Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İş adamlarımız da el atmalı bu işe; Cevahir, Ağaoğlu hadi beyler gün sizin gununuz...
    DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      karakolda doğru söyler mahkemede şaşar
      2 gündür TV yorumcuları ile Metris'e özel mesaj gönderildi. İtirafçı olursanız bile ceza alırsınız.

Şike yasasında etkin pişmanlık yok diye.

Metris'e giden mesaj içeriden algılandı. "Mehmet Ağar" ziyareti çok değerli.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Kermit1654 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İbrahim akın bana savcılıkta bişey gösterdiler ondan çok korktum öyle dedim demiş
        ona verilecek atın bir yerini göstermişlerdir.oda muhtemelen yanlış bişey anlayıp korkmuş olabilir.
        fenerbahçe dünya pisliğidir..
        her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Bu arada bilmem dikkatinizi çektimi

gazete haberlerinin altındaki yorumlarda

taraftar forumlarında

facebook üzerinden yapılan yorumlarda

fenerbahçe taraftarı ırkçılık yapıyor

yok ermeniler yok rumlar çıldıracam arkadaş ya...ne pislik insanlar bunlar..

Yorum

• i. akının itirafı geri çekmesi iyi oldu...

şimdi hem ceza katmerlenecek hem de savcı şikeyi ıspat için elinden geleni yapacak...

Yorum

• atını kaçırıp tehdit mi etsek napsak bak olum ifadeni düzelt yoksa 150 bin dolarlık atın kasap hasana gitcek falan diye

Yorum

• Yapabileceklerini hep birlikte göreceğiz. Ne kadar güçleri varmış göreceğiz.

Yorum

• Aslında bunları hücreye koyacaktin. Bu Mehmet ağar, Süleyman seba bunları nadi sokarsın içeriye...
                  DRAGO GABRIC

Yorum

• avukatlık kanununda hakaret,iftira,şantaj,tehdit selbest midir ki azizin ,ibonun, adalının ,bülonun kiler istediği şekilde açıklamalar yapıyor.
                    fenerbahçe dünya pisliğidir..
                    her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Ne olup bitti ben hiçbir şey anlamadım...

Yorum

• ne hikmetse toplantı zamanı aklına geliyor açıklama yapmak

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada bilmem dikkatinizi çektimi

gazete haberlerinin altındaki yorumlarda

taraftar forumlarında

facebook üzerinden yapılan yorumlarda

fenerbahçe taraftarı ırkçılık yapıyor

yok ermeniler yok rumlar çıldıracam arkadaş ya...ne pislik insanlar bunlar..
                          Onlara şunu de ilk olarak "Black Stocking" rumlar kurulu gençlerden mi oluşurdu?

Black Stocking ile Fenerbhaçe arasında ne gibi bir bağ var?

Fenerbahçe'nin ilk başkanı Sabetaist midir?

Mason localarının tekrar açılmasını sağlayan Şükrü Saraçoğlu mudur?

Şükrü Saraçoğlu stadının gerçek sahibi İttihat ve Terakki değilmidir?
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• O savcı Türk milleti için sorgu yapar. Olayı kişiselleştirmeyelim.Ergenekonda da böyle olmuştu..Topyekün saldırmaya başladılar..Ama karşılarında Türk milleti var..

Yorum

• Şimdi federasyon açıklama yapmıyor mu?
                              t @Selim_Turan

Yorum

• Program program baglanan avukatlar ibrahim akinin boyle bir kabulu soz konusu bile degil demememisler miydi

Dedim ben size en iyi avukat= en iyi yalan soyleyebilen kisidir..

Sozum meclisten disari elbetteki..
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X