Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aydın insan, aydınlık insan. Seni ve düşüncelerini yaşatacağız. Rahat uyu.
    İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senin şarkılarındı sözlerinden hiç bir şey anlamasam bile gözlerimden yaşlar damlatan.
      Senin konserlerindi hep isteyip, hiç gidemediğim.
      Senin hastalığındı ciğerlerimi acıtan.
      Senin ölümündü cenazem.
      Senin takımındı en az senin kadar gurur duyduğum.

Hep sana armağan edecek bir şampiyonluk istedim Allah'tan. Yazıyor işte imzamda.
      Gün gelir,bir gün biz şampiyon olursak, türkiye'nin dört bir köşesinde horonlar oynanırken, gözleri yaşlı, artvin otobüsüne binmiş birisini görürsen oralardan bilki o benimdir. Seninle kutlamaya geliyorumdur şampiyonluğu. Kandıramazsın beni, biliyorum ben senin trabzonspor aşkını, "trabzonspor" dediğin an gözlerindeki parlayışları hiç kaçırmadım kusura bakma. Uykuymuş,hastalıkmış,ölümmüş hadi oradan.

Ben bordo derim yatağına doğru, sende esirgemezsin o kurban olduğum karadeniz'in mavisini benden, bir yerlerden bir şekilde geri dönersin bana.Biliyorum.

Didou çalıyor arkadan, fotoğrafların geçiyor gözlerimin önünden. Ben inanamıyorum hala senin için söylediklerine. Sen karadeniz kelimesinin, senin uğraştıklarının aksine akıllara kazınmasına kızdın, sen trabzonspor'un karaktersiz futboluna, başarısızlıklarına kızdın diye yapıyorsun bunu bize. Hepsi geçecek, herşey güzel olacak.

Kaç kez rüyamda gördüm, şampiyonluk golünü atıp, formamın altında senin fotoğrafının basılı olduğu t-shirti kameralara göstermek için koştuğumu bir bilsen.

Diğer takımların şampiyonluk kutlamalarını izlerken, "başkanıma, teknik direktörüme,arkadaşlarıma" hediye ediyorum deyişlerine inat "en büyük trabzonsporlu kazım ağabeyime ve tüm trabzonsporlulara hediye ediyorum"diyebilmeyi ne kadar çok isterdim bir bilsen.

Senin bu hiç keyifli olmayan şakanı sürdürdükçe içimde oluşan fırtına ve isyanlarıı bir bilsen.

Susuyorum.Ama şimdilik.Beni,bizi,trabzonspor'u,Karadeniz'i bekle ağabeyim.Belli ki sen bize gelmeyeceksin ama bizi bekle.

Jansoldier
      Anıl Caner Topaloğlu
      07.03.2008
      10:32
      Söz verdiğimiz gibi. Geliyorum ağabeyim, geliyoruz.
      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• ne çok özledik seni bir bilsen Şair ceketli çocuk gittin ve bizi bıraktın senden sonra ben hiçim

Yorum

• Sezon sonu Kupayı Alıp Hopa yaa.Haydeeeee!
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Kulağımda senın bir şarkın var sevgili Kazım Koyuncu.. Seni hiç bir zaman unutmadık, unutmayacağız.. İnşallah gittiğin yerde cok mutlusundur.. Allah hepimize sabır versin.
            Barıs Memısss

Yorum

• Şu anda Kazım Koyuncuyu dinliyorum onu 61.sayfada saygıyla anıyorum!
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Kazim Koyuncu'nun müzigi bana hep Karadenizi cagristiriyor, hani o dalgalarin sesi var ya, insani alip götürüyor uzaklara.

Kazim'in müzigi tipki Karadeniz'in dalgalari gibi, bazen sert ve hircin, bazen yumusak ve sahkin.

Ben bir Lazim, Kazim belki Lazca bilmiyordu ama cok güzel Lazca müzik söylüyordu.

Hopali oldugunu ve Trabzonspor'u en az benim kadar sevdigini sonradan ögrendim.

Gec de olsa, cok kisa da olsa, iyi ki seni tanimisim ...

Kazim Koyuncu.

Mekanin cennet olsun.

Yorum

• Sayfa 61 bitmeden bende 1-2 kelam edeyim abimin anısına.Abi be keşke yanımızda olsaydında takımızın bu hallerini görebilseydin.Bizim uşaklar bu sefer inanmışlar galiba şampiyonluğa.Ayrı bi güzel oynuyolar bu sene.İşallah gelicek şampiyonluk.Hele bi şampiyon olalım gelip mezarınn başına koskocaman bi Trabzonspor bayrağı dikip toprağına forma bırakıcam.Rahat uyu abi.
                  ''Fenerbahçenin amblemi neden yuvarlak?''

Yorum

• O çok istediğin Şampiyonluk yakındır Kazım Abi
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• biliyorum ki sen de şu an takımınla gurur duyuyorsun hayır dualarını eksik etme mekanın cennet olsun
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gecen haftaki (18 Haziran tarihli) Milliyet gazetesi roportajindan...

Trabzon deyince bir baska oluyorsun?
                        Iste o baskaligimizdir Trabzon bizim. En neseli, en hüzünlü, en duyarli en vurdumduymaz, en hizli, en agir, en çabuk en acelesiz yanimizdir Trabzonspor. Bu sene olmadi bir dahaki sene kesin sampiyonuz. Ben göremem ama...

(Trabzonspor bu sene biraz da onun icin oynar artik...)
                        ben gördüğüne inanıyorum
                        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• şarkılarınla büyütücez çocuklarımızı kazım abim 2 sene önce hep şampiyon olacağımızda kupayı kaldırırken sahnede söyleyeceğin şarkıları hayal ederdim...şimdi kaldırırsak şarkılarınla stadı biz inletiriz inşallah... ALlah rahmet eylesin..unutmadık kalbimizdesin...
                          Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                          Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• seni unutmayacağim asla ama asla unutmayacağim.Hep kalbimde kalbimizdesin.Oralarda inş mutlusundur.
                            Dallas Mavericks
                            .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Kazım Koyuncu hep kalbimizdesin.Toprağın bol olsun.

Yorum

• Keşke beraber şampiyonluk kutlayabilseydik...
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X