@David_LuiZ4 @My renkdaşımızın yazısını yanlış anladınız. Forumdan tanıdığım kadarıyla verdiği emeklerle katkılarla gayet değerli ve omurgalı bir arkadaşımızdır. Hemen kanıya varıp birbirimizi boş yere kırmayalım lütfen
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
En son Travelair tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 16:19.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@David_LuiZ4 @My renkdaşımızın yazısını yanlış anladınız. Forumdan tanıdığım kadarıyla verdiği emeklerle katkılarla gayet değerli ve omurgalı bir arkadaşımızdır. Hemen kanıya varıp birbirimizi boş yere kırmayalım lütfen
Ben Trabzonspor'un asıl hakkını yiyenleri tek tek isim isim yazar eleştiririm kendisi eleştirebilir mi? Onda bu yürek var mı?
Aziz'e fenere küfretmek sallamak onlar kolay iş onda sadede gelecek çap var mı?
Senin kendinden bildiğin adam seni vuruyor adam kalkmış kimse küçümsemesin dokunulmaz diyor...Kimmiş MAY? Böyle hak savunulmaz...
Ya kapatacaksın bu şike mevzusunu ya da adam gibi makam mevki tanımadan kavga edeceksin...Daha kendi salonunda stadında pankartı tutamıyorsun talimatla kaldırilıyor o talimatı veren kim? Onlara iki kelam etmeyecek miyiz?
Samimiyetsiz ikiyüzlü adamlarla mücadele edilmez...Kavgaya girip sırtını dönsen arkanda adam bulamazsın..Trabzonspor'un yaşadığı budur...Şehrin gözbebeğini peşkeş çektiler bu kadar basit...
Aramızda öyle tipler var ki gözümde Bursa taraftarı onlardan daha değerli..Adamlar senin yapamadığını yaptı...
"Bursa kapalı cezaevine hoşgeldiniz emek hırsızları"
Şunu Bursaspor taraftarı asmış kimsede indirememiş sen yap da göreyim hadi...Hadi o dalkavuklar yapsın da görelim..En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 16:54.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@David_LuiZ4 @My renkdaşımızın yazısını yanlış anladınız. Forumdan tanıdığım kadarıyla verdiği emeklerle katkılarla gayet değerli ve omurgalı bir arkadaşımızdır. Hemen kanıya varıp birbirimizi boş yere kırmayalım lütfen
MAY'la ilgili söylediklerim de adama Trabzonspor camiası içinde kimsenin dokunamayacağı o yüzden de yıllardır dile getirdiğimiz onursal başkanlığı alınsın, üyelikten çıkarılsın talebimizin maalesef karşılığı olmadığı tespitidir.En son My tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 18:22.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
[MENTION=48572]David_LuiZ4[/MENTION]
âbi bence de biraz abarttin tepkini, açikçasi ikinizi de forumdan hâriç tanimam etmem ama saygi gösteririm... @My âbime de güvenirim...
Her seyi açik açik yazamayabilir herkes, skinti yok, büyütmemek gerek bence...
sen yazarsin ben yazarim olur biter =)Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bırak laf cambazlığını ne rövanşı sen kimsin de rövanşa gireceğim senle ?
İki adet yorum yazmışım o yorumlarda soru işareti olan cümleler var sen onlara cevabını ver kıyısından köşesinden dolanma...
Bu başlığa da bidaha yazmayacağım...Burada gerçekler değil masallar anlatılıyor...İzle maçını yap analizini ne uğraşıp dururuz burda anlamam hadi sağlıcakla...
Ha işte şöyle isim ver isim...Şimdi anlaştık...Rövanş derdinde olsam uzatırdım mevzuyu...En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 18:43.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@David_LuiZ4
âbi bence de biraz abarttin tepkini, açikçasi ikinizi de forumdan hâriç tanimam etmem ama saygi gösteririm... @My âbime de güvenirim...
Her seyi açik açik yazamayabilir herkes, skinti yok, büyütmemek gerek bence...
sen yazarsin ben yazarim olur biter =)Sefer kardeşim bahsini ettiği şeyleri ben en başından beri yazıyorum zaten
Hatta fazlasını bile yazıyorum. Siyaset kurumunun bu ülkenin ahlaki erozyona uğramasını baş müsebbibi olduğundan tut ta uğradığımız haksızlıkların ve tüm olan bitenin baş sorumlusunun bizzatihi Tayyip Erdoğan olduğuna kadar
Herkes Demirören'e kızarken ben hep yapana değil yaptırana demişimdir de diyorum arkadaşın mevzusu farklı
Yine yazmıcam da açık açık hakkımda yalan yanlış ithamlarda bulunuyor.
Her neyse. Zaten yeterince meşgul ettik gereksiz şeylerle sayfayı.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu bunu bilmem de demirören hirtosunu elestirip Tayyip'e dokunmayanla hiçbir sey konusmaya gerek yoketraf onlarla dolu (sözüm meclisten disari, zâten öylelerine pek rastlamadim burada, iyi ki)
Ve maalesef durumumuz pek te iyi değil.
Ayrıca artık her şey de birbirine girmiş durumda. Misal Hopikoğlu efsane bir konuşma yaptı dünAma aynı Hopikoğlu tribünlerin boşaltılmasında anonsu yapan kişi de
Şirazemiz kaydı iyice
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Famusta tarafından gönderildi2010-2011 sezonunda Aziz Yıldırım ve ekibi şike yaptı. Bu Aziz Yıldırım için ne ilkti ne de son oldu.
.............
................
................
............... .
Hakki calinan bir Trabzonspor taraftari bile boyle saclamayabiliyorsa, şikeci fenerliler hakli tabi.
Neymis fetoymus da mismis.
Aga, şike yapildi, Turk hukuku 40 yilda bir boka yarayacakti ama, Rte sayesinde yirttilar bir sure, sonra 17/25 aralikta Rte ve digerleri kendilerini kurtarmak icin,toptan af(!) cikardilar.
O savcilarin neyin savcisi oldugu beni baglamaz, o donem gorev basinda olmasi ve kanunu uygulamasi bana yetti.
Dikkatini cekerim canim dostum,o fetocu dedigin savcilar hakimler zamaninda askeriyenin hukumeti indirmesinede engel olmuslardir guzel de yapmislardir.
Nezamanki, ayni kisiler 17/25 aralikta istemedikleri yere dokundular ozaman yukarida dedigim gibi toptan af cikti bir nevi
Eger, bu savci/hakimlerin tum baktiklari davalara bu sekilde af cikmasaydi, ozaman nasil aklanacakti 17/25?
Ki son donemde gordugumuz uzere, zamaninda önüne yatilan rezamidir ne karinagrisiysa suanda vatan haini ilan ediliyor.
Ah be guzel memleketim guzel isnalari, hicbirzamanmi adalet catisi altinda yasayamayacagiz aga.
Bu arkadasin yazdigi gibi, Magdur bile kendine eziyet edeni savunacak duruma geliyorsa,lanet olsun bu duzene hacilar.En son zekeriyya tarafından düzenlendi; 06.12.2017, 10:07.TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Famusta tarafından gönderildi2010-2011 sezonunda Aziz Yıldırım ve ekibi şike yaptı. Bu Aziz Yıldırım için ne ilkti ne de son oldu.
....................
..............
................
................En son zekeriyya tarafından düzenlendi; 06.12.2017, 10:08.
Yorum
-
Arkadas oyle tipler var ki akillarini peynir ekmekle yemisler neymis sike varmis da bunu fetonun savcilari cikardigi icin yok olmaya mahkummus bu dava, ulan bu ne perhiz ne lahana tursusu tutturmuslar bir feto feto adamlar allah bir derse hasa bunu fetocu dedi inanmiyorum olamaz diycek insanciklar turedi ya yuhhh ya yuhhh adamlik bu mudur..fifa kes artik su cezayi da sikecileri gectim icimizdeki su yalaka dalkavuklar da sussun..mahkeme de butun delilleri tapeleri kabul etmis yargilananlar 17 25 sonrasi cikan deliller usulsuz toplanamaz diye ( ki kanun nasil geriye yurutuldu anlamak mumkun degil cunku o devirde onemli olan delilin toplama bicimi degil icerigi) yeniden yargilanp sozde beraat etmisler hala daha bu dava yok olmaya mahkumdur..ulan bana ne bize ne fetoden sikecilerden ikisinin canlari cehenneme bizim hakkimiz ne olacak hakkimizi verin bize ne halt ederseniz edin arada neden bizim emegimiz hakkimiz calincak yok sayilip heba olcak..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
...........
...............
.............
..............
ona bakarsan c başkanı bile fetocuydu...En son zekeriyya tarafından düzenlendi; 06.12.2017, 10:08.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Şimdi omurga meselesi üzerinden MAY eleştirilmiş
İho odyakmaza kefildi
Şenol Güneş in şike meselesi hakkında neler dediği açık
Siyasilerin hangi partiden olursa olsun olayı kapatmak için yapmadığı maymunluk kalmadı.
Makamını mevkisini kaybetme korkusu haysiyetini kaybetme korkusunun önüne geçmiş bu camiada.
Ben iddia ediyorum ki bu camiadaki omurgalı insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
Ve camia para mevki derdine dusmustur gün gelir Aykut u takımın başına getirirler voltaran tamamlanır
O yüzden camiayi yönetmedikce birbirimizi yemeye de gerek yok.
Yol alamıyor birbirimizin kalbini kırıyoruz zira.
Hala Şenol gelsinciler alınacak puanlarla şike sürecinde dediklerini sineye çekerler bize de hayırlı olsun demek düşer.
Dedik ya omurga meselesiNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Birisi adam öldürüyor . Tesadüf ben de cep telefonumla çekimler yaparken bu cinayete rastlıyorum ve istemeden de olsa ( belki isteyerek) görüntüleri kaydediyorum.
Sonra polise gidip" Bakın şurada cinayet işlendi buyurun görüntüler de burada" diyorum.
Polis bana diyecek ki "Senin bu görüntüleri çekmeye yetkin yok ( yasal değil) bu cinayet işlenmemiş sayılır. "
Bu mu yani bazılarımızdaki mantık"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum