Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şerefsizler Abd yi üzerimize salmaya çalışıyorlar. Muharrem başkan sakın abd ye falan gitmesin bence.

Sarraf - Beşiktaş ilişkisi Türkiye'nin gündemindeki sıcaklığını korurken; Zarrab'ın daha önce de Trabzonspor'a destek olduğu ortaya çıktı.

Yorum

• Millet şu taga destek verin lütfen. Bu haramzade milleti daha fazla soyamasın.

#1905KuruşlukAdam

Yorum

• Terim denilen sahte imparator,

2011-2012 sezonunda süper final adı altında oynanan FB-GS maçından sonra, YENİLMENİN VERDİĞİ PANİKLE

Lig bitsin çok şey söyleyeceğim deyip şampiyonluk gelince ağzını açmamıştı.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Terim denilen sahte imparator,

2011-2012 sezonunda süper final adı altında oynanan FB-GS maçından sonra, YENİLMENİN VERDİĞİ PANİKLE

Lig bitsin çok şey söyleyeceğim deyip şampiyonluk gelince ağzını açmamıştı.
          Ağzı mama dolu olduğu için konuşamamıştır.

Yorum

• Halit Şahin'in yaptığı tüm eylem ve söylemler "popülarite için bile olsa" takdir edilmelidir diye düşünüyorum.

ves.jpg
            Taraftarların hazırladığı 2010-11 kupası Trabzon'a getiriliyor.
            En son tRaiNer tarafından düzenlendi; 30.12.2017, 19:44.
            Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Halit Şahin'in yaptığı tüm eylem ve söylemler "popülarite için bile olsa" takdir edilmelidir diye düşünüyorum.

[ATTACH]14978[/ATTACH]
              https://www.haber61.net/trabzonspor/...r-h311746.html
              Fb maçını şimdiden kaybettik demektir. Fb medyası bunu kullanır bizim takımı gerer, sonra oturup seyreder...

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fb maçını şimdiden kaybettik demektir. Fb medyası bunu kullanır bizim takımı gerer, sonra oturup seyreder...
                Tespitin %1.000.000 doğru. Onu söylemeyi unutmuşum.
                Temsili kupayı ŞB maçına götürmeyi planlıyorlarmış...
                Her türlü baskıyı kurup maç günü böyle bir girişim yapılmasına engel olunmalı.
                Ne yazıkki geçmişte olduğu gibi böyle bir olayın gerçekleşmesi bize kaybettirir.
                Hiç yoktan yere Kaos çıkarmanın anlamı yok.
                Yapılması doğru olsada maça bulaştırmak asrın hatası olur.
                Çıkıp oynayıp alalım başka bir beklentim yok.
                Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Destek olun Destek!

Baskiymis blablabla topcu top oynar arkadas! Ne demek baski?
                  En son Full HD tarafından düzenlendi; 30.12.2017, 20:59.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Destek olun Destek!

+1
                    2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

Destek olun Destek!

2011 den beri topçuların top oynayamadığını, gerilimin kaybettirdiği takımın hep biz olduğunu gördükten sonra bu olayın kime hizmet edeceği (anıtı yapanların niyeti halis olsa da) şimdiden belli.

2011 den beri ilk kez bu sezon fb ye karşı normal oyun oynadık, onu da teknik direktör hatası berbat etti.

Yorum

Destek olun Destek!

Tepkini tam olarak neye verdiğini anlayamadım ama benimde tek beklentim topçunun topunu oynaması zaten...

Kimseyi tahrik etmeden ŞB maçını alalım diyorum.

Aksi takdirde sıktığımız kurşunların hedefinde biz oluyoruz...

Yorum

• İnsan usanıyor şu şike muhabbetinden bir süre sonra.

Yok kupa, bilmem ne.

Zaten gerekli başvurular yapılmış süreç yürüyor işte.

Yorum

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ekşi sözlükte "trabzonlu insan iticiliği" diye bir başlık var. Millet neler yazmış neler. Abd ve israilin bile bu kadar düşmanı yoktur. İnsan hayret ediyor.
                            Başlığın içerisini doldurmuş gerçek dışı ve pespaye yorumlardan ziyade bir insan niye böyle bir başlık açar onu merak ettiğimden (misafir olarak sayfayı okurken mesajınız dikkatimi çekti ve) ekşisözlüğe baktım. Buna neden olarak ''kuyruk acısı'' diyorum başka birşeyde demiyorum. Ayrıca ''trabzonlu'' lafzına takılmayın aldatıcı olabilir. Temel ve Dursun'a yakıştırılan haller nasıl ki sadece tek bir il değil genel Karadeniz insanına vurmak maksatlı ise bu zırvalarda aynı amaca hizmet ediyor.

....

Halit beyin ilk gün ki azmini muhafaza ederek yaptığı cabaları takdir etmekle beraber bir kısım arkadaşımızın medyanın şikecilerle olan maç öncesi bunu kullanacağına dair endişelerini de paylaşıyorum.İster oyuncularımızı motive etmek isterse düpedüz bilenmek adına 2010-11 Sezonundan bakiye tek bir olumsuzluk dahi hatırlatılmadan maça çıkmamız gerekiyor. Onur harici o günleri yaşayan oyuncumuzun kalmaması hiçte içimi rahatlatmıyor zira tribünler o galeyanla aynı reaksiyonları verebilir. O curcunadan etkilemeyecek oyuncumuz yok.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Destek olun Destek!

Sorun topçularda değil zaten taraftarda. Maçın modundan çıkıp savaş olarak görüyolar bu da takımı olumsuz etkiliyor yıllardır. Gergin ortamlar her zaman fenere yaradı yine öyle olmaması için sakin olması lazım taraftarın.
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X