Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yaşananların tek bir açıklaması var:

Güçlülere dokunmayacaksın!
    Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
    Hz. Ömer.

Yorum

• En başta azizle hükümet karşı karşıyaydı.
      Şimdi yan yana.
      Onlar istedikleri gibi saf tutup denge değiştiriyor. Biz de seyrediyoruz.

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu yaşananların tek bir açıklaması var:

Güçlülere dokunmayacaksın!
        Güclülere öyle bir dokunacaksinki o gücünü birdaha gücsüze karsi kullanamayacak hale gelecek ve bundan sonra ürkecek.

Savasa devam hic bir zaman umutsuz olmayin. Bu dava bizim hakli davamiz ve kazana kadar HERSEY yapilacak !

Yorum

• Biz daha bekleyelim...demek ki şikenin cezası varmış tff'de....

TFF Tahkim Kurulu, geçen sezon şike yaptığı gerekçesiyle Tekirdağ Süper Amatör Lig takımı Karadeniz Gençlikspor’u küme düşürdü.
          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver
            Aziz Yıldırım'ın kumpas iddialarını soruşturan savcılığa PFDK için suç duyurusunda bulunduracağız. Bakalım ne yapacaklar?
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Şerefsiz azize, 3 Temmuz kumpastır diyerek suç duyurusu yapıyor ve başsavcılık hemen harekete geçiyor.

Bu ülkenin adaletinden de, siyasetinden de, yöneticilerinde de bıktım arkadaş.

Neredeyse bizi suçlu çıkaracaklar....
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Verilen mesaj şu:

RTE fenerli

Fenevli şikeci Azizeye dokunan yanar.

GÜÇLÜLERE DOKUNMAYACAKSIN.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• zorla vatandasliktan cikartcaklar beni. bu kadar adaletsizlik olamaz

Yorum

• En ufak olayda bile birlik olamayan partilerin, sikeyi aklamak için birlik olması bile siyasetin ne kadar kirli bir düzen olduğunun açık göstergesi. Bunlar oy, makam, para kaybedecegine namus, şeref ve ahlaklarini ayaklar altına serecek insanlar. Hiç bir seyine guvenmem bu ülkenin.
                    -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                    https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Malesef an itibari ile benim de umudum bitti. Bu ülkede rte, aziz, kılıçdaroğlu, bahçeli ve bizim içimizde daha önceden sayılarını az zannettiğim ama Trabzonun çoğunluğunu oluşturduğunu bu süreçte gördüğüm bazı karakterlerin çokluğu olduğu müddetçe biz ne şimdi nede bundan sonra asla hakkımızı alamayız. Bu ülkede haklılar her zaman sürünmek, kaybetmek ve ezilmek zorunda kalacak.
                      Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Ben de bittim.Göz göre göre ezildik,çiğnendik.
                        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Filmin ismi "" bir suru paralel yapi olabilir!!!""

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Unutulmayacak:
                            2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Ahlaksizlar ulkesine yakisacak bir tablo.

Yorum

• O yüzden diyorum mail , fax her neyse sokağa çıkalım. Belli organizasyonlar yapalım. Rahmetli babaannemin bir lafı var derdi ki: "Denizi yakamam ama kızgın külleri denize atarsam "fıs" diye bir ses ve duman çıkar. Bu da yeter." derdi.

Birşey çıkar çıkmaz önemli değil mesele tepkini ortaya koy, tavırını koy. Bu olaylara sessiz kalmayalım. Bu hırsızlıklar, bu adaletsizlikler unutturmayalım. Bizden sonraki nesiller devam etsin. Bu ülkeye namuslu , hak ve adaletten yana insanlar da gelecek. Hep böyle olmayacak. Belki yüzyıllar sonra ama gelecek bundan eminim.
                                1996'dan sonra 2011 çok ağır geldi bana , hiçbirşey olmayacağını bilsem de ölene kadar bu başlıkta her yerde bildiklerimi yazacağım, her yerde konuşacağım.
                                Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                                Hz. Ömer.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X