İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Juventus konusu cikmis madem. Sikeye bulasmadan once dunyanin en cok taraftar olan takimiydi. Zaten Italyada en cok taraftar Juventuse aitti simdi degistimi bilmiyorum. Hatta hatirladigim kadariyla 100 milyon eurodan fazla bir paraya yayin hakkini satmisti sikeden once..Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
Tesebbus bile bir alt lige dusmemizi saglar...İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşike yaptığımız falan kesin yok allah'a şükür zatende, teşebbüsün olup olmadığı yada ne aşamada olduğu önemli şampiyonluk için
InsAllah Nevzat Sakar aklanir ve bu soylentilerdende kurtulmus oluruz...1
Yorum
-
yöneticilerin cezası zaten yarı oranında arttırılıyor. 2,5 yıl olmasına imkan yokİlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende alakası olmadığını düşünüyorum fakat, teşvik şikenin yarı cezası dolayısı ile 2,5 yıldan civarı cezası varmış.bu yüzden serbest bırakıldı dendi(ist medyası) yine bir kanalda izledim günlüğü 20 tl den hesap etmişler falan 20000 gün üzerinden(şike) teşvik olduğu için yarısı o yüzden 200000 dediler.kafam karışmıştı.Bu günleri nasıl tutturdular diye.bu kadar karışık olduğuna göre bence bir şey yok.
onların debelenmesi o7Cngz_61
Yorum
-
Arkadaşım güzel insan;İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlayın o raddeye gelmesinde sebep tabii ki onlardı fakat Eskişehir'de maruz kaldığımız muamele nasıldı sence ??
Ya sivas'ta ki o zulme ne demeli ?? Polisten çektiklerimiz..
Eskişehirspor taraftarı bizi çok seviyordu da neden bir pankart açmadılar bize ? İ.ne trabzon dediler..
Sözde Anadolu takımıymış..
Bursaspor taraftar grubu texas ise ne yaptı biliyormusunuz gerçekten çok şaşırmıştım..
Bizim maçtan bir gün sonra oynanan Bursaspor - İ.B.B Maçının ilk 10 dakikası koro halinde tüm stad Eskişehir'e küfür etti.. Anadolu ruhu bu olmalı !
texas'ı falan savunduğum yok yanlış anlaşılmasın ama demek istediğim buydu..
Malumunuz üzere bazı taraftar grubları kulublerden beslenen nemalanan asalak tiplerden oluşmaktadır..Üzülerek söylüyorum Trabzonspor'dan beslenmeye çalışan gruplar olduğu gibi..
Bunlar kulup yöneticileri teknik direktör vs adamlarla alışveriş içindedir...
İşin üzücü tarafı genelde trübünleri bu tipler belirlemeye çalışır..
Es-es maçındaydım gördüm olup biteni ...güzel bir örnek işte anlatmak istediğime..
Birde şu Gs taraftarlarının topuk yaylasına gıtme destek verme hikayesi var mesela...
Gitmiş oraya kafakol muhabbeti olan 3-5 gs lı olduğunu söyleyen adam ellerinde kağıta yazılmış çok kötü bir yazı....basında yansıması gs taraftarları dsetek vermiş vs ...Oysa gs taraftarı onlar değil ki orda ki 3-5 kişi değil ki yani...
Bu hafta sonu gurbetci gencler tff ye yuruyecekmiş , atacakları slogan nedir pankartları nedir ne eder ne soylerler bilmiyorum ama tüm haberlerde Trabzonsporlular yurudu vs diye çıkacak haberlerde...
eee biz neyiz abi...
Yorum
-
Nevzat Şakar çıkarsa şampiyonluk bize verilmeyeceğinden dolayı hakkımızı aramak için yapılabilecek bir yürüyüşten bahsetmeye çalışmıştım..İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat bey çıksa şampiyonluğun bize verileceğini mi sanıyorsun? fazla iyi niyetlisin ya da ben fazla karamsar"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
süper kupa maçı ertelenir benceİlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır Trabzonspor-- İBB oynar.
Yorum
-
İbrahim akının yaptığı şikeyle ilgili itirafı
Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanan Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, Teknik Direktör Tayfur Havutçu ve kulüp güvenlik müdürü Ahmet Ateş'i İbrahim Akın'ın savcılıkta verdiği ifade yaktı.
Şike yaptığını itiraf eden İbrahim Akın etkin pişmanlık yasasından yararlanmak istediğini söyledi. Akın ifadesinde;
"Türkiye Kupası maçı öncesi beni önce Tayfur Havutçu aradı. Beni Beşiktaş'ta görmek istediğini söyledi. Tayfur Havutçu aracılığıyla Serdal Adalı ile temasa geçtim. Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı bana şike teklifi yaptı.Çok düşündüm ve ardından kabul edebileceğimi söyledim. Ben atlara çok düşkünüm. Serdal Adalı'dan İngiliz tayı istedim. Türkiye Kupası karşılaşmasından bir gün önce 9 Mayıs'ta Ahmet Ateş bizim takımın kamp yaptığı kayseri Hilton Oteli'ne gelerek bana adıma kayıtlı 3 yaşındaki İngiliz tayının evraklarını hediye etti. Kendisine teşekkür ettim, ertesi gün de maça çıktım. Zaten bu olaydan sonra da Tayfur Havutçu menajerim Yusuf Turanlı'yı arayarak beni
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
alıntıdır bu ya gercektn cok komik şeyler cıkıyor 
Yorum