Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    populizm yapip ucuz kahramanlik yapacaklarina sessiz kalip olaya gercekci yaklasmalari en dogru olani.

kupa iki ayda gelecek diyen ihoyu da gorduk. kulubu ve temsil ettigi degerleri iki paralik etti. bu isler palavrayla populizm ile cozulseydi en iyi iho cozerdi ama gorduk ki bol keseden atmayla bu isler cozulmuyormus.
    İHO gelene kadar tüm Anadolu kulüplerinin gözünde çok sempatik bir takımdık ve gönüllerin şampiyonuyduk.

İHO geldikten sonra çok antipatik bir camia haline geldik.

Nuri ALBAYRAK ile birlikte tarihimizin en başarısız Başkanı oldu ama en azından Nuri Bey ahlaksızlık ve kabadayılık yapmamıştı.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Unutmadik icimiz yanmaya devam ediyor,her gecenin bir sabahi vardir onu bekliyoruz
      Karanlığın egemenliği şafak söktüğü vakte kadardır.
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        daha hala rüyadan uyanamayanlar var forumda .
        baba . sabah oldu .
        atı alan üsküdar.ı geçti .
        bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar edip durmayın .
        hırsız geldi . ev sahibini bastırdı .
        ev sahibi de ışık tutulmuş tavşan gibi apışıp kaldı .
        olayın özeti bu .
        ne adaleti , ne kupası .
        uefa, fifa işi gücü bırakmış .
        tüh .şu trabzonun kupasını da veremedik .
        ama bi güzellik yapalım şunlara diyordu .
        uefa , fifa önce kendi içindeki pisliği temizledi de sonra bizi düşünmesi kaldı .
        hangi boyutta yaşıyorsunuz .
        kapatın artık şu konuyu .
        o kadarda değil. 12 eylülcüler bile 30 sene sonrada olsa ceza aldı.

Yorum

• Şu bize rüyadayız diyenler, CAS,FİFA ve İFM nin lehimize verdiği kararları neden görmez..

Ülkeden beklentisi olan yok zaten, beklentimiz olmayalı 3 sene oluyor..

CAS, satılmışşehir ve sivasın dava yeniden görülecek savunmasına bizi bağlamaz dedi..

Fifa ben ülke federasyonuna karışmıyorum diyemez.. Örnekleri mevcut..

Haklıyız, Kazanacağız !
          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu bize rüyadayız diyenler, CAS,FİFA ve İFM nin lehimize verdiği kararları neden görmez..

Ülkeden beklentisi olan yok zaten, beklentimiz olmayalı 3 sene oluyor..

CAS, satılmışşehir ve sivasın dava yeniden görülecek savunmasına bizi bağlamaz dedi..

Fifa ben ülke federasyonuna karışmıyorum diyemez.. Örnekleri mevcut..

Haklıyız, Kazanacağız !
            Davanın peişini bırakmaz ve mücadeleyi sürdürürsek mutlaka K-A-Z-A-N-A-C-A-Ğ-I-Z.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu, 3 Temmuz'da başlayan futbolda şike davasında geri adım atmalarının söz konusu olamayacağını da belirterek, "Şike davasında bizim geri adım atmamız söz konusu olamaz. Mevcut yönetimin yaptığı çalışmaları değerlendirip, mücadelemizi sürdüreceğiz. Trabzonspor'un haklı olduğu bu davada bize hiç kimse telkinde bulunması diye bir şey söz konusu olamaz. Yurt içinde ve dışında mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Aydınlık günlere son 18 gün
                Muharrem USTA
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu, 3 Temmuz'da başlayan futbolda şike davasında geri adım atmalarının söz konusu olamayacağını da belirterek, "Şike davasında bizim geri adım atmamız söz konusu olamaz. Mevcut yönetimin yaptığı çalışmaları değerlendirip, mücadelemizi sürdüreceğiz. Trabzonspor'un haklı olduğu bu davada bize hiç kimse telkinde bulunması diye bir şey söz konusu olamaz. Yurt içinde ve dışında mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.
                  İHO da böyle konuşuyordu seçilebilmek için
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Şike davasında bir skandal ortaya çıktı...

MEDYA TRABZON - Dosyanın tüm sanıkları hakkında beraat kararı veren İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Ahmet Çelebi'yi unuttu.
                    İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Ahmet Çelebi hakkında İBB- Fenerbahçe ve Sivasspor-Fenerbahçe maçlarında şike yapmak suçundan dolayı 1 yıl, 16 ay, 3 gün hapis cezası vermişti.
                    Dosya ile ilgili olarak yeniden yargılama yapan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, tüm sanıkları beraat ettirirken Ahmet Çelebi'nin şike suçları hakkında bir karar vermedi.
                    Hukukçular, yeni bir karar verilmediği sürece Ahmet Çelebi hakkında verilen eski hükmün geçerli olduğunu ve infaz edilmesi gerektiğini belirtiyorlar.
                    (Kaynak gösterilmeden alıntılanamaz)
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İHO da böyle konuşuyordu seçilebilmek için
                      Yalnız ben Usta'dan da henüz bir şike açıklaması duymadım
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• şenol hocanın ellerinden öpüyorum bu sefer çok güzel konuşmuş.

Yorum

• O kupa Trabzon'a gelecek.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Az önce fenevli bir arkadaşımla işyerinde yemek yerken,

Şike davası bir kumpastı. TS de, diğer takımlar da şike-teşvik yaptılar dedi. Fener'e bile bile yaptılar dedi. Hükümet-Cemaat işi var dedi.

Çok sinirlendim ama itidal kaldım.

Bunların alayı mankafa. Ne anlatacaksın?
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şenol hocanın ellerinden öpüyorum bu sefer çok güzel konuşmuş.

Bu açıklama Şenol Güneş profiline yakışmıyor. Bunun önü ve arkası cümleler de vardır.

Yorum

• Bu mücadele bitmeyecek.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X