Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde şike davası görülmeye devam ediyor.

İstanbul Mehmet Selim Kiraz Adalet Sarayı'nda şike davası görülmeye devam ediyor. Dava şahitlerin dinlenmesi ile başladı.
    Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ şahit olarak dinleniyor. Bir önceki davada kendisi hakkında zorla getirilme kararı çıkmıştı. Göksel Gümüşdağ'a Yusuf Turan'ı tanıyıp tanımadığı soruldu. Gümüşdağ da, "Menajer olarak tanıyoruym" cevabını verdi. Beşiktaş'ın İbrahim Akın ve İskender Alın ile ilgili kendisine resmi teklif yapıldı mı sorusuna Gümüşdağ, "Basında öyle haberler vardı" cevabını verdi.
    Göksel Gümüşdağ sözlerini şöyle sürdürdü:
    "Devre arasında Serdar Adalı tarafından İbrahim Akın ve İskender Alın hakkında bir transfer iması olmuştu ama bu resmi teklif değildi. Sezon sonuna bıraktık. Kupa finalinde Beşiktaş ile oynadık. Eğer kupayı kazansaydık alınacak 3 milyonluk ödülden oyuncularımıza pay verecektik. Beşiktaş 100 milyon avroluk takımdı biz 10 milyonluk. O sezon devre arasında Serdar Adalı ile birlikte Çırağan'da kahve içtik ve orada Holosko transferi hakkında konuştuk."
    Göksel Gümüşdağ'ın Ardından Lütfü Arıboğan'a sorular sorulmaya başlandı.

2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Haldun Şenman'ın avukatı mahkeme hakimine, "Sayın hakim ben bu telefon konuşmalarını kabul etmiyorum ama okumak zorunda kalıyorum" dedi. Mahkeme hakimi de avukata, "Kabul etmiyorsun ama okuyorsun" cevabını verdi.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Arıboğan, "Şike ve teşvik konusunda hakem ve gözlemci rapolarında bir şey yoktu"

mal bunlarya...

Yorum

• Bugun bu başlık niye bu kadar ilgisiz

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugun bu başlık niye bu kadar ilgisiz
            hep böyleydi zaten.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kendi tapeleri için ne zaman öyle dediler.
              hem mahkeme de hem de tv de kabul ettiler. evet tapeler doğru hatta bazılarını dinledik diyorlar.
              biz bile bunu vurgulamıyorsak kim vurgulayacak
              Mahkemede kabul edip, çıktıkları spor programlarında, twitter'da vs. bizi kes-yapıştır, uydurma tapelerle yargıladılar diye kendilerine koşulsuz-şartsız biat eden safları kandırmaya çalışmışlardı.....
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Ülkede hukuk katledildi. Daha fazla katletmeyin. İçinizde Allah korkusunun olmadığını biliyoruz da,

İnsanlardan utanmanız, korkunuz varsa adalet için gereğini yapın AK hükümdarlar.

Yorum

• İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesince görülen Futbolda Şike davasının Silivri'de görülen duruşmasını Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve bazı eski futbolcular izledi. Duruşmanın başlamasından 10 dakika sonra mahkemeye gelenler arasında Fenerbahçe Teknik direktörü Aykut Kocaman, FB Basketbol Şubesi Genel Koordinatörü Aydın Örs, menajerler Cenk Renda, Violet Duka, Aykut Kocaman, Nedim Karakaş ile eski futbolcular Oğuz Çetin,Rıdvan Dilmen, Saffet Sancaklı, Aykut Kocaman, Engin İpekoğlu, Ogün Altıparmak, Semih Yuvakuran, Şenol Ustaömer, Turan Sofuoğlu, Aykut Kocaman, Şenol Çorlu, Erdi Demir, Hakan Tecimer, Hasan Vezir ve Abdullah Devrim bulunuyor. Aykut Kocaman'da salona sonradan girenler arasında...

Dava 5 Ekim'e ertelenmiş...
                  En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 18.09.2015, 12:08.
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Savcı mütalaa için süre istedi. Şike Davası 5 Ekim saat 10.00'a ertelendi. 5. duruşmada savcının mütalaasını açıklaması bekleniyor.

vay anasını gene ertelenmiş...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesince görülen Futbolda Şike davasının Silivri'de görülen duruşmasını Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve bazı eski futbolcular izledi. Duruşmanın başlamasından 10 dakika sonra mahkemeye gelenler arasında Fenerbahçe Teknik direktörü Aykut Kocaman, FB Basketbol Şubesi Genel Koordinatörü Aydın Örs, menajerler Cenk Renda, Violet Duka, Aykut Kocaman, Nedim Karakaş ile eski futbolcular Oğuz Çetin,Rıdvan Dilmen, Saffet Sancaklı, Aykut Kocaman, Engin İpekoğlu, Ogün Altıparmak, Semih Yuvakuran, Şenol Ustaömer, Turan Sofuoğlu, Aykut Kocaman, Şenol Çorlu, Erdi Demir, Hakan Tecimer, Hasan Vezir ve Abdullah Devrim bulunuyor.

Dava 5 Ekim'e ertelenmiş...

Vay be duruşmayı takip edenlere bak... İşin neden uzatıldığı , sulandırıldığı belli... sistem bunu böyle istiyor.

Yorum

• İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vay be duruşmayı takip edenlere bak... İşin neden uzatıldığı , sulandırıldığı belli... sistem bunu böyle istiyor.
                        bunların hepsi yalaka aceba kulüpten nasıl nemalanırız derdindeler..

Yorum

• uzatabildikleri kadar uzatacaklar işleri bağlamak için yeteri kadar zaman kazandılar kısa vadede istediklerinide aldılar ama sonunda kol gibi girecek onlara
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• UEFA Temyiz Kurulu Trabzonspor'un itirazını reddetti.

UEFA Temyiz Kurulu Kararı bellli oldu.
                            UEFA Temyiz Kurulu, Trabzonspor'un TFF ve Fenerbahçe aleyhine yapmış olduğu itirazı reddetti.
                            Trabzonspor için FIFA ve CAS yolu açıldı.
                            Trabzonspor'un, 9 Mayıs 2014 tarihli şikayeti üzerine UEFA Disiplin Kurulu'nun, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında yapmış olduğu şikayetin reddedilmesi üzerine Trabzonspor Kulübü, UEFA Temyiz Kuruluna başvurmuştu. UEFA Temyiz Kurulu, Trabzonspor'un bu başvurusunu 16 Eylül Tarihli toplantısında ele aldı.
                            UEFA Temyiz Kurulu'nun Red kararı bu sabah Trabzonspor Kulübüne bildirldi.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Çıkmaz ayın son çarşambası.

Yorum

• Ertele, ertele, ertele.... Amaçları zaman aşımı herhalde...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X