Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sekiz-dokuz yaşlarındaydım. Yılbaşı akşamıydı. Ben küçükken komşuluk daha ölmemişti. Yılbaşında bir üst kattaki komşumuz bizi yemeğe davet etmişti. Yeni yıla beraber girecektik.
    Yemek yedik, vesaire, babam, "Komşuda ayıp olur" gerekçesiyle lavaboyu kullanmak üzere eve inmişti. Beş dakika sonra yukarı çıktı ki eve hırsız girmiş. Benim de oyuncaklarım vardı. Batman, Ninja Kaplumbağa falan... Onları da çalmış. Hırsızlığa uğrayan kişinin yaşadığı şoku ve hayal kırıklığını iyi bilirim.
    Ki ben, o Batman ve Ninja Kaplumbağaları top oynattırıyordum o yaşlarda salondaki halının üzerinde. Topları da misketti bu arada.

Futbolumuzdaki adam kayırmacı anlayışın bulaştığı ve artık kendi içinde alt başlıkları bulunan şike davası hukuka devredildiğine göre ve ülke gerçekleriyle birlikte ele alındığında şunu öngörmek mümkün müdür:
    Uçanı kaçanı, geleni gideni, kritik mevkilerde müdür - başkan pozisyonunda bulunan kişilerin ağzından çıkacak kelimeleri dahi tek bir kişinin kontrol ettiği bir mekanizmada bu davanın zaman aşımına uğrama ihtimali var mıdır?
    Hukukun ve onun sağladığı adaletin, bir çoğumuz gibi ben de, güçlünün - parası olanın yanında olduğuna inananlardanım. Yanlış anlaşılmasın. Yabancı basını da takip ederim. Güçlü için oluşturulan korumacı set duvar her yerde örülüyor. Yalnızca Türkiye'de değil.
    Özetle, şunu söylemek istiyorum:
    Umut taşıyın kardeşim, ümitli olun ama fazla beklentiye girmeyin. Çünkü yakında her olgu serbest bölge mantığıyla idare ettirilecek. Halının altına süpürmek zaten yıllardır süregelen bir sanat. Dolayısıyla beklentileri düşük tutmakta fayda var daha fazla üzülüp, hayal kırıklığına uğramamak için.

Saygılarımla...
    isimiz bu ulkeye ve hukuguna kaldiysa dediginiz dogru lakin fifada zaman asimi diye birsey yok rahat olun fifa cezayi keser uygulama kisminda ulke puruz cikarirsa tabiri caizse aforoz edilir kumda oynariz bu saatden sonra basda milli takim olmak uzere bunu goze almaya da kimsenin gucu yetmez..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Duyumcu_
      Duyumcu_ @Duyumcu_
      BeIN Sports ve PSG nin sahibi Khelafi hakkında FIFAya rüşvet verdiği iddiasıyla soruşturma açıldı. Devamıda gelecek

Bunlar hep lehimize hareketler..

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Duyumcu_
        Duyumcu_ @Duyumcu_
        BeIN Sports ve PSG nin sahibi Khelafi hakkında FIFAya rüşvet verdiği iddiasıyla soruşturma açıldı. Devamıda gelecek

Bunlar hep lehimize hareketler..
        Evet sıkıysa AY, YD ve siyasi güç de rüşveti teklif etsin de görsün bakalım noluyor?
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Fifanın şamarı Saraçoğlunun duvarlarını yıkacak inşallah

Yorum

• 2010 2011 Şampiyonu Trabzonspor.

FIFA indir artık baltayı şu kuş beyinlilerin kellesine...

Artık Türkiye liginde şike devlet eliyle yapılıyor,Trabzonspor'un rakiplerine devlet eliyle yüksek miktarda teşvik primi veriliyor ve Trabzonspor'un oynadığı rakip takım oyuncularının hepsi dopingli ve hakem her maç Trabzonspor aleyhinde penaltı veriyor, Trabzonspor'a sabote edenleri öldüreceksin sonra takımlarını aynı şekilde mağlup ettireceksin ancak öyle düzelir bu durum...
            En son TrabzonVictory tarafından düzenlendi; 18.10.2017, 11:07.

Yorum

• Çok hızlısın be FIFA.
              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Ey FIFA
                Sabrımızı taşırma
                Kes cezayı hırsızlara
                Daha fazla uzatma
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Nereye elimizi atsak kuruyor arkadaş. FIFA, UEFA'ya CAS'a benzemez 2-3 aya kararını açıklar dedik hala bekliyoruz. Bu süreçteki en çok canımı sıkan, en kızdığım konu da UEFA'nın hala kişilerle ilgili kararı açıklamaması. UEFA kişileri de cezalandırıp ömür boyu men etseydi, CAS sürecinin de FIFA sürecinin de çok daha hızlı sonuçlanacağını düşünüyorum...
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nereye elimizi atsak kuruyor arkadaş. FIFA, UEFA'ya CAS'a benzemez 2-3 aya kararını açıklar dedik hala bekliyoruz. Bu süreçteki en çok canımı sıkan, en kızdığım konu da UEFA'nın hala kişilerle ilgili kararı açıklamaması. UEFA kişileri de cezalandırıp ömür boyu men etseydi, CAS sürecinin de FIFA sürecinin de çok daha hızlı sonuçlanacağını düşünüyorum...
                    Son 2 cümleye katılmamak elde değil
                    Zero TOLERANCE UEFA neden kişilere ceza vermedi hala?
                    Tek çare FIFA
                    Son umut FIFA
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Acaba ağzımıza bir parmak bal sürüldü de pr için, susturulduk mu?
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Acaba ağzımıza bir parmak bal sürüldü de pr için, susturulduk mu?
                        Bekliyoruz nasil bir pr calismasi yapacaklar diye kimle anlasildi ne olcak nasil olcak kimsenin birsey bildigi yok..

Yorum

• Muharrem burda da yalan attı.pr çalışması için bir ekiple anlaşmışta çok iyi ekipmişde...yalaaaannn..Muharrem'in popiş üçbuçuk atıyor Fenerbahçe ve Tff'ye ceza gelir diye.Düşünsenize ceza geldi mi birileri "Eyyy Muharremmm" dedi mi Muharrem'in alacağı şekli.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bekliyoruz nasil bir pr calismasi yapacaklar diye kimle anlasildi ne olcak nasil olcak kimsenin birsey bildigi yok..
                            Bu kadar içe kapanık bir yönetime (?) ilk defa şahit oluyorum. Ne oluyor ne dönüyor hiç belli değil. Adam yerine konulup ta taraftar olumlu olumsuz konularda hiç bilgilendirilmiyor doğru dürüst. Hatta bırak tarafatrı yönetim kurulu üyelerinin bile olaylardan haberi yok.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

Bu kadar içe kapanık bir yönetime (?) ilk defa şahit oluyorum. Ne oluyor ne dönüyor hiç belli değil. Adam yerine konulup ta taraftar olumlu olumsuz konularda hiç bilgilendirilmiyor doğru dürüst. Hatta bırak tarafatrı yönetim kurulu üyelerinin bile olaylardan haberi yok.
                              Padişah'ın haberi varya gerisi boş. M.Usta: "Padişah'ım çok yaşa!"
                              Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

Sözün bittiği yer
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X