Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kazım Abi
    Ben Seni Sevdiğumu dünyalara olmasa da tüm eşe dosta çevreme kim varsa bildirdum
    Allahım mekanını Cennet etsin
    ismin geçince yüreğim doluyor içim burkuluyor
    genç ölümü kabullenmek ne zormuş be abi
    yaktın bizi haberin olsun.
    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• 41. yıl etkinliklerinde Kazım abi için yönetimin birşeyler yapması gerekir.

Yorum

• Elin Azeri çocuğu Kazım Koyuncunun şarkısını söyleyerek dil yarışmasında birinci oluyorsa...

Kazım koyuncu herkezin kalbinde ve dilinde demektir...
        Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• İlk olarak Savaş İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Elin Azeri çocuğu Kazım Koyuncunun şarkısını söyleyerek dil yarışmasında birinci oluyorsa...

Kazım koyuncu herkezin kalbinde ve dilinde demektir...
          Parça Maçkalı Hasan Tunç'a aittir arkadaşlar...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• İdolümüze taraftar kadar yönetimde sahip çıksın... henüz bir adım görmedik
            Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

• İlk olarak erannsimsekk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu okullarda eğitim dili sanıldığı gibi Türkçe değildir. İngilizce'dir. Bu etkinliğe seçmeli ders olarak Türkçeyi seçen üç beş öğenciyi çağırıp adına Turkçe Olimpiyatları demek" milliyetçi damarımızı okşamaktan öteye bir anlam taşımaz.

Türkçe, Kazım vb. değerlerimizi böyle sömürmeleri beni çok ama çok rahatsız ediyor.

Çok seviyorsan Türkçeyi tüm dünyadaki okullarında eğitim dilini Türkçe yap. İngilizce seçmeli olsun. Olmaz mı?

Olmaz.

Patron kızar

Değil mi
              Katılmıyorum abicim. Ben de o okullarda 12 sene eğitim gördüm. İngilizce'nin aksine Türkçe'nin seçmeli ders olduğunu burdan sizden öğreniyorum..

Yorum

• Bahsettiğim Türkiye'deki değil yurt dışındaki okullardır.

Yorum

• `her seyi (bu gucler zit ve birbirine tamamen dusman olsa bile) kontrol altinda tutmak isteyen gucler` dunyada ve turkiyede tarih icerisinde baska yollarla da bir seyler yapmaya calistilar.

bu `okullar` cok masum ve zararsiz gozukuyor... gordugumu soyluyorum icerisini - etkisini - amacini bilmiyorum.
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İletimden sonra bahsi geçen okullar hakkında yorum yapılmasın. Ne tarafından tutarsanız tutun işe siyasi yorumlar giriyor ve bu bmn forumlarında yasaktır...
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• kazım koyuncu için yapılacak en güzel şey her golden sonra onun sesiyle avni akeri inletmektir. bundan güzel bir şey olamaz.
                      "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• BMN nin yaptığı bir pankart vardı Kazım Koyuncu adına onu asabilirler stada

Yorum

• Kazım Koyuncu'yu seviyoruz..

Posteri salonumuzda yerini almıştır bile
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Asla unutamayacağımız ve kalbimizdeki yeri sağlam bir renktaşımızdır.

Seni şarkılarınla yaşatıyoruz....
                            Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

• İlk olarak mavinisan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              41. yıl etkinliklerinde Kazım abi için yönetimin birşeyler yapması gerekir.

Bu fikrin üstünde duralım biraz.Ne yapabiliriz arkadaşlar bir düşüncesi olan var mı?
                              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• 25 hazıran yaklasıyor
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X