Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şike sürecinde en delikanlı medya mensupları

1- ALİ ECE
    2- UĞUR MELEKE

Ali ECE çok da sempatik, seviyorum çocuğu.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Yargıtay’ın haklarındaki kararları bozduğu Şike Davası sanıklarının bugünkü duruşmasında Aziz Yıldırım başta olmak üzere ceza alan tüm sanıklara sanki hiç ceza almamış gibi, sil baştan yargılanma şansı da karara bağlanacak.

‘Hiç ceza almamış gibi’ yargılanma şansı
      ŞİKE Davası’nda Yargıtay’ın kararlarını bozduğu kişilerin İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülecek duruşması Aziz Yıldırım için de kader niteliği taşıyor. Davada, KCK Basın Davası’nda kabul edilen ‘Anayasa’ya aykırılık’ itirazı kabul edilirse, Yargıtay’da haklarındaki karar bozulan ve bozulmayan tüm sanıkların dosyaları bir araya gelecek. Bu da 2015 Ocak’ında yeniden yargılanacak olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a ‘sanki hiç ceza almamış gibi’ yeniden yargılanma yolunu açacak.

‘ANAYASA MAHKEMESİ DE KABUL ETTİ’
      Şike Davası avukatlarından Ali Rıza Dizdar, İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nin KCK Basın Davası’nda, kapatılan Özel Yetkili Mahkemeler’in kaldığı yerden görevlendirilen mahkemelerde devam edeceği hususundaki maddeyi Anayasa’ya aykırı bulup dosyayı Anayasa Mahkemesi’ne gönderdini hatırlattı. Dizdar, “Çünkü yeniden kurulan mahkemenin delilleri eski mahkemenin bulunduğu safhadan itibaren değil, başından itibaren tartışması gerekir. Anayasa Mahkemesi, o mahkemenin delilleri ve dinlenme taleplerinin reddetmesini, adil yargılanma yönünde hak ihlali kabul etti” dedi. Dizdar, itirazlarının kabul edilmesi halinde Yıldırım dahil Olgun Peker ve İlhan Ekşioğlu gibi sanıkların sil baştan yargılanacağını vurguladı.

Kaynak: Hürriyet
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şike sürecinde en delikanlı medya mensupları

1- ALİ ECE
        2- UĞUR MELEKE

Ali ECE çok da sempatik, seviyorum çocuğu.
        ali ece yanar döner. gecek yüzünü gecen sezon gösterdi.

Yorum

• arkadaşlar,hepimiz icin yeni gerilimli günler başlıyor,dava yeniden görülecek,gazeteler manşetten geçti....Allah c.c. bize dayanma gücü versin

Yorum

• Bu dava için yeniden yargılama denmesi yanlış. Hırsızları aklama operasyonu tanımı daha uygun olacaktır.
            Hadi bakalım bugun resmen düğmeye basıldı.
            Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
            Hz. Ömer.

Yorum

• nan bu gazeteler manyaklaştı,tapeler,toplanan deliller geçersiz diyorlar...avukatlarımızdan bi acıklama gelse nasıl oluyo bu anlasak

Yorum

• arkadaşlar,davanın yeniden görülmesi konusunda sporx ve hürriyette tapeler,deliller gecersiz diyor aslı varmı bunların ?

Yorum

• İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  nan bu gazeteler manyaklaştı,tapeler,toplanan deliller geçersiz diyorlar...avukatlarımızdan bi acıklama gelse nasıl oluyo bu anlasak
                  Şu an için böyle bir şey yok. Ama şikebahçenin niyeti bu. Bunun için uğraşıyorlar. Cb'den onay alınırsa neden olmasın!
                  Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                  Hz. Ömer.

Yorum

• yarin türk futbolu icin önemli bir günmüs.. simdi okudum da, cumhurbaskani, demirören ve genclik ve spor bakani bi araya geliyorlarmis..

Yorum

• İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin Şike Davası'nda 31 sanık hakkındaki bozma hükmüne uyulmasına karar verdi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin "Futbolda şike" davasına ilişkin 31 sanık hakkındaki bozma hükmüne uyulmasını kararlaştırdı.

Yargıtay'ın bozma kararının ardından İstanbul 13. Ceza Mahkemesi'nde yapılan ilk duruşmaya, sanıklar Olgun Peker ve Haldun Şenman katıldı. Duruşmada, aralarında Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, eski Beşiktaşlı yönetici Serdar Adalı, Fenerbahçeli yönetici Şekip Mosturoğlu ve bazı futbolcuların da bulunduğu sanıkları avukatları temsil etti.

Duruşmada, sanık avukatlarına, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin bozma kararına uyulup uyulmamasına ilişkin görüşleri soruldu.

Mahkeme, beyanların alınmasının ardından ara kararını açıkladı.

Mahkeme başkanı, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin, 31 sanık hakkındaki bozma kararına uyulmasının kararlaştırıldığını açıkladı.

Duruşma, bu karara karşı sanık avukatlarının beyanlarının alınmasıyla devam ediyor.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ulan yatacak yeriniz yok be bu işi de Trabzona yikmazsalar bu haysiyetsizler benim de adım Enes değil bize ceza verecekler görürsünüz şimdiden yazıyorum...Allah hepinizin belasını versin...
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• Adalet karşısında susan dilsiz şeytandır.....

Ne alakaysa aklıma geldi birden.......
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu an için böyle bir şey yok. Ama şikebahçenin niyeti bu. Bunun için uğraşıyorlar. Cb'den onay alınırsa neden olmasın!
                            Olsa ne olcak zaten bu ulkede bisekilde aklicaklarda kapi gibi cas kararimiz var sportif acidan gecerli olan en ust mahkeme fifa keser bileti istedikleri halti yesinler icerde..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• duruşmada neler oluyor acaba

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adalet karşısında susan dilsiz şeytandır.....

Ne alakaysa aklıma geldi birden.......
                                Etrafa bakınca; şeytan,zebani,zombi kısaca iğrençler ve iğrençliklerle dolu bir dünya görüyoruz zaten.
                                ...Biz büyüdük ve kirlendi dünya...
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X