Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla korkum o ki son 4 5 yildir sadece sporda degil toplumun ulkenin her alaninda yasanan yozlasma hukuksuzluk zulum yuzunden Allah basimiza buyuk bi musubet verecek bu kadar beddua alan mazluma zulum eden bi ulke yikilmaya mahkumdur..

Allahumma Amin!

Yorum

• Bugün olanları, şikeyi aklayanları, savunanları, isimleri karalayanları yazın bir kere. Ben yazdım çünkü.
      -Yunus Emre Sel-

bu bile artistlik yapiyor, TS sayesinde bu ve bunun gibileri ekmek kazaniyor. TS olmasaydi agiz kokularindan gecilmezdi. tüm gün calistigi aspor sikeyi akladi. bugüne kadar kendisi ekranlarda TS'nin hakki yendi, Şike var yada CAS kararlarini anlatmadi. hadi adamsan o kanaldan ayrilda görelim.

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH=CONFIG]7466[/ATTACH]

Whatsapp den gönderilen yazi Yakup Aslana ait.
        Şu yakup denen herife pro.ünvanı verenleri öpüyorummmmmm ulann senin başkanın malum iktidar sayesinde başkan olmadı mı? onun için mitinglerde sovmenlik yapmadı mı?,O millete bir hediye deneme di mi ?Sırtını ona yaslama dımı ne oldu gördünüz mü fasulyenin faydaları nı hala hükümetten ümidimiz yoktu zaten diyor .3 senedir yönetimdesiniz 3 senedir uluslar arası ne yaptınızda şimdi yapacaksınız ulan Sadri o kupayı alamadı diye sizi seçti ,cahiller ordusu ;yoksa o koltuğu ruyanda goremezdin senin başkanın 1 ayda alıyordu ya kupayı bu rezil kepaze güruhunun tek kelimesi dahi dinlenilmeden takım ve kulüple ilişkileri derhal kedilmeli derhal..
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• akepe iktidarda oldugundan beri sikeciler hep 1. yada 2. sirada ligi bitirdi. 2 kez de 3. olmasi gerek. sasirdik mi ?

Yorum

• Ulan, gavurdan adalet bekliyorsun. Onun da ici senden cürük cikiyor.
            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Bu ligden çekelim diyenleri de anlamıyorum arkadaş, ligden çekmen sorunu mu çözecek? Bakkal mı manav mı bu aç kapa diyorsunuz. Koskoca borsa da işlem gören, ortakları, üyeleri olan bir kurum. Hepsinden öte Trabzon'un en büyük markası, siz bu markayı pula çevirdiniz, çevirenlere ortak oldunuz bunun vebali hepinize yeter. Dünya'da insanlar marka oluşturabilmek için ne emekler veriyorlar, biz ise dünyanın sayılı marka şehir takımını yok etmelerine ses çıkartamadık.

Yanılmıyorsam Mevlana'nın sözü;
              "Uğruna fedakârlık yapmadığın sevgiyi, yüreğinde taşıyıp da kendine yük etme."

Trabzonspor sevdalısıyız demeyin boşuna Trabzon halkı, sizin tek sevdanız rantlarınız, çıkarlarınız.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonsporlu olup akp ye oy veren benim arkadasim hemsehrim olamaz bu dakikadan sonra bitmistir
                iddaa ediyorum, son seçimde aldığından daha fazla oy çıkarır Trabzondan...
                County of Essex

Yorum

• Karar yerinde.

Bu kadar duble yol yapılan yerde şike olur mu?

Yorum

• Trabzon asıl başarısını bu kukla şerefsiz ihoyu başkan seçerek kutlayacak. Tek bir eğlencem vardı şu hayatta
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Deliller yetmez bu yargılamada aklanan herkes ...başta Trabzonspor kulübü mensupları ve taraftarı olmak üzere topyekün imha edilsin!

Allah büyük ,sizin adaletinize benzemeyen bir yargılaması olacak elbette.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ben son 2 yıldır Trabzonspor'u makarasına izliyorum bundan sonra da öyle olacak. Ligden çekilmeyelim evet maksat muhabbet! Ama yok şampiyon olacağız yok İstanbul dükalığını yıkacağız diye saçmalayan kim varsa onun o kalın kafasına goyayım bi odun! Mal!!!

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          iddaa ediyorum, son seçimde aldığından daha fazla oy çıkarır Trabzondan...

Iyı bır secım hamlesı oldugu gercek..Trabzon'a saglam kale gozuyle bakıyorlar bunun yanısıra bu karar ıle sıkecılerın taraftarlarından ıyı bır oy yuzdesı cıkar .
                          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Ben de oyumu HDP'ye veriyorum. Çünkü bu ülke'de fazlasıyla hak ettiler..

Yorum

• Kumpas'a gelen mafya babası, FB amigosu Sedat Peker'in.

Kardeşi Olgun Peker de beraat etti.

Gözümüz aydın !
                              En son Tuğrul tarafından düzenlendi; 09.10.2015, 21:03.

Yorum

• Tüm paydaşlara hayırlı olsun, iho pek bi güzel savundu hakkımızı !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X