Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tebrikler bjk bu jesti unutmayız her ne kadar sevmesekte sizi
    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Yanı hareketi geçen sene de yapmıştılar....

Yorum

• Kazım Trabzonsporluydu ve bir taraftar sitesi Kazımı ifade ediyorsa Trabzonsporluluğunu es geçmemelidir. Normaldir. Bu kadar tav olmanızı ! kendinizden geçmenizi! gerektiren bir davranış değil. Duyarlı olmayabilirlerdi. Oldukları için teşekkür edilir geçilir. Abartmaya gerek yok. Beşiktaşlıların sitesi Kazımı anıyorsa Trabzonsporluluğunu anacaktır. Kazım neden Trabzonsporluydu ? Bu sözlerim size tav olanlara...
        Beşiktaşlıların Kazımı anması ise müziğin evrenselliğindendir. Sitelerindeki Trabzonspor forması ise Kazımın Trabzonsporlu olmasındandır...Keşke bizde şöyle olsaydık, böyle olsaydık yaygaralarını bırakın ve gerçek Trabzonsporlu gibi davranın. Vefanın, cefanın, sahip çıkmanın ve ötekine saygı duymanın merkezinde olduğununuzu unutmayın....

Yorum

• Kalbimizdesin,unutulmayacaksın Kâzım abi..

Teşekkürler ForzaBeşiktaş'a
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kazım Trabzonsporluydu ve bir taraftar sitesi Kazımı ifade ediyorsa Trabzonsporluluğunu es geçmemelidir. Normaldir. Bu kadar tav olmanızı ! kendinizden geçmenizi! gerektiren bir davranış değil. Duyarlı olmayabilirlerdi. Oldukları için teşekkür edilir geçilir. Abartmaya gerek yok. Beşiktaşlıların sitesi Kazımı anıyorsa Trabzonsporluluğunu anacaktır. Kazım neden Trabzonsporluydu ? Bu sözlerim size tav olanlara...
            Beşiktaşlıların Kazımı anması ise müziğin evrenselliğindendir. Sitelerindeki Trabzonspor forması ise Kazımın Trabzonsporlu olmasındandır...Keşke bizde şöyle olsaydık, böyle olsaydık yaygaralarını bırakın ve gerçek Trabzonsporlu gibi davranın. Vefanın, cefanın, sahip çıkmanın ve ötekine saygı duymanın merkezinde olduğununuzu unutmayın....
            Korkma kardeşim kimse Bjk li olmuyor... Adamların yaptığınıda öyle hemen silip atmamak lazım.. Zaten bizde bütün Bjk camiasına tav olmadık...

Yorum

• İşte gidiyorum
              Birşey demeden
              Arkamı dönmeden
              Şikayet etmeden
              Hiçbirşey almadan
              Birşey vermeden
              Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum

Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde
              Yürüyorum sanki senin yanında
              Sesin uzaklaşır herbir Adımda
              Ayak izim kalmadan gidiyorum

Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı
              Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı
              Bana kimse sen gibi sarılmadı
              Işığımız sönmeden gidiyorum..

mekanın cennet olsun Kazım Koyuncu ..
              Més que un club!
              Nil Satis Nisi Optimum..
              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Çarşı gibi taraftar grubumuz olsa(bireysel algılamayın,gruptan bahsediyorum),sırtımız yere gelmezdi herhalde,teşekkürler hepsine...

Ve Kazım abim...3 yıla son 3 gün!
                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Çarşı bunu her zaman yapıyor biz çarşıya karşı ne yapıyoruz.Beşiktaş maçında yok yere adamlara saldırıyoruz.

Bugün Kadıköyde Saat 14.00 de ''Derelerimiz kurumasın'' mitingi var.Kazım Koyuncu yaşasaydı mutlaka orada olacaktı ama yok.Şimdi onun düşüncelerini taşıyan binlerce kişi orada olacağız.

Tabiki TrabzonsPor formamızla
                  En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 22.06.2008, 13:01.

Yorum

• Kazım Koyuncu Hopa'da anılacak
                    22 Haziran 2008 / 19:06
                    Kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Karadenizli sanatçı Kazım Koyuncu, ölümünün 3. yıl dönümünde Hopa'da anılacak.

Koyuncu'nun ağabeyi Hüseyin koyuncu, yaptığı açıklamada, 25 Haziran'da kardeşini Pançol köyündeki mezarı başında anacaklarını belirterek, ''Kazım'ın yaşamını yitirdiği 12.58'de sevenleri mezarı başında buluşacak'' dedi.

Kardeşi Kazım Koyuncu'nun anısını yaşatmak amacıyla Pançol'da doğup büyüdüğü evi müze haline getirmeye çalıştıklarını ifade eden Koyuncu, şunları söyledi:
                    ''Müzede Kazım Koyuncu'nun özel eşyaları, giysileri, gitarı ve özellikle müzik yaptığı döneme ait fotoğrafları yer alacak. Ölümünün ardından Hopa'ya, mezarını ziyarete gelen insanların çokluğu, bu insanların evi de ziyaret etmek istemeleri bizi böyle bir arayışa yöneltti. Bunun için en uygun yerin Kazım'ın da çok sevdiği, çocukluğunun geçtiği köydeki evimiz olduğunu düşündük. Projeyi hayata geçirebilirsek Kazım Koyuncu'nun sevenleri, hayatıyla ilgili pek çok ipucu taşıyan eşyalarını görebilecek. Amacımız, Kazım'ın en doğru şekilde anlaşılması ve anlatılmasıdır. Biz müzeyi nasıl hazırlarız, müzeye neler katarız, bu konuda anmaya gelen hayranlarının görüşüne de başvuracağız.''

haber61.net

Yorum

• cılgınlar 25 ınede organızasyon yapıyomus kazım abımızın mezarına bmn trabzonda ustune dusenı yapar herhalde toplu bı organızasyon cok guzel olur hemde ses getırır

Yorum

• Yarın tam üç sene oluyor.
                        Adamların hası, hep ağlattın bizi.
                        Seni ve duruşunu unutturmayacağız Kazım...
                        İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• Denizin çocuğunu unutmadık...

Adam gibi adamLar unutuLmaz....
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Yarın sana geliyoruz Şair ceketli çocuk. Aç bize kollarını, Trabzonspor'u konuşalım! Bir horonda biz edelim hayalini perçinleştirdiğimiz cümlelerle. Bak yüzümüze " Ben nasıl bir adamım acaba? " soruna senin nasıl bir adam olduğunu anlatalım.

Yarın görüşürüz Kazım abi, gözyaşlarıyla değil umutla geliyorum sana.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Karadenizin Güçlü Sesi Seni Utmadık Unutmayacağızda ....
                              .

Yorum

• unutmadık unutmayacağız...
                                çarşıyada teşekkürler...
                                yarınki galibiyet senin için olsun kazım abi...
                                Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X