Senin gibi değerleri bu kadar erken kaybetmek Trabzonspor için çok büyük kayıp.Ne yazalım bilmem ki, mekanın cennet olsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Resmi kaldırırmısın .İlk olarak nemesis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinandığımız renkler ne olursa olsun ama ortak noktamız Kazım KOYUNCU ..Seni unutmayacağız Şair Ceketli Çocuk...En son Serdar A tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 21:27.
Yorum
-
arkadaşlar ben şunu söylemek istiyorum ki beni bu çook rahatsız etti aslında...
çok sevdiğimiz sanatçımız kazım koyuncu'yu kaybedişimizin 4. yıl dönümü bu gün... ve şu an beşiktaş'ın forum sitsine girince kazım koyuncu resmi karşılıyor bizi... ben en azından bizde de böyle birşey yapılabilirdi diye düşünüyordum... fakat bizim sevgimiz kalbimizde diyerek bu şikayetimi dile getiriyorum...tzercin61
Yorum
-
İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben şunu söylemek istiyorum ki beni bu çook rahatsız etti aslında...
çok sevdiğimiz sanatçımız kazım koyuncu'yu kaybedişimizin 4. yıl dönümü bu gün... ve şu an beşiktaş'ın forum sitsine girince kazım koyuncu resmi karşılıyor bizi... ben en azından bizde de böyle birşey yapılabilirdi diye düşünüyordum... fakat bizim sevgimiz kalbimizde diyerek bu şikayetimi dile getiriyorum...Kazım KOYUNCU konusu bu ise yeri burası .. yazdığım msjda hiç bir sakınca yok kaldırılması gereken .. diğer arkadaşın dediğine katılıyorum artık ana sayfaya Kazım abi için bir şeyler yapılması için tam zamanı diye düşünüyorum ..İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi kaldırırmısın .
Ayrıca konunun başlığı burası değil .Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
benim niyetim kesinlikle bir kötüleme yapmak değil ayrıca belirteyim ayrıca bu günü 25 haziran sanmamın da ayrıca bir etkisi var
... yarın gereken yapılacaktır zaten... yaptığım yorumu da üstteki resmi görmeden yazmıştım ayrıca onu da belirteyim... bana bjk'lı bir arkadaş jest olsun diye söylemişti böyle bir şeyin olduğunu...
tzercin61
Yorum
-
bende kötülemek için bi eklenti yada bişi sölemedim ..İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim niyetim kesinlikle bir kötüleme yapmak değil ayrıca belirteyim ayrıca bu günü 25 haziran sanmamın da ayrıca bir etkisi var
... yarın gereken yapılacaktır zaten... yaptığım yorumu da üstteki resmi görmeden yazmıştım ayrıca onu da belirteyim... bana bjk'lı bir arkadaş jest olsun diye söylemişti böyle bir şeyin olduğunu...Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
Yani Kazım ın resmi için bjk formunudan başka alacak yer mi bulamadık arkadaşlar?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak nemesis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende kötülemek için bi eklenti yada bişi sölemedim ..
yok yok size değil zaten öyle ek bilgi olsun diye söledim
... yanlış anlamalara mahal vermemek içün.
tzercin61
Yorum
-
Üstelik çarşının sezon boyunca "duruş"tan ne anladığını görmüş olduk...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
formaları yada başka materyalleri örnek vermek için başka takımların ki veriliyorsa bunun içinde verilir diye düşünüyorum ...İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani Kazım ın resmi için bjk formunudan başka alacak yer mi bulamadık arkadaşlar?Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
BJK sever ucuz şovları..
Ozon tabakası delinmesin yeter ulan der, 5.000 meşale ile gösteri yapıcaz der ardından..
Geçsinler bu goygoyları..
Kazım bizimdir..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
kazım koyuncu bizimdir. fakat aynı zmanda türkiye'ye ve hatta dünyaya da aittir. nihayetinde o bir sanatçıdır. sanat ve sanatçı tüm dünya'nın malıdır... o yüzden bjk'nın bu yaptığını bize karşı bir jest olarak da algılayabiliriz...İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBJK sever ucuz şovları..
Ozon tabakası delinmesin yeter ulan der, 5.000 meşale ile gösteri yapıcaz der ardından..
Geçsinler bu goygoyları..
Kazım bizimdir..tzercin61
Yorum
-
tartışmaya değmez laz damarımız var işte anlamıyoruz ...İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekazım koyuncu bizimdir. fakat aynı zmanda türkiye'ye ve hatta dünyaya da aittir. nihayetinde o bir sanatçıdır. sanat ve sanatçı tüm dünya'nın malıdır... o yüzden bjk'nın bu yaptığını bize karşı bir jest olarak da algılayabiliriz...Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum