Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güney amerikanın bi takımına yapılsa şu yapılanlar federasyonda hükümette düşürülmştü. Ama bizim milletmiz halkımıza herşey mübah.

Yorum

• Haklılığımızı ispatlayacak tek olgu tarihtir, gerisi fasa fiso, eğer haklıysak ki ben buna inanıyorum, seneler sonra bu mahkemelerde aklananlar ve aklayanlar elbette tekrar yargılanacaklardır ve haklılığımız ortaya çıkacaktır.

Fenerin üzerindeki bu pisliği satılmış mahkemelerde satılmış savcı ve satılmış hakimler temizleyemeyecekler, aksine hayatları boyunca kendilerine bulaşan bu pislikle yaşamaya devam edeceklerdir.
      En son 7can61 tarafından düzenlendi; 06.10.2015, 11:28.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

biz ne yaptik bu zamana kadar ?
        Boş tffye yürüyüp direğe tüp astık. Sonra hoptek oynayıp dağıldık.

Yorum

• 11 inde yine gidilecek gidip gitmemek arasında karar veremiyorum...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• cuma günü kesin kararın açıklanacağı nerden belli. hakim öylemi söylemiş.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maalesef o koltukta kim oturursa otursun bu isi cözemezdi, bütün ülke resmen adamlara calisiyo.
              çözemezdi ama doğru konuşurdu. dik dururdu
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Boş tffye yürüyüp direğe tüp astık. Sonra hoptek oynayıp dağıldık.
                Simdi asilma sirasi bize geldi, bakalim agaca mi direge mi asarlar bizi?
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Unutma
                  Unutturma

2010-2011 şampiyonu biziz
                  Tarih bunu çoktan yazdı.
                  Dünkü utancı da yazar tarih
                  Vicdansız, taraflı halim ve savcıları da
                  Kimsenin yaptığı haksızlık yanına kar kalmaz, kalmamıştır.
                  Emeklerimizi ve sevinçlerimizi çalanlar mutlaka bedel ödeyeceklerdir.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu ülkede Müslüman da, delikanlı da kalmadı mı?
                    başkanın varya. çok delikanlıdır kadıköyde taraftarla kavga eder neyini beğenmiyonki.

Yorum

• ts li adama diyorum ki böyle böyle oldu ne diyorsun dediği şu;ne olacaktı devletin menfaati böyle paralel yapmış savcılık açıklıyor dedi.
                      Niye senin iho çıkıp tek laf etmiyor diyorum giderken ortalığı karıştıracak diyor niye şimdi değil şimdi yaparsa ceza alacak diyor.
                      Kısacası şu adamlar kendi siyasi görüşünden olanların söylediklerine biat ediyorlar.adam hala daha iho ya toz kondurmuyor.
                      Seçim vaadi olan davaya sahip çıkamayan demiyorum çıkmayan adamdan bir halt olmaz.
                      Hepimize geçmiş olsun.
                      Olaydan aklımıza kazınan hadise malum takım şikeci ilan edilip avrupadan men yedi
                      Gidemedi gittiğinde de rakip hocaların tek bildiğimiz şikeden ceza almış olmaları demeleri.
                      Bu düzen böyle olduğu için 82 helal puanlı şampiyonluk işi sadece bizim kendi kendimize! Kullandığı bir slogan olarak kalacak.

Yorum

• İlk olarak grandmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @-PlayMakeR- aydınlar döneminde play off çıkarılarak fenere eksi puanla ceza verilecekti bunun kararını verenler arasında tayyip var mıydı, sonra neden bundan vazgeçildi ve aydınlar istifa etti

Bu konu karmakarışık bence. Delilleri görünce şikeyi hepsi kabullendi zaten ve eksi puanla Fb yi urtarmayı amaçladılar ama -1 puan bile verilseydi Ts 2011 şampiyonu olacaktı buna aziz Fb başında kalamayacağı için kesinlikle yanaşmadı ve işte lanet olası fb nin bizden çok daha fazla taraftarı ve birlik içinde olması bunu engelledi bence. Rte nin onayı varki eksi puan işi dillendirildi yoksa kim dillendirecek hatta nerdeyse uygulama aşamasına geçirecekti ki bunu ?

Yorum

• bizim en başında beri dile getirmemiz gereken onu aziz ve avanesinin adli yargılamasının bizi hiç ilgilendirmediği idi.
                          gene müdahil olurduk davalara. ama şunu özellikle heryerde vurgulardık.

- biz ay nin hapis yatmasını vs ilgilenmiyoruz. burdaki deliller doğru. ne yolla edildiğinin spor yargısı açısından hir bir önemi yok.
                          şüphe bile yeterlidir spor yargısında. adli yargı ile spor yargısını karıştırmaya çalışanlar algı oyunu oynuyor.

bunları desek kafi idi
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ender kuyumcu atilla dilaver ultra ersin agbi şu camiada koskoca Trabzonspor camiamızda vizyonu olan bu konuda bizim haklılıgımızı savunacak yönlendirecek bir büyügümüz yokmu.
                            İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Saydığın isimler bile birbirlerine twitter üzerinden laf sokmuşken haklılığımızı savunabilecek kalitede adam yok...
                            ibrahim ertürk'ü tek basina mücadele ediyor. adama helal olsun

Yorum

• Şike davasını kendini popüler yapmak için kullananları sevmiyorum.

Yorum

• Daha 1 ay önce çevremde "Kupanın rte ile ne ilgisi var, o kupayı başkan mutlaka alacak" diyen "Trabzonsporlu" arkadaşların yüzünü bile görmek istemiyorum. Bir insan bu kadar mı kör olur!
                                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X