Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi kusura bakma da siyasetin büyüğünü yapıyorsun hem de.
    Katılmıyorum kardeşim, o zaman hiç fikrimiz olmasın. Vatan da diyemeyeceksem?

İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sorununuz da burada zaten, siz vatan diyorsunuz da senin gibi düşünmeyen vatan haini oluyor dimi. Bu vatan herkesin herkes de en az senin kadar vatanını seviyor. Emin olabilirsin.
    Ben kimseye vatan haini demiyorum. Ama dediklerimi anlamaya çalışmazsanız beni suçlamaya devam edersiniz
    En son Travelair tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 09:33.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok sayalım ve olmamış sayalım diyenlerden değilim kardeşim. Yolsuzluk yapıldı mı yapılmadı mı onu da bilemem. Üstü örtülsün de demiyorum. Benim derdim vatan. Vatan olarak saldırı altındayız. Karşımızdaki senin adaletin, insan hakların, demokrasin için çalışmıyor. Bunları suistimal edip seni köleleştirme hatta yok etme derdinde. Nice ülkeyi böyle böldüler, kukla ettiler, yok ettiler. Haberiniz yok mu? Vatana karşı açılan savaşın farkında olmazsanız o rüşvet almış, bu bilmem ne yapmış diye yargılayacağınız devlet kalmayacak elinizde. Ölüm kalım savaşı veriyoruz, bağımsızlık savaşı veriyoruz ama birkaç ağaç bahane edilip ülkeye dünya zarar verildiği gibi tuzaklara düşmeye devam ediliyor. Siz sanıyor musunuz ki dış güçlerin umrunda ağaç, insan, demokrasi? Bu ayrımı yapamadığınız sürece beni anlayamayacak ve beni işlerin üstünü örtelim diyenlerden sanacaksınız
      Değerli abicim.Ben senı anlıyorum ve siyaset yaptığını falan da duşunmuyorum diğerleri gibi..Kalbınde saf vatan sevıgıs var.Eyvallah..

Sadece şunu belırtmek ıstıyorum.Bu topraklar her zaman ehlı kufrun saldırısı altında olacak.Bız her zaman bır ve dırı olmalıyız.Bu su goturmez bır gerçek..Ama bır ve dırı olmamız içinde herkesın bırbırıne karşı durust olması lazım.

Saygılar.

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Değerli abicim.Ben senı anlıyorum ve siyaset yaptığını falan da duşunmuyorum diğerleri gibi..Kalbınde saf vatan sevıgıs var.Eyvallah..

Sadece şunu belırtmek ıstıyorum.Bu topraklar her zaman ehlı kufrun saldırısı altında olacak.Bız her zaman bır ve dırı olmalıyız.Bu su goturmez bır gerçek..Ama bır ve dırı olmamız içinde herkesın bırbırıne karşı durust olması lazım.

Saygılar.
        Çok teşekkür ederim kıymetli kardeşim. Bahsettiğim meseleler siyaset üstü olarak görülmeli. Çünkü siyaset görüşlere karşı yapılır, oysa bu beka meselesi. Yanlış yapan cezalandırılsın. Orda ayrılmıyoruz. Ama savaştayken sen avantaj kazanma diye (Örneğin Suriye'ye girme diye, Rusya İran'la olma diye) bu meseleler ülkeyi bölmeye yönelik suistimal ediliyorsa o zaman bu tuzağın farkında olmamız lazım diyorum. Onlara fırsat vermeyelim, adaleti önce biz sağlayalım, buna da katılıyorum. Ama bir önceliğe oturtmanız lazım. Karşınızdakiler nerdeyse tüm dünya, ve entegre olduğunuz dünya. Büyük çerçeveden bakmazsak maalesef bu dünyadan gücü elinde tutanların derdi bizim saf adalet duygularımızla bir değil, umurlarında değil, amaçları zaafımızı kullanmak ve sürekli fitne fesatlıkla suistimal etmek. 2x2=5 denirse bu yanlıştır, bu yanlış dersiniz, ama savaşta neden şehit geliyor deniyorsa bu, konuyu suistimal etmek demektir. Çünkü şehitsiz savaş olmaz... Aman ha, çalmadan olmaz demiyorum. Neyse, ama ikna edebiliyorum, ama edemiyorum. Bundan sonrası okuyanlara bağlı

Şike davasında neyin ne olduğu belli. O yüzden bu iki konunun birleştirip ahlak anlayışlarını birleştirenlere de hak vermiyorum. Önceden verdiğim cevabı tekrarlamak isterim: Hak vermiyorum çünkü birinde tapeler sanıklar tarafından kabul edildi, diğerinde bankanın genel müdür yardımcısı tapeleri reddediyor. Ha diyelim ikisi de anlaştı az ceza almak için yalan doğru bir şeyler söyledi. Yine büyük resme bakarım, bunlar kime yarıyor diye düşünürüm. Yüzeysel olarak bakmam derken bunu kastediyorum. Saygılarımla
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 12:13.
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          serefsiz herif... bunu da bunu savunanin da....

Dinlerken ağzım açık kaldı. Bu video aslında neden 2010-2011 kupasının müzemizde olmadığının cevabıdır. Bizim onursal başkanımız böyle konuşurken, siyasilerimiz dut yemiş bülbüle dönmüşken, iş adamlarımızdan ses, fıs çıkmıyorken o kupa kendiliğinden yürüyerek Trabzon'a gelse, klübün kapısına kilit vurup içeri almazdık. Sahi bir şike anıtı vardı, ne oldu?

Son olarak MAY sevenlerinin videoyla ilgili görüşlerini dinlemekten büyük memnuniyet duyacağım...
          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• MAY'ın onursal başkanlıktan çıkarılması lazım, ama dediğiniz gibi daha bir anıt dikecek irade yok. Hesapta yöneticiler, camiayız...

Yorum

• ABIŞ HAPIKOĞLU ... ADAM ADAM..

Trabzonluların sahip çıkmadığı davaya sahip çıkan ERZURUMLU dadaş..Helal olsun ya..Vallahı helal olsun.

Yorum

• Mehmet Ali Yılmaz'ın Trabzonspor'a hayırlı bir iş yaptığını görmedik ki ne bekliyorsunuz...Yaralı parmağa işemez derler ya aynen odur...İşin komedi tarafı bir kulübe bu kadar zarar veren bir adamın Onursal ünvanı taşıması...

Zararları ne mi?

1-80 li yıllarda başkan olup yabancı transfer furyası başlatmış Trabzonspor'u kimliksizleştirmiştir...

2-Paralı başkan ünvanı verilen bu zat sayesinde Trabzonspor ilk kez borçlanmıştır...

3-96'da becerip takımı şampiyon yapamadılar diye kongrede Faruk Özak'a ayar verip 97 98 99 2000 sezonlarında takıma nal toplatmıştır...

4-90 lı yılların jenerasyonunu o müthiş kadroyu sata sata bitirmiş Orhan Gencebay'ın tavsiyesiyle Seyit Cem denen ne idüğü belirsiz adamı transfer etmiştir...Oyuncunun adı başka olabilir hatırladığım Seyit...

5-Takımın en iyi iki adamını Fenerbahçe'ye yani rakibine satmıştır...Şimdi Ogün'ün ifadesine göre öğreniyoruz ki kendisi gitmek istememiş satılmış...

6-Başkası aday olursa ben aday olmam diye bir icat çıkarmıştır her kongrede...Sen kimsin ya...

7-Özkan Sümer aday olunca kulübü Hikmet Onur'a teslim edip İstanbul'a gitmiştir...Hikmet Onur yönetim listesi yapıp başkanlığa Yılmaz yazmıştır yani çaktırmadan adaylığa sesini çıkarmamış kongreyi karıştırmıştır...

8-Özkan Sümer süpriz yaparak başkanlığı kazanınca yani MAY kongreden tokadı yiyince Zigana tv denen kanalı kurdurmuş ve o kanalda başta emir eri Ali Savaş denilen dalkavuğun 7 24 yaptığı asılsız kara propaganda haberleriyle Sümer'den kongre üyelerinden Trabzonspor'dan intikam almaya çalışmıştır...O kanalı izleyenler varsa beni iyi anlıyorlardır...

9-Yılmazsporlular deyimi bunun döneminde Trabzonspor literatürüne girmiştir...

10-Seçimi kaybedince bunu hiç unutmayın Trabzonspor'un gelirlerine TEMLİK koydurmuştur...Kulübü borçlandırmanın hesabını vermeden verdiğini almak için TEMLİK koydurmuştur...

11-Norveçli Rune Lange vasıfsızına 5 milyon Mark para ödemesini geçtim adamla öyle bir sözleşme yapmış ki sonra davalık olduk herifle...

12-Kulübü İstanbul'dan yönetme geleneğini kendisi başlatmıştır 15 günde bir maça gelirdi kulubü Hikmet Onur'a bırakırdı...

13-97 de ilk yarıyı ikinci bitiren Şenol hocayı kovup takımın başına Yılmaz Vural çapsızını getirmiştir...

Yahu bu adamın hiç iyi bi tarafı yok mu diyeceksiniz var...Avni Aker'in eski numaralısını yıkıp çift katlı numaralı yaptırmıştır bu da ona nazar boncuğu olsun diye yazayım dedim...Eh o kadar da olsun tevekkel değildir ya sonuçta iş adamı...

Şimdi size soruyorum...Siz bir işyerinde patron olsanız şirkete bu kadar zarar veren bir adamı müdür yapar mısınız?

Biz bırak müdür yapmayı Onursal başkan yaptık...Bu haltı da bizden başkası yiyemez...

Bu zatın bırak Onursal başkanlıktan azledilmesini tesislerden bile isminin silinmesi üyeliğinin düşürülmesi lazım...Bunu yapacak cesur dirayetli bir başkan elbet günün birinde çıkar...

Bu kulübün Onursal başkanı Şamil Ekinci'dir...
                En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 13:31.
                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• sonuna kadar izleyemedim midem kaldırmadı.

şu şahsı hala onursal başkan sıfatıyla tutanların Allah belasını versin.

hep kaçınırım beddu'adan ama sefer tutamadım kendimi.
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

• May i fazla ciddiye almaya gerek yok..kimse sesini cikarmadi diyor burda millet sezon oynanirken resmen bagirdi bu sezon saibelidir diye takip eden herkes gordu maclar oynanirken bunu..herkes alkisladi diyor ben hicbir trabzonsporlunun sikecileri alkisladigini dusunmuyorum..ha may alkislar tabi kendi beyanatidir trabzonspor lige cikmasa sikecilere baskan olacagim diyen bir adamdan hersey beklenir..cas kararlarini ve fifadan gelecek olan karari bu adamin gozune sokup tesislerden adini sokup onursal baskanligi elinden almazsak ki hic sanmiyorum bu camiadan hicbir halt olmaz..klup bu adama acilen gerekli cevabi vermeli bu isin bu kadar uzamasinin sebebi icimizde ki bu suluklerdir..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Kongre olağanüstü toplanıp bu adamdan bu unvan derhal geri alınmalıdır, unvan sahibi olarak Şamil Ekinci tescil edilmelidir!!!
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet Ali Yılmaz'ın Trabzonspor'a hayırlı bir iş yaptığını görmedik ki ne bekliyorsunuz...Yaralı parmağa işemez derler ya aynen odur...İşin komedi tarafı bir kulübe bu kadar zarar veren bir adamın Onursal ünvanı taşıması...

Zararları ne mi?

1-80 li yıllarda başkan olup yabancı transfer furyası başlatmış Trabzonspor'u kimliksizleştirmiştir...

2-Paralı başkan ünvanı verilen bu zat sayesinde Trabzonspor ilk kez borçlanmıştır...

3-96'da becerip takımı şampiyon yapamadılar diye kongrede Faruk Özak'a ayar verip 97 98 99 2000 sezonlarında takıma nal toplatmıştır...

4-90 lı yılların jenerasyonunu o müthiş kadroyu sata sata bitirmiş Orhan Gencebay'ın tavsiyesiyle Seyit Cem denen ne idüğü belirsiz adamı transfer etmiştir...Oyuncunun adı başka olabilir hatırladığım Seyit...

5-Takımın en iyi iki adamını Fenerbahçe'ye yani rakibine satmıştır...Şimdi Ogün'ün ifadesine göre öğreniyoruz ki kendisi gitmek istememiş satılmış...

6-Başkası aday olursa ben aday olmam diye bir icat çıkarmıştır her kongrede...Sen kimsin ya...

7-Özkan Sümer aday olunca kulübü Hikmet Onur'a teslim edip İstanbul'a gitmiştir...Hikmet Onur yönetim listesi yapıp başkanlığa Yılmaz yazmıştır yani çaktırmadan adaylığa sesini çıkarmamış kongreyi karıştırmıştır...

8-Özkan Sümer süpriz yaparak başkanlığı kazanınca yani MAY kongreden tokadı yiyince Zigana tv denen kanalı kurdurmuş ve o kanalda başta emir eri Ali Savaş denilen dalkavuğun 7 24 yaptığı asılsız kara propaganda haberleriyle Sümer'den kongre üyelerinden Trabzonspor'dan intikam almaya çalışmıştır...O kanalı izleyenler varsa beni iyi anlıyorlardır...

9-Yılmazsporlular deyimi bunun döneminde Trabzonspor literatürüne girmiştir...

10-Seçimi kaybedince bunu hiç unutmayın Trabzonspor'un gelirlerine TEMLİK koydurmuştur...Kulübü borçlandırmanın hesabını vermeden verdiğini almak için TEMLİK koydurmuştur...

11-Norveçli Rune Lange vasıfsızına 5 milyon Mark para ödemesini geçtim adamla öyle bir sözleşme yapmış ki sonra davalık olduk herifle...

12-Kulübü İstanbul'dan yönetme geleneğini kendisi başlatmıştır 15 günde bir maça gelirdi kulubü Hikmet Onur'a bırakırdı...

13-97 de ilk yarıyı ikinci bitiren Şenol hocayı kovup takımın başına Yılmaz Vural çapsızını getirmiştir...

Yahu bu adamın hiç iyi bi tarafı yok mu diyeceksiniz var...Avni Aker'in eski numaralısını yıkıp çift katlı numaralı yaptırmıştır bu da ona nazar boncuğu olsun diye yazayım dedim...Eh o kadar da olsun tevekkel değildir ya sonuçta iş adamı...

Şimdi size soruyorum...Siz bir işyerinde patron olsanız şirkete bu kadar zarar veren bir adamı müdür yapar mısınız?

Biz bırak müdür yapmayı Onursal başkan yaptık...Bu haltı da bizden başkası yiyemez...

Bu zatın bırak Onursal başkanlıktan azledilmesini tesislerden bile isminin silinmesi üyeliğinin düşürülmesi lazım...Bunu yapacak cesur dirayetli bir başkan elbet günün birinde çıkar...

Bu kulübün Onursal başkanı Şamil Ekinci'dir...
                        Bazı düzeltme ve ekler yapayım.

Rune Lange 5 milyon marka değil, yaklaşık 14 milyon marka transfer edilmiştir. Adamın sözleşmesinde, oturacağı eve bahçıvan tutulması maddesi bile eklenmişti. Sonra param ödenmedi diye bonservissiz kaçmış, sonradan da bize bir sürü tazminat ödetmiştir.

Ve en önemlisi de, koltuktan olacağını anlayınca klüpteki yetkisiz kişilere milyonlarca dolarlık çekler (toplamda 70 milyon dolar olduğu söyleniyor) yazdırmış, başkanlığı kaybedince de klübe haciz göndermiş, o hiç beğenmediğimiz Özkan Sümer'in açtığı ve kazandığı davalarla o çekler, hacizler iptal edilmiş, klüp kendisinin oyuncağı olmaktan kurtarılmıştır.
                        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bazı düzeltme ve ekler yapayım.

Rune Lange 5 milyon marka değil, yaklaşık 14 milyon marka transfer edilmiştir. Adamın sözleşmesinde, oturacağı eve bahçıvan tutulması maddesi bile eklenmişti. Sonra param ödenmedi diye bonservissiz kaçmış, sonradan da bize bir sürü tazminat ödetmiştir.

Ve en önemlisi de, koltuktan olacağını anlayınca klüpteki yetkisiz kişilere milyonlarca dolarlık çekler (toplamda 70 milyon dolar olduğu söyleniyor) yazdırmış, başkanlığı kaybedince de klübe haciz göndermiş, o hiç beğenmediğimiz Özkan Sümer'in açtığı ve kazandığı davalarla o çekler, hacizler iptal edilmiş, klüp kendisinin oyuncağı olmaktan kurtarılmıştır.
                          Aynen öyle hatırlamadıklarımı da siz belirtmişsiniz...Özkan hoca başkan olduktan sanırım 1 ay sonra tvye çıkmıştı ve şöyle demişti:" Yahu kulübe sürekli birileri geliyor para istiyor borcunu istiyor bakıyoruz kulubün borç defterine öyle bir borç yok kayıt edilmemiş." Yani alacaklıda borcun belgesi var kulüpte yok..Bunlarla çok uğraştı Özkan Sümer ve kulüp bedelini 14.olarak ödese de kulübü düzlüğe çıkarmıştır...Dönüm noktasıydı o kongre...

Bize en çok koyan kulübün gelirlerine temlik koydurmasıydı...Kulüp parasızlıktan kıvranıyordu oyunculara ödeme yapılamıyordu ligi 14. bitirdik kupada İnönü'de Denizli'ye elendik o maçta gözyaşlarımi tutamamıştım...Trabzonspor'un tarihindeki en sıkıntılı sezondu şimdiki sezonlar bir şey değil onun yanında...O temlikten sonra bu zevata diş biledim ve yıllardır bu zevatın kulüple ilişiğinin kesilmesini bekliyorum...Rezil kepaze edilerek her nerede ismi cismi varsa silinmeli yok edilmeli...
                          En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 14:48.

John Lennon

Yorum

• Valla şu anda MAY'a dokunabilecek adam sayısı değil TS'de diğer kulüplerde dahi yok denecek kadar azdır. MAY'ı kimse küçümsemesin. Zamanında Ali Şen esip gürlerken MAY'ın yayına bağlanıp Şen'i muma çevirdiği günleri de gördüm ben. Konuşsun dursun o fazla kale almamak lazım. Bu adamı da böyle çekicez artık yapacak bir şey yok
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Ya sen burda aylardır şike mike hak hukuk diye gevezelik yapacaksın sonra kulübün sözde onursal başkanının şikeyi aklama paklama konuşmasına "MAY'ı kale almamak lazım konuşsun dursun dokunabilecek adam yok" diyeceksin...Ya kardeşim şu başlığa yazarken biraz omurgalı olun ya...

Etliye sütlüye karışmiyim dokunmiyim ama şike vıdı vıdısı yapmaya devam ediyim kafasını bırak...

Ne yaparmış MAY? Adam mı vuracak? MAY kim?

Kefen giyen şarlatandan tırs takım elbiselilerden tırs herkesten tırs sonra ben şikeyle mücadele ediyorum de...

Bi kere öleceksin kardeşim bi kere...Onu da adam gibi yapacaksın...Forumda bile korkaklıktan yazamıyorsun gerçeği ve pişkin pişkin şike edebiyatı yapıyorsun...

John Lennon

Yorum

• böyle onursal başkan olmaz bu adam galatasaraylı zaten derhan kovulmalı
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X