumlar çıldıracam arkadaş ya...ne pislik insanlar bunlar..
Black Stocking ile Fenerbhaçe arasında ne gibi bir bağ var?
Fenerbahçe'nin ilk başkanı Sabetaist midir?
Mason localarının tekrar açılmasını sağlayan Şükrü Saraçoğlu mudur?
Şükrü Saraçoğlu stadının gerçek sahibi İttihat ve Terakki değilmidir?@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Program program baglanan avukatlar ibrahim akinin boyle bir kabulu soz konusu bile degil demememisler miydi
Dedim ben size en iyi avukat= en iyi yalan soyleyebilen kisidir..
Sozum meclisten disari elbetteki.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum