Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kafaya bak kafaya !
    Bu kafalar yüzünden ülke de bu halde 😑

Yorum

Kafaya bak kafaya !
      Hahaha urfalilarda bu adam icin adeta bitiyorlardi bagimsizken bile belediye baskani secilmisti..bir laf vardir ya besle kargayi oysun gozununun argo versiyonu hani tam da bu durumu anlatiyor..sike oylamasina girmekden kacinan eski trabzonspor baskani ve trabzonlu milletvekillerinden bir farki yok bu isin de sorsan en buyuk urfali kendisidir ama urfa icin ölür..
      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 29.07.2017, 13:11.
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Girtlagina kadar boka batmis bir ulke delilli ispatli sikeler bile siyasilerin talimatiyla ort bas ediliyor uefa ya basvuru yapildigi an yaptirim gelir ama daha once uefaya fifaya gitcez diyen klup baskani agzini acamiyor.. diger herseyi gectim basit bir eglence olan spor da futbol da bile adalet saglanamadiktan sonra o ulke batmaya mahkumdur eninde sonunda..gerci bizimkilerde yuz utanma yok yirtmislar perdeleri japon basbakan resmen milyonlarin onunde sovmekden beter etti ulkeyi olimpiyat elemelerinde gorunen o ki bizimkiler yine birsey almamislar..sporda ki bu kokusmusluk hicbir zaman bu kadar ayyuka cikmamisti midem bulaniyor artik sebep olan kim varsa goz yuman kim varsa bu kokusmusluga Allah belasini versin..
        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 29.07.2017, 13:11.

Yorum

Kafaya bak kafaya !
          söylenecek çokta şey yok .malum zihniyet işbaşında

Yorum

• Fakıbabanın oturduğu koltukta daha iz çıkmamış bu ne hız?

Tarım bakanlığı şike davasında görüş bildiriyor. Tarlalar ekildi ekinler biçildi diye mi acaba ? Bence fakıbaba iddianameyi okumuş kendine pay çıkarmış

Halbuki aziz tarla sulama işlerini izah etmişti(!) ne güzel.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Kafaya bak kafaya !
              Fakıbaba'nın bunu açık açık söylemesi bana çok acaip geldi, bu sözlerrin kaynağını bulamadım. Biliyorsanız yazabilir misiniz...

Fakıbaba'nın twitter hesâbında şu var: https://twitter.com/aefakibaba/statu...55157471965186
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• yukarıdaki haberi internette bulamıyorum..manipülasyon ve yalansa..!!..hoş olmuyor..

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, TFF'yi ziyaret ederek şike iddiaları hakkında TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüştü.

Bakan Fakıbaba şike olayına el attı
                Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, TFF'yi ziyaret ederek şike iddiaları hakkında TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüştü.

Bakan Fakıbaba Ak Parti İl Başkanı, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve Şanlıurfaspor yöneticilerinden oluşan bir heyetle TFF'ye ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'le şike iddiaları görüşüldü.
                Bakan Fakıbaba Twitter hesabından yaptığı açıklamasında; "TFF Başkanı Yıldırım DEMİRÖREN'i ziyaret ederek, yapılan şike iddiasını görüştük. Sporda şikenin kabul edilemeyeceğini ve yasal haklarımızın sonuna kadar ekip olarak takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fakıbaba'nın bunu açık açık söylemesi bana çok acaip geldi, bu sözlerrin kaynağını bulamadım. Biliyorsanız yazabilir misiniz...

Fakıbaba'nın twitter hesâbında şu var: https://twitter.com/aefakibaba/statu...55157471965186
                  Valla tvitırda görmüştüm ama kimin paylaşımı hatırlamıyorum hocam. Bu arada tekrardan hoş geldin
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

Valla tvitırda görmüştüm ama kimin paylaşımı hatırlamıyorum hocam. Bu arada tekrardan hoş geldin
                    Sağolasın, anlaşıldığı kadarıyla yalan haber.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Şimdi ben de baktım da medyada buna benzer bir haber dahi yok. Yalnız işin enteresan tarafı normal şartlarda böyle bir habere balıklama atlamazdım ama artık öyle bir hale geldik ki gayet rahat "yapmıştıra/yapmıştırlara" gelmişiz. Ki hakaten de bu tiynet var siyasetçide.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

Şimdi ben de baktım da medyada buna benzer bir haber dahi yok. Yalnız işin enteresan tarafı normal şartlarda böyle bir habere balıklama atlamazdım ama artık öyle bir hale geldik ki gayet rahat "yapmıştıra/yapmıştırlara" gelmişiz. Ki hakaten de bu tiynet var siyasetçide.
                        Sen, ben, o... Birimizin bir yalan haberi dalgınlıkla paylaşması hepimizin başına geliyor, gelecektir de... Sıkıntılı olan durum, bu haberin 3 gündür sık ziyâret edilen bir başlıkta yalan olduğu belli olmadan, paylaşılarak kalabilmesi. Yâni bence sorun senin paylaşmış olmanda değil de, görseli burada gören yüzlerce kişi varken bu kişilerden birinin bile araştırmaya gerek duymamasında. İşte bu kötü bence.
                        7

Yorum

• Iste bunu anlatamiyoruz..

Yorum

Kafaya bak kafaya !
                            Ulan senin kalıbına
                            Ulan senin sıfatına
                            Zaten ara bozulmuş
                            Böyle mi düzelteceksin
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• adamın işi gücü kavga
                              TRABZONSPOR
                              iyi ki varsın Eren Bülbül...