Bu senede şampiyonluk olmadı Kazım abi ama yılmadan bıkmadan devam ediyoruz sana o büyük hediyeyi vericeğiz o günler gelicek...
Bordo Mavi bayrak göklere çekildiğinde ne kadar mutlu olucağını hissedebiliyorum...
kazım koyuncu candır, karadeniz gibidir..
şarkıları kimi zaman hüzünlendirir seni..
kimi zaman ise en uzun horonun başına götürür..
kazım koyuncu candır..
sevgisini, hasretini karadenizin doğasından almıştır..
yağmurlu bir karadeniz gününün ortasında doğan güneştir..
yeşilin maviye olan inadıdır..
candır kazım, kandır karadenize..
Bu cümleleri okudum, başka da yazacak bişi bulamadım
" İşte o baskalığımızdır Trabzon bizim. En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampıyonuz. Ben göremem ama... " Kazım Koyuncu
Bu senede şampiyonluk olmadı Kazım abi ama yılmadan bıkmadan devam ediyoruz sana o büyük hediyeyi vericeğiz o günler gelicek...
Bordo Mavi bayrak göklere çekildiğinde ne kadar mutlu olucağını hissedebiliyorum...
kazım koyuncu candır..
kazım koyuncu candır..
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU. ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---
Güncellenmiş Kazım'ın sayfası. Geçmiş sayfalarda yok olup gitmesine kıyılamamış. Bir kez daha vurdu benliğime yokluğu. 25 Haziranda 4 yıl olacak. Artvin'in Hopa ilçesinin Sugören köyündenmiş. Google haritalarda buldum yerini. Tam da Karadeniz'in kıyısındaymış. İlköğretim okulu varmış, içme suyu şebekesi varmış. PTT aramayın orada, yokmuş. Sağlık ocağı varmış da, sağlık evi yokmuş. Evi, ağacı, otu, çimeni, yolu, böceği varmış da.. Bir tek Kazım'ı yokmuş.
Elim winamp'a gitti yine. Ses verdim hoparlöre. Sen işte gidiyorum dediğinde.. Boğazım düğümlendi. Bir çift gözyaşısın gözümde Kazım. Kulağımda tulumsun. Hasretsin, gözlerimi kapatınca hayalsin. Gözlerimi açınca acı..
Ekşi sözlüğe girdim, Kazım Koyuncu yazdım. Yazılanları okuyamadım daha fazla. Okuyamazken, bana kimse sen gibi sarılmadı dedin..
33 yaşındaydın, daha yarıya bile gelmeden.. Gittin.. Kopardın ve gittin.. Ezdin ve gittin.. Kırdın ve gittin.. Dağladın da.. gittin...
hep bizimlesin kazım abi...trübünlerde gördüğüm her boşlukta sen varsın...seninle birlikte izliyoruz maçları.. birlikte havalara uçuyoruz gollerimizde... omuzlarda taşıyoruz seni çıkış kapısına...iyiki varsın be kazım abim...iyiki vardın...her zaman bizimlesin...şampiyonluğumuzda futbolcularımızın ellerinde getireceğiz kupayı sana.. bir şehir akıcak mekanının başına...hazırlıklı ol kazım abim, giy götürdüğün formayı bekle bizi...geliyoruz!...
bu sene de olmadı abim... bu karışık günlerimizde büyük bi güvenle 'seneye' de diyemiyorum... bekliyoruz abim senin gibi bekliyoruz 'O' günü..kusurumuza bakmayasın 4 senedir seni de bekletiyoruz... bizimlesin,benimlesin abim..şimdide, ölünce de....
Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum