Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fiyaya başvurduğumuz u belgelerle imzalarla görmeden insanın içine kurt düşer.Bilmiyorum ki baskanin bir kimliği var siyasileri karşısına almak istermi.Kapat uzatma dediler mi veya derler mi.Derseler ne tepki verir.Deli sorular😃Tamam resim var açıklama var ama kesin emin olmak lazım.İkna edici şeyler lazım.Öyle bir düzen de ülkede yaşıyoruz ki insan işte şüphe ediyor..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İbrahim kardeşim, seni anlıyorum ama gözden kaçırdığın bir iki husus var.

Bunların en önemlilerinden birisi şike davasının Avrupa'da artık bittiği mesela. Avrupa'da davaların sebebi tüm kurumlarca kabul edilen şikenin Türkiye'de cezalandırılması.

Ya da bahsi geçen tapelerin hiç birinin ne UEFA'da ne CAS'ta vs. fb tarafından reddedilmediği. Burada olaylar çok farklı lanse ediliyor ama mevzu çok farklı ilerliyor yurt dışında. Yurt dışındaki davaların hiç biri şikenin ispatı ve ya reddi için değil. O davalar çoktan bitti. Ve hiç birinde bahsi geçen tapelere itiraz edilmedi aksine komik savunmalar yapıldı ve de bunların ne kadar saçma olduğu ilgili kurumlarca yüzlerine defalarca vuruldu.

Bilmiyorum anlatabildim mi
      Onun da bilincindeyim abicim. Dünyanın görmediği, bilmediği, bizim değinmeyip işi akışına bıraktığımız bir dosyayı her halükarda kapatabilirler. Rüşvetçi UEFA'nın dünkü genel sekreteri, bugün FIFA'nın başında ve her halükarda satın alınabilir bir şahıs.

Kulüp, prestijini düşünerek saha sonuçlarına zeval gelmesin diye susuyor olabilir. Elimizden buna kızmaktan başka bir şey gelmiyor da olabilir şu anda.
      Ama elimizden gelen başka bir sürü şey var. Başvuru sürecinde etkili olabileceğimiz mail organizasyonları ile bu meseleyi dünya gündemine oturtmak gibi. Daha önce yapmadığımız bir şey değil.

Ne kadar kişiye ulaşırsak, o kadar güçlü olur elimiz. Şenez dingilinin Mailler hakkındaki konuşmalarını hatırla, bi taraflarının tutuştuğunda "vatan haini ihtamı" gibi basit suçlamalara kaçmalarını hatırla.

Dünya kamuoyunda gündem oluşturmamız şart oğlu şart.
      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 06.05.2017, 02:02.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fiyaya başvurduğumuz u belgelerle imzalarla görmeden insanın içine kurt düşer.Bilmiyorum ki baskanin bir kimliği var siyasileri karşısına almak istermi.Kapat uzatma dediler mi veya derler mi.Derseler ne tepki verir.Deli sorular😃Tamam resim var açıklama var ama kesin emin olmak lazım.İkna edici şeyler lazım.Öyle bir düzen de ülkede yaşıyoruz ki insan işte şüphe ediyor..
        Erdem Egemen ve Nusret Yılmaz olmasa endişelerine ben de katılıcam da onların olduğu yerde yamuk olmaz. Ya da olursa muhakkak haberimiz olur bir şekilde.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onun da bilincindeyim abicim. Dünyanın görmediği, bilmediği, bizim değinmeyip işi akışına bıraktığımız bir dosyayı her halükarda kapatabilirler. Rüşvetçi UEFA'nın dünkü genel sekreteri, bugün FIFA'nın başında ve her halükarda satın alınabilir bir şahıs.

Kulüp, prestijini düşünerek saha sonuçlarına zeval gelmesin diye susuyor olabilir. Elimizden buna kızmaktan başka bir şey gelmiyor da olabilir şu anda.
          Ama elimizden gelen başka bir sürü şey var. Başvuru sürecinde etkili olabileceğimiz mail organizasyonları ile bu meseleyi dünya gündemine oturtmak gibi. Daha önce yapmadığımız bir şey değil.

Ne kadar kişiye ulaşırsak, o kadar güçlü olur elimiz. Şenez dingilinin Mailler hakkındaki konuşmalarını hatırla, bi taraflarının tutuştuğunda "vatan haini ihtamı" gibi basit suçlamalara kaçmalarını hatırla.

Dünya kamuoyunda gündem oluşturmamız şart oğlu şart.
          Bu konuda haklısın da İbrahim, başkanın bu toplara girip ortalığı karıştıracağını hiç sanmıyorum Davayı doğru düzgün götürsünler de artık bu kısımları geçtim ben anasını satayım yoksa elimizde öyle argümanlar var ki Türk futbolunu hop oturtup hop kaldırırız da nerede ona cesaret edecek adam.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• 6 yıldır bekleyişe devam
            Hafta sonu da olsa unutturma, unutturma
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• 6 yıldır bekleyişe devam
              Hafta sonu da olsa unutma, unutturma
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                A Spor @asporcomtr

#SONDAKİKA TFF Tahkim Kurulu, Başakşehirli Ufuk Ceylan'a ve Yalçın Ayhan'a verilen 5 resmi müsabakadan men cezasını 3 maça düşürdü.
                Ceza değil ödül o ve asıl ödülü sezon sonu verecekler 8taşa şenola şimdiden geçmiş olsun.

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kadir Topbaşın fetocu damadının sağlık durumu bahane edilerek komik bir şekilde salıverilmesi, ülkedeki yargının hala birilerinin güdümünde olduğu algısını güçlendirecek gibi duruyor. Bu işin sonu bizim kumpas meselesinin reddedilmesi davasına uzanıp o konuda yeniden bir yargılama başlarsa işimiz yaş yalnız. Türkiye'deki bütün şike sürecini bir komplodan ibaret sayıp sike davası kökten düşürebilirler de. Ben beklerim yani böyle bir şey.

Bu durumda tüm CAS kararları da geçerliliğini yitirebilir. Tek korkum o kaldı benim.
                Onu geç de adamlar İBB Spor'dan bozma Başakşehirleri devlet eliyle şampiyon yapıyor.

Bu takım şampiyon olursa il ve ilçe teşkilatları önünde kutlama yapılacakmış bizim %66'da iştirak eder heralde.

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu düzeni kuranlara yazıklar olsun.

Çektiğimiz sıkıntıların mislini yaşasınlar, gülemesinler, uyku uyuyamasınlar
                Bu despot şikeciler şikeci başakşehirsporu şampiyon yaptıracaklar bundan 5 yıl önce Başakşehir şampiyonluğa oynayacak deselerdi adamı döverlerdi şimdi ülkenin geldiği noktaya bakın! Ayrıca bu düzeni bunlara bu halk kurdurdu.

Adamlara 80 Binlik stadı verdiler beğenmediler yetmedi Başakşehir için stad yaptılar yetmedi şikeden ceza vermediler daha da yetmemiş olacak ki şampiyon yapacaklar

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence 2, 3 yılı göze alın FİFA sürecinde derim
                2 yıl sonra da seçim var derler birileri yine gidip rey verir bunlara oyalandıkça oyalanırız ben şahsen başımızda despot yönetim oldukça bunlara ceza verileceğini sanmıyorum
                En son Ceyhan61 tarafından düzenlendi; 06.05.2017, 23:09.
                Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ceza değil ödül o ve asıl ödülü sezon sonu verecekler 8taşa şenola şimdiden geçmiş olsun.

Onu geç de adamlar İBB Spor'dan bozma Başakşehirleri devlet eliyle şampiyon yapıyor.

Bu takım şampiyon olursa il ve ilçe teşkilatları önünde kutlama yapılacakmış bizim %66'da iştirak eder heralde.

Bu despot şikeciler şikeci başakşehirsporu şampiyon yaptıracaklar bundan 5 yıl önce Başakşehir şampiyonluğa oynayacak deselerdi adamı döverlerdi şimdi ülkenin geldiği noktaya bakın! Ayrıca bu düzeni bunlara bu halk kurdurdu.

Adamlara 80 Binlik stadı verdiler beğenmediler yetmedi Başakşehir için stad yaptılar yetmedi şikeden ceza vermediler daha da yetmemiş olacak ki şampiyon yapacaklar

2 yıl sonra da seçim var derler birileri yine gidip rey verir bunlara oyalandıkça oyalanırız ben şahsen başımızda despot yönetim oldukça bunlara ceza verileceğini sanmıyorum
                  herşey tamam ama şu devlet eliyle Başak şampiyon olacak
                  balonuna inanan var mı?
                  para desteği olunmuştur sanki bize olunmadı
                  olunmadı diyen İHO döneminde kış uykusuna yatmıştır?
                  hele üçüzleri hiç saymıyorum
                  sahada hakem desen
                  yine üçüzlere misliyle yardım ediliyor
                  ki takip ettiğim maçlarda aleyhine hakem hatalarıyla kaybettiği net 6 puan var
                  başak şampiyonluğu hakediyor

Yorum

• ''2011 kupasını alabilecekmiyiz acaba?'' yada ''galiba bu kupayı bize vermeyecekler'' gibi düşüncelerin yeri burası değil. Lütfen bu tarz cümleleri başka bir başlıkta yazın arkadaşlar. Burası o kupanın hangi tarihte verileceğinin öğrenileceği, arada dönen dolapların yazıldığı, evrensel hukukta da bu davanın neresinde olduğumuzun öğrenildiği, aksi bir durumda ise en az 1, 2 milyon Trabzonspor sevdalısı olarak adaleti nasıl sağlayacağımızın karar verileceği yerdir!
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Aziz Yıldırım, kadın basketbol maçında Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'ü tokatladı.

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yapaaaaaaar Dua etsin herkes sadece tokatlıyor yatırıp tokatlamadığına dua etmek lazım. Yazacığımdan bazı arkadaşlar haz etmiyor ama Tayyip Erdoğan ve partisi sayesinde adam öyle bir güç elde etti ki hakim savcı fırçalıyor deplasmanda, başkan tokatlamış hiç bir şey.

Suç Aziz'de değil. Aziz'i böyle Ali kıran baş kesen yapanlardaaaa
                        Murat

Yorum

• memleket elden gidiyor ne tokatı !

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Yakın Doğu Üniversitesi kadın basketbol takımının başkanına tokat attıktan sonra kendisini savunmaya çalışıyor çok komik. Rakip takımı şike yapmakla suçluyor Arkadaş gülsek mi ağlasak mı ne yapsak bilmiyorum

Şike yapıyorlar yeaaaa Bizimle maçları varken oyuncumuza kontrat teklif ediyorlar bunun adı şike yapmaktır diyor İyice kafayı yemiş yahu.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Kafayı yemekten ziyade pişkinlikte nirvana Bu pişkinliklerle nesiller yetişiyor ve ileride idareyi ele almaya başlıcaklar
                              Murat

Yorum

• Ağlanacak halimize gülüyoruz
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X