Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senin gibi değerleri bu kadar erken kaybetmek Trabzonspor için çok büyük kayıp.Ne yazalım bilmem ki, mekanın cennet olsun...
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak nemesis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      inandığımız renkler ne olursa olsun ama ortak noktamız Kazım KOYUNCU ..Seni unutmayacağız Şair Ceketli Çocuk...
      Resmi kaldırırmısın .
      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 21:27.

Yorum

• arkadaşlar ben şunu söylemek istiyorum ki beni bu çook rahatsız etti aslında...

çok sevdiğimiz sanatçımız kazım koyuncu'yu kaybedişimizin 4. yıl dönümü bu gün... ve şu an beşiktaş'ın forum sitsine girince kazım koyuncu resmi karşılıyor bizi... ben en azından bizde de böyle birşey yapılabilirdi diye düşünüyordum... fakat bizim sevgimiz kalbimizde diyerek bu şikayetimi dile getiriyorum...
        tzercin61

Yorum

• İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar ben şunu söylemek istiyorum ki beni bu çook rahatsız etti aslında...

çok sevdiğimiz sanatçımız kazım koyuncu'yu kaybedişimizin 4. yıl dönümü bu gün... ve şu an beşiktaş'ın forum sitsine girince kazım koyuncu resmi karşılıyor bizi... ben en azından bizde de böyle birşey yapılabilirdi diye düşünüyordum... fakat bizim sevgimiz kalbimizde diyerek bu şikayetimi dile getiriyorum...
          İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Resmi kaldırırmısın .

Ayrıca konunun başlığı burası değil .
          Kazım KOYUNCU konusu bu ise yeri burası .. yazdığım msjda hiç bir sakınca yok kaldırılması gereken .. diğer arkadaşın dediğine katılıyorum artık ana sayfaya Kazım abi için bir şeyler yapılması için tam zamanı diye düşünüyorum ..
          Zuğaşi Berepe
          Çoban Express

Yorum

• benim niyetim kesinlikle bir kötüleme yapmak değil ayrıca belirteyim ayrıca bu günü 25 haziran sanmamın da ayrıca bir etkisi var ... yarın gereken yapılacaktır zaten... yaptığım yorumu da üstteki resmi görmeden yazmıştım ayrıca onu da belirteyim... bana bjk'lı bir arkadaş jest olsun diye söylemişti böyle bir şeyin olduğunu...
            tzercin61

Yorum

benim niyetim kesinlikle bir kötüleme yapmak değil ayrıca belirteyim ayrıca bu günü 25 haziran sanmamın da ayrıca bir etkisi var ... yarın gereken yapılacaktır zaten... yaptığım yorumu da üstteki resmi görmeden yazmıştım ayrıca onu da belirteyim... bana bjk'lı bir arkadaş jest olsun diye söylemişti böyle bir şeyin olduğunu...
              bende kötülemek için bi eklenti yada bişi sölemedim ..
              Zuğaşi Berepe
              Çoban Express

Yorum

• Yani Kazım ın resmi için bjk formunudan başka alacak yer mi bulamadık arkadaşlar?
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak nemesis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bende kötülemek için bi eklenti yada bişi sölemedim ..

yok yok size değil zaten öyle ek bilgi olsun diye söledim ... yanlış anlamalara mahal vermemek içün.
                  tzercin61

Yorum

• Üstelik çarşının sezon boyunca "duruş"tan ne anladığını görmüş olduk...
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yani Kazım ın resmi için bjk formunudan başka alacak yer mi bulamadık arkadaşlar?
                      formaları yada başka materyalleri örnek vermek için başka takımların ki veriliyorsa bunun içinde verilir diye düşünüyorum ...
                      Zuğaşi Berepe
                      Çoban Express

Yorum

• BJK sever ucuz şovları..
                        Ozon tabakası delinmesin yeter ulan der, 5.000 meşale ile gösteri yapıcaz der ardından..

Geçsinler bu goygoyları..

Kazım bizimdir..
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• hani "iyiler hep kazanır"dı?...
                          "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BJK sever ucuz şovları..
                            Ozon tabakası delinmesin yeter ulan der, 5.000 meşale ile gösteri yapıcaz der ardından..

Geçsinler bu goygoyları..

Kazım bizimdir..
                            kazım koyuncu bizimdir. fakat aynı zmanda türkiye'ye ve hatta dünyaya da aittir. nihayetinde o bir sanatçıdır. sanat ve sanatçı tüm dünya'nın malıdır... o yüzden bjk'nın bu yaptığını bize karşı bir jest olarak da algılayabiliriz...
                            tzercin61

Yorum

• konuyu sapıttırdınız ya .. neyse kaldırdım resmi konuyu nerelere çektiniz ..
                              Zuğaşi Berepe
                              Çoban Express

Yorum

kazım koyuncu bizimdir. fakat aynı zmanda türkiye'ye ve hatta dünyaya da aittir. nihayetinde o bir sanatçıdır. sanat ve sanatçı tüm dünya'nın malıdır... o yüzden bjk'nın bu yaptığını bize karşı bir jest olarak da algılayabiliriz...
                                tartışmaya değmez laz damarımız var işte anlamıyoruz ...
                                Zuğaşi Berepe
                                Çoban Express

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim