Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çok boş beleş eleştiri bu "transferde geç kalındı" lafları.

beşiktaş geçen sezon aboubakar'ı 27 ağustos'ta, talisca'yı 25 ağustos'ta transfer etti. ki hepsine teker teker bakamayacağım ama çoğu transferleri son hafta.

bunun da sebebi basit, bütün yaz fantastik rakamlar isteyen takımlar son hafta ellerinde patlayacağı için fiyat düşürüyorlar.

yönetim tutarlı davranıyor. kuruş hesabı yapacağız dediler, kuruş hesabı yapıyorlar. kucka 5 milyon euro bonservis, 2.25 yıllığa alındıysa ve bu 1 ay süren pazarlık sonucunda olduysa emin olun bu fiyatlara çekebilmek için varını yoğunu ortaya koymuştur muharrem usta.

küçük akıllı taraftar alaaddin'in lambasından diler gibi transfer istiyor. hepsi bitsin şimdiden transferlerin, medel 4 mü istiyor, versinler bugün açıklasınlar, sosa 5 mi istiyor, versinler kampa yetişsin. yok öyle dünya. elinde futbolcu listen olur, alternatiflerin olur, tavan fiyatın olur, buna göre uğraşırsın. beşiktaş şampiyonlar ligine katılacak, avrupada ciddi başarı istiyorlar, 450 milyon tl civarı yıllık gelirleri var, yaptıkları transfer sayısı 1. üstelik aboubakar gitti, marcelo gitti.

bu işler kolay değil. çok boş konuşuyorsunuz. yönetim, özellikle muharrem usta aralıksız çalışıyor. gündemdeki isimler de büyük kaliteler. ben transfer dönemi başlamadan önce kucka, burak yılmaz, medel, sosa alınacak tarzı şeyler söylesem kim hangi birine inanırdı? bırakın da biraz zaman alsın. galatasaray'ın 15 milyonar euro verip kampa yetiştirdiği transferleri de görüyoruz.
    İyi diyorsunuz da, biz de aynı kafayla gidip lige sağ bek mevkiinde Zeki Yavru ile başladık.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• 1 - Scout ekibinin şimdiye kadar en azından 1 tane kaliteli ucuz genç futbolcu bulabilmesini beklerdim. Scout ekibinde ciddi bir sorun var gibi görünüyor.
      2 - Sponsorluk konusu çok uzadı bu konuda da ciddi sıkıntı var
      3 - Tutarsız açıklamalar, beklentiyi yükseltip daha sonra bir anda çok düşürmeleri.

Bu kadroyla şampiyon falan olamayacağımız hatta ilk 3'e bile giremeyeceğimiz çok açık.
      . .
      . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
      . .

Yorum

• Baskan cok konusuyor genelde de arkasini dolduramiyor.

Forma konusunda dedikleri cikti.
        Stad sponsorlugu ve adi bastan sona fiyasko.
        Transferlerde de cok yanlis isler yapildi. Umarim yanlislardan ders alinir. Alinmis da gozukuyor su ana kadar.
        En buyuk sorun sampiyonluk hedefi. Baskanin cikip her sene daha iyiye gitcez demesi lazim. Hedef hep ilk 4 olmali bence.

Yorum

• Nerede b-c-d planları ???
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Seçime doğru...

Yorum

• Bundan sonra başkan olacaklar futbolun içinden gelen isimler olmalı. İş adamı getiriyorsun hem para yok diyor hem işi bilmiyor. Para yoksa size ne gerek var. Trabzonspor reklam yapma yeri değil.

Yorum

• Kabahati başkasında arama huyumuz var. Başkan ve yönetim kabahatli, ya onları seçenler?..

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kabahati başkasında arama huyumuz var. Başkan ve yönetim kabahatli, ya onları seçenler?..
                  Keşke sizi seçseydiler,her işi iki dakikada çözerdiniz,burada bedavadan akıl vermek zorunda kalmazdınız,bu tecrübe ve zekanın değerlendirilmemesi büyük kayıp.
                  • Memento mori

Yorum

• Yolcudur Abbas .. 1 haftada bütün yaptığı güzellikleri çöp etti bana göre başkan.. taraftar ile atışmak doğru çözüm değildir yine bana gore ..
                    En son Varlıbaş61 tarafından düzenlendi; 22.07.2017, 13:47.
                    McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      50. Yılda şampiyonluğa demedim şampiyonlukvari dedim
                      Artık onu bile diyemiyor

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kabahati başkasında arama huyumuz var. Başkan ve yönetim kabahatli, ya onları seçenler?..
                        seçenler mevcut adaylar içerisindeki en iyi seçimi yapmıştır, ona bir şüphe yok.
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Evet Yönetimin hataları var kabul ediyorum.
                          En başta 50. yılda şampiyonluk dendi. Endisemiz Su an Bjk ve Basaksehir kadar kadromuzun olmadıgını dusunmek. Fb ve Gs yi henuz yazamıyorum onlarda soru işareti.
                          Ama gerçek var ki kaliteli yabancıyı bir biz izlemiyoruz. Ve biraz kalite olunca Onr meden ve juzunovic gibi anlasmak zor oluyor.

Ben hala gecen seneki kadronun en azından bu takımı ilk 4 te tutacagını dusunuyorum. Kucka ve yanına gelecek 2 iyi transfer bu cıtayı ilk 2 ye sokabiir. Devre arası da eksige yapılacak 2-3 nokta transferle ipi bile gogusleyebiliriz
                          Su an transfer sıkıntısı sadece bizde yok. Gs nasıl alıyor bilmem ama fb ve bjk zorlanıyor.
                          3 seyi yapmaya calısıyoruz.
                          1- İyi transfer ama ekonomik olcak. Kucka ayarında
                          2- elimizdekileri bosaltmak.
                          Yerel basın zeki yi simdiden kahraman yaptı. Yusuf erdogan sanki cok iyi oynadı ucuza verilecek intibası var. Biz mi goremedik yahu
                          3- Uefa kriterlerine uymak
                          bu da en fazla 20 milyon tl bonservis ki kucka hepsini aldı zaten. birde biliyorsunuz kadromuzda 25 oyuncu bulunabilir.
                          13 Vitor Hugo

Yorum

• Sezon başlamadan umutlar nasıl söndürülür toplantısı gerçekleştirildi bugün.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Transfer dönemi henüz bitmeden karalama kampanyası başlatanlar "Sabır" olayını çok yanlış anlamış.Bu kulübün belli bir bütçesi var ve ilgilenilen adamlar öyle bir anda bitecek isimler değil. Teşvik edici olunabilir ama henüz transfer için dönem bitmediği sürece bu senede yalan oldu triplerine girmeye gerek yok. Başkan çoğu konuda sözünü tutmamış olabilir ama şu an için bunu diyemezsiniz.

Yorum

• Belli ki konuşulan transferler sonuçlanmayacak. Para yoksa Pereira'yı nasıl bonservissiz aldıysak bonservissiz oyuncu arasınlar. İhtiyaç duyduğumuz 3-4 mevkiye Pereira ayarında adamlar bulsak takım uçar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X