Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 senedir aynı seyler söyleniyor ortada ne fol var ne yumurta bos bos adamlar cıkıyor hukuk mücadelesi vermeye calısıyor para filan toplayıp internet üzerinden arkadas koskoca trabzonuz bizi savunacak vizyonu olan avukat yokmu ersin gökalioglu baglanıyor televizyona falan filan kimse bizi yıllarca oyaladı yazık degilmi bize hata kimde baskanlardamı çözemedim gitti.

Yorum

• Başkan para uğruna , Tayyip efendi den korktuğu için davayı satmıştır. Adama resmen sesini çıkarma dediler oda bunu dinledi. Biz ondan transfer istemedik kupamızı istedik Bu klübe bu vaatle başkan seçilmişti . 1-2 Aya getiriyodu kupayı sözde .... Malesef burası Türkiye burda Tek suçlu , suçsuz olanlardır. Büyük ihtimal cuma günü beraat edecekler bu yüzsüzlerin yanına kalacak kupamızı çalmaları... Bu süreçten sonra Başkan efendinin tabi diyebilirse madem şike yok O zaman Uefa dava açsınlar eger sıkıyosa desin ama diyebilir mi bilmiyorum. Artık yoruldum zaten bu hayat sartları yordu bir de bunlar Trabzonspor'un durumu bitiriyo insanı ... Tek moral kaynağım olan Trabzonspor beceriksizlerin elinde mahvoluyo ve bizler de burda...
      En son yüregimts tarafından düzenlendi; 06.10.2015, 15:29.
      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Savcı aslında beraat istemedi, istediği şu:

Türkiye'de şikeye kaldığı yerden devam edilecek.
        Şike yapmak ve teşvik vermek durumları ortaya çıktığında, kişilerle kurumlar ayrılacak.
        Şike ve teşvik'e başvuran kişi ve kulüpler suçlu sayılmayacak.
        Şike ve teşvikle kazanılan kupalar ve şampiyonluklar legal sayılacak.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Bu ülkede 4 yıldır pardon 1996'dan bu yana,

Trabzonspor soykırımı yaşanıyor:

1995-1996: Ali ŞEN
          2004-2005: Cem PAPİLA
          2010-2011: Aziz YILDIRIM
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonsporumuzu ilgilendiren büyük meseleler varken bizler birbirimizi yiyoruz,her şey bir yana senin kafan basmaz az akıllısın ben çok akıllıyım,sen az biliyorsun ben çok biliyorum..yani iş zeka tartışmalarına kadar gitti..ayıp oluyor beyler.
            En son pascalli tarafından düzenlendi; 06.10.2015, 17:03. Sebep: eksik cümle

Yorum

• Türkiye'de tüm mahkemelerden / kurullardan / federasyonlardan aklandılar
              şimdi ne yapacaklar tazminat alacaklar veyahut onun baskısı ile hibe alacaklat TFF den
              toplum bir gerçeği görmezden geliyor
              uefa / cas / ifm bunlara hangi dayanak ile cezalandırdı
              müslüman toplumlar genel olarak müslüman gibi adaletli yönetilmiyor
              gavur toplumlar adalet konusunda bizim gibi mesnetsiz işler yapmıyor
              şimdi ne olacak
              bunu kim haykıracak
              BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonsporumuzu ilgilendiren büyük meseleler varken bizler birbirimizi yiyoruz,her şey bir yana senin kafan basmaz az akıllısın ben çok akıllıyım,sen az biliyorsun ben çok biliyorum..yani iş zeka tartışmalarına kadar gitti..ayıp oluyor beyler.
                Eğer bize diyorsan dostum ben bu şike konusuna derin manalar yüklenip mevcut gündemi değil taaa 60 daebesini felan bundan sorumlu tutan zihniyete karşı bilgi birikimimi kullanıyorum. Asla üstünlük derdim yok, hukuki konularda bilgili olmam da normal zaten hukukçuyum. Birisi mühendistir bende onun dalını hiç bilmem. Şikeyi kabul edip de Adaletin yerini bulmamasını 60-80 darbelerine bağlayan bir zihniyeti reddediyorum. Eğer o yıllarda yaşasak yada o yıllardaki egemen güç hakim olsa onlara kızalım. Ama bugün medyadan spora, spordan iş dünyasına adalete orduya emniyete yayılmış tekel bir iktidar gücü var. Bu güç bu Şikeyi örtbas edip kupaya ambargo koyarken bize hırsızı mezarlıkta arayın gibi bir güzelleme yapıyor Playmaker adlı kullanıcı. Ben birilerinin alacağı oy 2-3 puan değişcek diye mağdurum burda darbeler yüzünden değil. Arkadaş bunu anlamıyor tartışma bu. Saygılar, sevgiler.

Yorum

• https://www.facebook.com/SadeceAnadolu?fref=ts Bu sayfada yazan Hacıosmanoğlu'nun sözleri doğrumu başkan açıklama yaptı mı ?

Yorum

• Ne fifa ne de uefa bu kadar karışıkken tffye müdahale edemez.
                    En azından 5 senelik bi süreç içerisinde lehimize bi müdahale olmaz. 5 seneden sonrası da muamma.

Yurt içinde ise yargı siyasetten arınmadığını sürece (ki bu imkansıza yakın bu saatten sonra) bizim hakkımız teslim edilmez.

Aynen beklenildiği üzere şike olayı cemaatin üstüne bırakıldı ve konu aleyhimize kapatıldı.

Bizim kulüpte açıklama yapıp demiyor ki; azize telefonda tarlaları sulatan da cemaat miydi? diye.

Hukuksuz dinleme filan hikaye. Bi adam bi kişiyi öldürse ve kanıt olarak hakkında yasal olmadan elde edilmiş ve cinayeti itiraf eden ses kayıtları olsa bu adam ceza almayacak mı???

Başa geldiğinden beri her platformda toz kondurmadığın kişi gün gelir k.ç.na tekmeyi böyle basar. Bu cümleyi de anlayan anlamıştır zaten.
                    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Suçluyu disarda aramayin arkadaşlar. Senin kupani Aziz calmadi, federasyon caldi. Biz de klup olarak bu federasyonun arkasındayız. Baskan oyunu tupcuye verdigi an bu is bitmiştir.

Bizim Millet hırsızları sever. Yiyolar ama calisiyolar ya biri yol yapıyor biri transfer..

Alan mutlu veren mutlu, ortamlarda kupayi getircem dersin Kim bilcek. Soyle buyuk yerlerde abilerimiz yokki biz de biraz yesek ama calissak..

Yorum

• şikebahçeliler ve siyasetten gözü kör olmuş Trabzonlular dışında kalan bir avuç insanız. Böyle devam ettiği sürece hakkımızı vermezler.

1 Kasım sonrası daha da üzüleceğiz.

Ben artık TS maçlarını izlemiyorum, pasalig nedeniyle maçlara gitmiyorum, yeni stadyuma yanlış bir isim koyarlar ise orada da maça gitmeyeceğim.

Benim için adalet yerini bulana kadar futbol yok.

Ben efsane Trabzonspor un taraftarı oldum, figüran Trabzonspor u takip etmek istemiyorum ve genelde etmiyorum.

Tek amacım çocuklarımı Trabzonsporlu yapabilecek kadar takip etmek.
                        En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 06.10.2015, 20:26.
                        İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• sike kesindir degistiremezler

Yorum

• şu cemaat olayını burda bari konuşmayın onların yarattığı bu girdaba ne diye kendinizi sokarsınız ki cemaat olsa ne olmasa ne ortada şike var mı var bizi ilgilendirende bu banane cemaat olaylarından sanki cemaat dedi azize git şike yap evladım diye. onların sahasında onların kurallarıyla oynamayın bu konuyu.

iho nerde bilen var mı ? yoksa seçim çalışmaları için akp'ye eleman olarak mı işe başladı hani o esip gürleyen arkadaş nerde ? korkmasa eğer evet bu paralelin işiydi der.

bu düzmece mahkemelerin hiç bir kararı azizspor'un şike yaptığını inkar edemiyor hep usulsüz dinleme v.s palavralarıyla milleti oltalıyorlar inanan gerzeklerde var haliyle ulan aziz uefa'da temiziz kağıdını imzalayan adam öldü bizi bağlamaz diye savunma verdi yani biz şike yapmadık demedi kirliyiz dedi ama mallar bunu görmez tabi ki ortada cas kararlarıda var.

sonsuza kadar günahların takımı olarak kalacaksın fenerbahçe.
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Tüm partilerin desteğini alması yaniltmasin kimseyi , ülkenin durumu ortada muhalefet veya iktidarın arasında çok büyük farklılıklar yok , farklı olanların hepsi mezarda veya siyasetten uzak tutuluyor ...

KANOĞLU

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne fifa ne de uefa bu kadar karışıkken tffye müdahale edemez.
                                En azından 5 senelik bi süreç içerisinde lehimize bi müdahale olmaz. 5 seneden sonrası da muamma.

Yurt içinde ise yargı siyasetten arınmadığını sürece (ki bu imkansıza yakın bu saatten sonra) bizim hakkımız teslim edilmez.

Aynen beklenildiği üzere şike olayı cemaatin üstüne bırakıldı ve konu aleyhimize kapatıldı.

Bizim kulüpte açıklama yapıp demiyor ki; azize telefonda tarlaları sulatan da cemaat miydi? diye.

Hukuksuz dinleme filan hikaye. Bi adam bi kişiyi öldürse ve kanıt olarak hakkında yasal olmadan elde edilmiş ve cinayeti itiraf eden ses kayıtları olsa bu adam ceza almayacak mı???

Başa geldiğinden beri her platformda toz kondurmadığın kişi gün gelir k.ç.na tekmeyi böyle basar. Bu cümleyi de anlayan anlamıştır zaten.
                                Hukuksuz dinleme ile ilgili söylediğinize cevap vereyim.

Anayasaya'ya göre deliller hukuksuz yollarla elde edilirse gerçek olsa dahi geçersizdir. Örnek verirsek, siz bir cinayet işlediniz ve ben de bunu sizden habersiz kameraya çektim. Siz değil, ben suçlu olurum. Çünkü kamera takibi için mahkeme izni gerekiyor. Şikebahçelilerin sürekli deliller sahte demesi bundan.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X