Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mahkemenin Amerika ve Fetö güdümünde olduğu çok belli. Anlaşılan yalanlar dolu bir dönemden geçeceğiz. Arada doğru da varsa gereğinin yapılması taraftarıyım. Ama bu dava özelinde; söylenenlere aldırdığımız sürece kartopunu çığ yapabiliriz, o yüzden işin özünün ne olduğunun farkında olmamız lazım.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Zarrab'ın Fikret Orman'a da bir şeyler verdiği söyleniyordu. Bunun önemi yok pek fazla. İki nedenle yok. 1 Trabzonspor Başkanı Zarrab'ın İran ambargosunu deldıgıne yönelik bir kanısı olamayacağı için para alsa da almasa da hukuki olarak bir şey fark etmez. Tabi zarrab'ın diğer bakanlarla ilişkisi saatler paralar vs bunlar biliniyordu onları bilip bu adamla herhangi bir ilişkiye girmek tam da hacıosmanogluna yakışır zaten. 2 Türkiye'de bu adamlar iktidarda olduğu sürece bütün suçlamaları "dış güçler bizi bölmeye çalışıyor" olarak lanse edecekleri için zarrab'ın ifadelerinin türkiye iç hukukunda bir bağlayıcılığı uzun süre daha olmaz diye düşünüyorum.

Yorum

• Bir grup insan zarrabin tapelere inanip şike tapelerine kumpas diyor , diger bir grup da şike tapelerine inanip zarrabinkilere kumpas diyor
        Iki grup arasinda ahlaki acidan hicbir fark yok..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Şike tapelerine yargılanma sürecinde itiraz edilmedi. Ama Zarrap davasında her tape için ayrı itiraz yapılıyor. Herhalde yakında yine bedava ya da 10 dolara indirilen ses analiz programlarıyla milyarlarca dolar bütçeye sahip örgütlerin bunları yapmadıklarını açıklamaya çalışan insanlar dolacak
          En son Travelair tarafından düzenlendi; 02.12.2017, 14:28.
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir grup insan zarrabin tapelere inanip şike tapelerine kumpas diyor , diger bir grup da şike tapelerine inanip zarrabinkilere kumpas diyor
            Bunun aynısı yolsuzluk ve şike arasında da yaşanmıştı. Aslında durum şöyle; birileri çıkıp dinlemeleri fetö yapmış diyor. insanlarda fetönün yapmış olduğu dinlemeler ülkeyi bölmek için bu yüzden bunlar yalan diye düşünüyor. Şimdi bu adama dinlemeyi kim ne için yaparsa yapsın ortada olan suç bellidir. Bunu anlamıyor insanlar ki bunu anlayamamak için art niyetli olmak lazım. Bizden de var mesela şike var diyen Trabzonspor taraftarı aynı zamanda yolsuzluk yok, zarrab itirafları da yalan diyebiliyor. Adalet duygusunun önünde perde gibi çekilmiş bir eli kanlı, milletin parasını hüpleten yöneticiler varken zor bu ülkede adalet, hak, hukuk.
            En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 09:37.

Yorum

• [MENTION=2760]Travelair[/MENTION] âbi bence ayip ediyorsun... feto meto konusunda 100% hakli olsan dahi, olan bitenlerin gerçek oldugunu degistirmez ki... tipki şike meselesinde kayitlarin feto polisleri tarafindan alinmis olmasi gibi... ama bu, olani biteni şikeyi örtüyor mu ? hayir...
              amerik ve zerrab 100% anlasmali bu isi götürüyor olabilir su an, ama bunun sebebi o hiyarin yedigi nânelerdir, onlar da bunu koz olarak kullaniyor mesele bu... koz vermeyeceksin, verirsen kullanirlar...
              şike meselesiyle benzer hatta ayni seyler oluyor... şike kayitlarina îtiraz edilmedi ama sonrasinda hem usulsüz denildi hem de memleketin arşiv yeri kalmamis gibi "imhâ" karâri verildi... bu nasil rezilliktir ?

Valla hepsi bir yana, Trabzonspor'a bir sey olmasin, gerisi tiri viri... montaj kontaj olsa dahi zarrabina sâhip çikacaksin o zaman, yok öyle o kadar is çevirip sonra "disney'e gitmistim abdye" diyen hiyari istedigi gibi birakmak... sonra böyle yaparlar seni aklin durur anlamazsin..
              Neresinden tutsak elimizde kalir, diyelim ki tuzak muzak, ulan nasil yetistiriyoruz "adam"larimizi da hemen ötüyorlar ?
              Yakinda Tayyip Erdogan'dan "yanildik ihânete ugradik" açiklamasi gelir... Binali Yildirim da demis zâten "umarim Zarrab bu yanlistan döner" hey gidi hey bekle he döner
              En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 02.12.2017, 15:08.
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunun aynısı yolsuzluk ve şike arasında da yaşanmıştı. Aslında durum şöyle; birileri çıkıp dinlemeleri fetö yapmış diyor. insanlarda fetönün yapmış olduğu dinlemeler ülkeyi bölmek için bu yüzden bunlar yalan diye düşünüyor. Şimdi bu adama dinlemeyi kim ne için yaparsa yapsın ortada olan suç bellidir. Bunu anlamıyor insanlar ki bunu anlayamamak için geri zekalı olmak lazım. Bizden de var mesela şike var diyen Trabzonspor taraftarı aynı zamanda yolsuzluk yok, zarrab itirafları da yalan diyebiliyor. Adalet duygusunun önünde perde gibi çekilmiş bir eli kanlı, milletin parasını hüpleten faşist recep varken zor bu ülkede adalet, hak, hukuk.
                bir de ugur dündar kafasinda olan, o yavsak tayfa var, tipkisinin aynisi... akpye sallamak için "17-25 Aralik yolsuzluk" diye tutturur bagirir çagirirlar, şike meselesine gelince "kumpas" "Atatürkçü fbye düsman bunlar" "aziz yildirim tuzaga ugradi" diyorlar... tam o.ç bunlar taaammm... simdi de bu olan biten hakkinda konusuyormus it herif... suratina vuracaksin şike kayitlarini... Haluk Peksen'e de yapacaksin aynisini... utanmaz herif, sana sorsak "Trabzonspor'a siyâset karismamali, akp elini çek" dersin, gider şikeci aziz yildirimin tasmali köpegiyle kanka olursun.... serefsiz bunlarin alayi

Yorum

• @Sefer Asan kardeşim, niye ayıp ediyorum? Sana gerçeğin ne olduğunu kim söylüyor? Dünya şu an istihbari örgütlerin elinde. Onlar da güç odaklarının elinde. Onların aklı bizim gibi çalışmaz. Sana nokta nokta parçalar verirler, sürekli telkin ederler, en sonunda da son parçayı verip kendi kendine noktaları birleştirmeni izlerler. Buldum dersin ama bulduğun aslında onların istedikleridir. Doğru varsa gereği yapılsın diyorum. Ne diyeyim başka? Ama önce kurulan tuzakları görün. Niyetlerinin farkında olun. 10 dolarlık teknolojiyle milyar dolarlık teknolojiler bir değildir diyorum. Benim mantığım bunu diyor. Üzerimize oynanıyor, bunlara da bakarak kararınızı verin. Ama özellikle gençlerde öyle bir yadsıma var ki yüzeysel bakanlar hemen kanıyor. Ama öyle bir damar var ki bazılarına ne desen yine dönüp dolaşıp bağcıya sarıyor. Kara propaganda altındasınız arkadaşlar. Her şey düzgündür demiyorum ama sap ile samanı karıştırmayın. Muhtemelen şu an 3. Dünya Savaşı'ndayız. Böyle bölgesel savaşlarla sürecek
                  En son Travelair tarafından düzenlendi; 02.12.2017, 15:24.

Yorum

• ...
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 02.12.2017, 15:23. Sebep: Mükerrer mesaj

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Sefer Asan kardeşim, niye ayıp ediyorum? Sana gerçeğin ne olduğunu kim söylüyor? Dünya şu an istihbari örgütlerin elinde. Onlar da güç odaklarının elinde. Onların aklı bizim gibi çalışmaz. Sana nokta nokta parçalar verirler, sürekli telkin ederler, en sonunda da son parçayı verip kendi kendine noktaları birleştirmeni izlerler. Buldum dersin ama bulduğun aslında onların istedikleridir. Doğru varsa gereği yapılsın diyorum. Ne diyeyim başka? Ama önce kurulan tuzakları görün. Niyetlerinin farkında olun. 10 dolarlık teknolojiyle milyar dolarlık teknolojiler bir değildir diyorum. Benim mantığım bunu diyor. Üzerimize oynanıyor, bunlara da bakarak kararınızı verin. Ama özellikle gençlerde öyle bir yadsıma var ki yüzeysel bakanlar hemen kanıyor. Ama öyle bir damar var ki bazılarına ne desen yine dönüp dolaşıp bağcıya sarıyor. Kara propaganda altındasınız arkadaşlar. Her şey düzgündür demiyorum ama sap ile samanı karıştırmayın. Muhtemelen şu an 3. Dünya Savaşı'ndayız. Böyle bölgesel savaşlarla sürecek
                      Bu yazdiklarinin çogu, yine olanin bitenin gerçek olma ihtimâlinin yüksek oldugunu engellemez ki... benim de vurgulamak istedigim bu...
                      Diyelim ki parça parça, o zaman bunun önlemini neden almiyoruz da herif disney misney diye oraya gidiyor ? ha yoksa taaa en bastan beri mi zerrab abd ile anlasmali olarak çalisiyor ??
                      örgüt kismina da katilirim ama her olayda da bunlari söylemek pek inandirici olmuyor bir süre sonra... yok yâni âbi simdi bir de hilal kaplan salaginin yazisini da paylas burada da tam olsun yâni... "üzerimize oynaniyor" diyen tayfa da sinir bozuyor yâni... Niye ? yalan oldugundan degil, ama "isin içinde acabâ baska bir sey var mi" sorusunu sormadiklari için, "acep bizimkiler bir nâne yedi mi" demedikleri için, hemen "Tayyip'i yedirmeyiz" durumuna geldikleri için... Yoksa ben de farkindayim ve kabul ediyorum bâzi seyleri, ki bunlar yeni de degil, ben yillardan beri çook önceden beri "oyunlar oynaniyor" "tuzak var" diyenlerdenim ama biraz da kendimizde suçu aramanin zamâni geldi de geçmiyor mu ?
                      Yine mi "kandirildik"

Bir de bu kadar belirtmeye gerek yok "tuzak kumpas ......" kelimelerini, biraz "aglak" olmus oluyoruz... pkknin pydnin iste ne fuskiyse barzani ve tayfasinin falan "amerika bize ihânet etti" diye bagirip çagirmasina, sehirlere yazilar yazmasina ne diyorduk ne yapiyorduk ? gülüp geçiyor dalga geçiyorduk degil mi ?? Eee simdi ne oldu, ayni tavri biz mi gösterelim ? Yakinda ona benzer tavir gösterince bizim yöneticiler, ne diyecegiz ? Umarim elestiri hakkimiz olacaktir... böyle rezillik olmaz yau
                      En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 02.12.2017, 15:37.

Yorum

• Ben demiyorum ki Zarrab bir nane yemedi. Yedi de demiyorum. Ama benim derdim o değil, çünkü karşı tarafın niyeti kötü. Görüşüm partici bir anlayıştan da geçmiyor.

İzninle 2 örnek vereceğim:

Birincisi satranç: Satrançta karşındaki Kasparov'sa yapacağın hamleler yetersiz kalır

İkincisi ise TLC'de seyrettim, yüksekten korkan insanları vinç ile yükseğe çıkartıyorlar. Adam diyor ki beni neden yükseğe çıkartıyorsunuz, benim problemim zaten yükseklik. Adam diyor ki bu tekniğin adına "Duyarsızlaştırma tekniği" denir

Bizi öyle bir kara propagandaya tutuyorlar ki sonunda tereddüt oluşturuyorlar. Her şeye duyarsızlaştırıp sonunda karşıya geçmeye zorluyorlar. Sürekli telkin meselesi

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadece eğitimle açıklanamaz bence. Bir insanın vicdanı, karakteri, duruşu olmadıktan sonra profesör olsa ne olur?
                          Ahlak, Vicdan, Karakter ve Durus zaten Egitim demek.

Sinifta kaldik herhalde ama gel gör ki millet olarak baskalarina camur atiyoruz ve tüm dünya güya bize düsman oluyor.Yeter ki kendi hatalarimizi görmeyelim onun icin prof olsan ne olur cok haklisin.

In Sha Allah hisizlar cezalarini cekecek.

Yorum

Bir grup insan zarrabin tapelere inanip şike tapelerine kumpas diyor , diger bir grup da şike tapelerine inanip zarrabinkilere kumpas diyor
                            İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunun aynısı yolsuzluk ve şike arasında da yaşanmıştı. Aslında durum şöyle; birileri çıkıp dinlemeleri fetö yapmış diyor. insanlarda fetönün yapmış olduğu dinlemeler ülkeyi bölmek için bu yüzden bunlar yalan diye düşünüyor. Şimdi bu adama dinlemeyi kim ne için yaparsa yapsın ortada olan suç bellidir. Bunu anlamıyor insanlar ki bunu anlayamamak için geri zekalı olmak lazım. Bizden de var mesela şike var diyen Trabzonspor taraftarı aynı zamanda yolsuzluk yok, zarrab itirafları da yalan diyebiliyor. Adalet duygusunun önünde perde gibi çekilmiş bir eli kanlı, milletin parasını hüpleten faşist recep varken zor bu ülkede adalet, hak, hukuk.
                            Ellerinize sağlık. Dünkü mesajımda anlatmak istediklerim bunlardı. Herkes işine geldiği gibi hareket ediyor. Suçu suçla kapatmaya çalışmaları ve adalet terazisini bozmaları bütün bu olanların sebebidir. Doğruları zamanında ortaya çıkartmayıp başkalarına koz verirsen, onlara bir şey deme hakkın kalmaz. İşte böyle "dış güçler", "bunlara inan vatan hainidir" gibi içi boş ve aşağılık sözler edip dururlar. Bir de "niyet okuma" aleti yapmışlar son zamanlarda herkes kullanıyor; yarın bir gün şike davası hakkında lehimize karar çıkarsa "niyetleri kötü" diyecekler, o zaman bu içimizdeki niyet okuyucularını göreceğim. Çok şükür bu konular hakkında ilk gün ne düşünüyorsam şimdi de öyle düşünüyorum ama sülalem ve çevrem dahil çoğunluk dönek. Hepsinin yüzüne de söyledim Allah akıl fikir, karakter versin.
                            İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ahlak, Vicdan, Karakter ve Durus zaten Egitim demek.

Sinifta kaldik herhalde ama gel gör ki millet olarak baskalarina camur atiyoruz ve tüm dünya güya bize düsman oluyor.Yeter ki kendi hatalarimizi görmeyelim onun icin prof olsan ne olur cok haklisin.

In Sha Allah hisizlar cezalarini cekecek.
                            Genel olarak bakarsak eğitim de denilebilir haklısın.

En iyi yaptığımız şeyler belli. Gaza gelmek, kendimizden başka herkesi suçlamak, kendimizi çok büyük görmek, kibir...
                            En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 02.12.2017, 16:43.
                            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

Bravo. Toplumun şu andaki en büyük ahlaki probleminin tespitidir bu.
                              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• şike,rüşvet,yolsuzluk v.s millet bunlara hiç bakmıyor ne zaman cebine dokunursan o zaman senin kim olduğuna bakmıyor. bu ülkenin bug'u bu. mevcut iktidar bunu çok iyi kullandı bu zamana kadar. şimdi iki seçenek var ya abd'nin isteklerine boyun eğecekler -zira bu rıza olayını şantaj olarak kullanacak abd- yada yolun sonu olacak iktidar için.

ne olursa olsun bedelini yine biz ödeyeceğiz milyon dolarlarla rüşvet alıp servetine servet katanlar işini görecek yine.

satın alınmış bir medya ile bir halkı cahilleştirebilirsin survivor,dizi,evlendirme prog.ları v.s ile onları uyuşturabilirsin bunu yaşadık zaten yaşıyoruzda mesela iktidara yakın tv. kanalı haberlerde ekmek zamlandı demek yerine ekmekte israfa son gramaj düşüyor diye haber yapıyorsa ciddi sorun var demektir.

eskiden kutuplaşma yoktu ülkede ama onuda belleklere kazıdılar şimdi doğru ve yanlış diye bir şey yok ben ve öteki var bu ise çok ciddi bir sorun.

muhalefette farklı değil şike sürecinde gördük onlarıda hep diyorum nehrin öbür kıyısında onlarda içtikleri ve yıkandıkları su aynı. adalet kavramı azınlıkta artık tek gerçek benden mi ondanlardan mı.

bu ülkeye dair bir umudum kalmadı benim eğitim sistemi bir gecede tek kişinin ağzından çıkacak sözle değişiyorsa, üretmek yerine kuru bakliyatta gümrük vergisini 0 yapıp satın alalım deniyorsa, yapılan hata benim partimden denip görülmüyorsa neden umudum olsun ki. adaleti zaten p.ç edildi şike sürecinden en yakından gördük.

söylenecek çok şey var aslında daha ama neyse.
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X