Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• söz açılmışken, "Şarkılarla geçtim aranızdan" adlı belgeseli izlemeyen varsa, tavsiye ederim

http://www.kazimkoyuncufilmi.com/

Yorum

• Jansoldier harika yazmışsın yaa.Tebrik ediyorum valla.
      Artvinli olmasına rağmen en büyük Trabzonlulardan bir tanesi O bence.
      Sen sadece Artvinde değil, sadece Karadenizde değil, sadece Türkiyede değil, tüm dünyada gönülleri fethetmiş bir sanatkarsın bence.
      Kulaklarının pasını silmek isteyen müzik zevki olan insanların dinlediği büyük adam ruhun şad olsun rahat uyu.
      Seni kolay bulmadık unutmak da o kadar kolay olamaz...
      Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

• İlk olarak Çağatay Bahadır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İstanbul takımlarına kızıyoruz ama Çarşı grubu bazen bu gibi güzel işlere imza atıyor.

Kan bağışı, toplumsal mesajlar vs.."Teşekkürler Çarşı" diyorum böyle değerlere sahip çıktıkları için..

Kazım Koyuncu mu ?

Yorum yapmaya gerek bile yok..Kendisi hiçbir zaman ölmedi..Şarkıları ile kulaklarımızda, sevgisi ile yüreklerimizde kalp atışları devam ediyor
        evet arada yapıyor çarşı böyle güzellikler..
        Teşekkürler
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Flexy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Jansoldier harika yazmışsın yaa.Tebrik ediyorum valla.
          Artvinli olmasına rağmen en büyük Trabzonlulardan bir tanesi O bence.
          Sen sadece Artvinde değil, sadece Karadenizde değil, sadece Türkiyede değil, tüm dünyada gönülleri fethetmiş bir sanatkarsın bence.
          Kulaklarının pasını silmek isteyen müzik zevki olan insanların dinlediği büyük adam ruhun şad olsun rahat uyu.
          Seni kolay bulmadık unutmak da o kadar kolay olamaz...
          flexy teşekkür ederim de koyu yazdığın bölümü bir an benim için söyledin sandım, dedim ne oluyoruz .Sonra anladım ki o cümleleri dünyada en çok hakeden kişiyi kastetmişsin.Sevindim.
          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• 25 haziran yaklasiyor...

KAZIM KOYUNCU`YU kabri basinda ziyaret edecek miyiz?
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• 6.türkçe olimpiyatları

110 ülkeden 550 kişi istanbulda türkçe olimpitalrına katıldı.şarkı dalında birinci olan kız,merhum kazım koyuncu nun "ben seni sevduğumu" parçasıyla birinci oldu.kazım abimizinde ruhu şad olmuştur,inşallah

Yorum

• Bende izledim dün yarışmayı kızın kazım koyuncu şarkısıyla birinci olması gurur vericiydi...

Hele şarkıyı söylerken mimikleri ve sesi inanılmaz güzeldi...

Kaçıran arkadaşlara tavsiyem bulup dinlesinler...
                Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• 25.06.2008 - 3 sene olcak aramizdan ayrilali
                  Seni cok özlüyoruz Kazim Abi..

Yorum

• Gerçekten,

Seni Çok Özlüyoruz Kazım Koyuncu..

Sanırım Rümeli Hisarı konserini vermeden önce vefat etmişti..

Seni Unutmayacağız..
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Yorum

• Yukarıdaki fotoğrafda görünen Babylon konserinde bende vardım.Ramazan ayıydı ve küçücük salonda adeta izdaham vardı.Hayde şarkısı çaldığında ise horondan koca bina sallanıyordu.

Mekanın cennet olsun üstad

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          110 ülkeden 550 kişi istanbulda türkçe olimpitalrına katıldı.şarkı dalında birinci olan kız,merhum kazım koyuncu nun "ben seni sevduğumu" parçasıyla birinci oldu.kazım abimizinde ruhu şad olmuştur,inşallah

Ne yalan söyliyyim,

Fettullahçıların türkçe olimpiyatlarına kazım koyuncu nun da malzeme edilmesini ben içime sindiremedim

Bilmeyenler vardır diye hatırlatıyorum

Bu okullarda eğitim dili sanıldığı gibi Türkçe değildir. İngilizce'dir. Bu etkinliğe seçmeli ders olarak Türkçeyi seçen üç beş öğenciyi çağırıp adına Turkçe Olimpiyatları demek" milliyetçi damarımızı okşamaktan öteye bir anlam taşımaz.

Türkçe, Kazım vb. değerlerimizi böyle sömürmeleri beni çok ama çok rahatsız ediyor.

Çok seviyorsan Türkçeyi tüm dünyadaki okullarında eğitim dilini Türkçe yap. İngilizce seçmeli olsun. Olmaz mı?

Olmaz.

Patron kızar

Değil mi
                          En son erannsimsekk tarafından düzenlendi; 11.06.2008, 16:35.

Yorum

• İlk olarak erannsimsekk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne yalan söyliyyim,

Fettullahçıların türkçe olimpiyatlarına kazım koyuncu nun da malzeme edilmesini ben içime sindiremedim

Bilmeyenler vardır diye hatırlatıyorum

Bu okullarda eğitim dili sanıldığı gibi Türkçe değildir. İngilizce'dir. Bu etkinliğe seçmeli ders olarak Türkçeyi seçen üç beş öğenciyi çağırıp adına Turkçe Olimpiyatları demek" milliyetçi damarımızı okşamaktan öteye bir anlam taşımaz.

Türkçe, Kazım vb. değerlerimizi böyle sömürmeleri beni çok ama çok rahatsız ediyor.

Çok seviyorsan Türkçeyi tüm dünyadaki okullarında eğitim dilini Türkçe yap. İngilizce seçmeli olsun. Olmaz mı?

Olmaz.

Patron kızar

Değil mi

aynı fikirdeyim.

Ayrıca bmn in Kazım koyuncuyu ölümünün 3.yılında mezarı başında anma gibi bir etkinliği olacak mı?
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Siyasi kavramları başlığa bulaştırmayalım LÜTFEN...
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu parça Maçkalı Hasan Tunç'a aittir...
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X