Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bursa Spor maçı sonrası hiç utanmadan sıkılmadan "bu leke temizlenmez" diyerek Trabzonspor'un şike yaptığını ima eden Ai Sürmen yeniden divan kurulu başkanı seçildi

"Bugün gelinen sportif ve mali tablo karşısında, söylediklerimiz keşke bizi haksız çıkarsaydı. Bizim haklı çıkmamızdan divan başkanı olarak üzüntü duyuyorum. Keşke haksız çıksaydım da bugün buraya aday olarak çıkmasaydım. Çok değerli kardeşim Şükrü Kuleyin de aday çıktı. İnşallah çok seviyeli ve Trabzonspor'un kazanacağı bir kongre olur."

"Şike Anıtı haklı ve demokratik bir süreç sonunda doğdu"

"Kimse sahiplenmezse biz sahipleniriz."

"Şike mücadelesi, eğer hakkımızı almak istiyorsak devam etmelidir. Bu konuda camiamıza yön verenleri ön saflarda görmek istiyoruz. Ayrıca yönetimimizi de mücadelemizde daha yoğun mesai harcarken görmek bizleri memnun edecektir."

"Yavuz Selim durmalı, burasının da geliri ASKF'ye devredilmeli. Trabzonspor'un bütçesi o kadar uçmuş ki 3 lira, 5 lira ile olmaz. Avni Aker'imiz yıkıldı, ağlıyoruz. Stada gidiyoruz batı, güney tribünü, doğu tribünü... Maratonun adı Avni Aker olacak... Diğer tribünlere de yakışan isimleri oturtmak, maziyi taşımak zorundayız."

"Bugün burada bulunan hepinize şunu sorsam, çözüm önerisi olarak sportif başarı, mali istikrar için herkes aynı çözümleri söyler. Niye bir araya gelemiyoruz? Bunca yaptığımız çalışmalarda biraz yol alabildik. Önce Trabzon, sonra Anadolu, sonra da yurt dışından oyuncu alsak olmaz mı. Menajerlere bağlı olmadan çalışsak olmaz mı. Kendi egolarınız için çocukların hayallerini yıkmasak olmaz mı. Kim bu duygulara 'Hayır.' diyebilir. İyi düşünün, Trabzonspor'un tüm kurumlarında işi ehline teslim ederseniz çözüm için ilk adımı atmış olursunuz. Gerek mali gerekse sportif dönemde 2018 yılında mutlaka yapılacak seçim için ortak akla ihtiyacımız var. Ortak akıl için birlikte düşünmeye ihtiyacımız var. Bu duygularımı size aktardım. Sizler neyi takdir ederseniz, doğrusu odur.''
    Sanki Bask bölgesi takımıyız tövbe estağfurullah... Ne meraklılar kof milliyetçiliğe
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk mesaj buraya olsun. Selamun Aleyküm.

Kısa ve net diyorum bu başkan oldukça kupa yı bırakın mücadele bile etmez.Adamın üniversitesi , hastaneleri var kimseye ters düşmek istermi. Ayrıca inanın kupayı bırakın bence trabzonspor bile umrumda değil. Trabzonspora kaybedeceği birşey olmayan başkan lazım. Aman hastaneme universiteme birşey olur diye bu işin üzerine gitmiyor. Yapılan başvuru da kimbilir nasıl başvuruydu

Yorum

• İçler acısı
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• "...bir takım güçlerin maç sonuçlarına tesir ederek belirleyici olmamaları gerektiğini defalarca ifade etmiştir. Bununla birlikte aynı güçlerin istedikleri bir takımı şampiyon yapmak için bariz bir şekilde göreve soyundukları, spor kamuoyunun gözü önünde birtakım oyunların sergilendiği açıkça görülmektedir."

Hey gidi kavanoz dipli dünya.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

Bu arada BMN ve camiacak ölü taklidi yaparak bir kaç gün evvel saçma sapan bir açıklamayla duyurulan FİFA mevzusunu da geçiştirmiş mi olduk şimdi
            bmn'ye ne oldu ?

bu konu ismini değiştirmiş. orada yazmıştım tepki verilmezse bende foruma artık uğramam diye. tepki verileceği söylenmişti ama tık yok. uykular derin.

bmn artık yorgun galiba. mesela yeniden seçilen divan başkanı kendi takımı için söyledikleri ortaydı ama bmn gündem oluşturmada sıfıra yakın oldu artık
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

"...bir takım güçlerin maç sonuçlarına tesir ederek belirleyici olmamaları gerektiğini defalarca ifade etmiştir. Bununla birlikte aynı güçlerin istedikleri bir takımı şampiyon yapmak için bariz bir şekilde göreve soyundukları, spor kamuoyunun gözü önünde birtakım oyunların sergilendiği açıkça görülmektedir."

Hey gidi kavanoz dipli dünya.
              "Türk Futbolu'nun mihenk taşı olan, her zaman doğruları savunarak şerefli ikincilikleri ile övünen Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Yönetim Kurulu olarak, Türk futbolunu bu zihniyetteki kişilerden kurtarıncaya kadar mücadelemize devam edeceğimizi spor kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.''

08 Mart 2011 - Yıldırım Demirören'li bjk
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Serdar Ali Çelikler: "Ali Koç bir gün açıklarsa Yapı Kredi nasıl sponsor oldu Şampiyonlar Ligi'ne, o Fenerbahçe'nin dosyaları UEFA'da durduruldu filan... Anlatır mı, anlatmaz tabii."

serdar merdar rıdvan o bu şu hiç birini sevmem ama kalsın buralarda bunlar bi zaman gelir açar okuruz bilmem kaçıncı itiraf, bildiğini söylememe, normalde söylendiğinde yeryerinde oynaması gerekirken duymamaları
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bmn'ye ne oldu ?

bu konu ismini değiştirmiş. orada yazmıştım tepki verilmezse bende foruma artık uğramam diye. tepki verileceği söylenmişti ama tık yok. uykular derin.

bmn artık yorgun galiba. mesela yeniden seçilen divan başkanı kendi takımı için söyledikleri ortaydı ama bmn gündem oluşturmada sıfıra yakın oldu artık
                  Bir tepki verilecekse dahi geç kalındı. Hararet düştü. Millet cambazdan kafasını çevirmişken bunu değerlendiremedik. Sanıyorum bu olaydan bağımsız farklı ve kapsamlı bir tepki/organizasyon hazırlığındayız ki bu kadar sürdü.
                  Murat

Yorum

• Allah bu sikecilerin ve onlara destek olan herkesin belasini versin.

Yorum

• Bizzat şahid olduğum bir şike var. Fi tarihinde edirnede askerim ,bizim alayın takımıyla harp okulu öğrencileri maç yapıyor. Hakemde bizim bölük komutanı yüzbaşı. Koyu fenerlidir kendisi. Neyse maç başladı bizim alay bir sıfır öne geçti. Tugay komutanıda izliyor maçı. Sonra hakem çat diye harp okuluna penaltı verdi. Attılar 1 - 1 oldu. Maçın sonuna doğru harp okulu bi tane daha atıp maçı kazandı. Bir kaç gün sonra bizim hakem olan bölük komutanı rütbelilerle eğitim alanında bi yerde oturuyordu ve dediklerini duyuyordum. Şöyle dedi , maç bir sıfır olunca tugay komutanı berabere bitsin demiş. O yüzden bizim hakem penaltı vermiş harp okuluna. Bide gülerek diyorki maç iki bir bitti emre itaatsizlik yapmış olduk . Ulan bizde enayi gibi maç izliyormuşuz.

Yorum

• Allah sikecilerin ve onlara destek verenin belasini versin. Amin deyin!

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah sikecilerin ve onlara destek verenin belasini versin. Amin deyin!
                          Amin kardeşim
                          Murat

Yorum

• Vay ve bu yönetimde sikeyi unuttu ya daha ne diyeyim yazıklar olsun . Ama şunu unutmasinlar kalbinde zerre TRABZONSPOR sevgisi olanlar sikeyi adeletsizligi asla unutmayacaklar

Yönetim istifa.
                            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Trabzon camiasi ve sehir bu dava nezdinde yavsaklikda saksakcilikda ikiyuzlulukde cigir acmistir tarih bunu da yazar..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Unutma
                                Unutturma
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X