Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkan transferden anlamaz

ama sistem ve anlatımı harika idi sezon başında

işler herzaman istenildiği gibi gitmiyor ne yazık ki

takımımızın bu hale gelmesinde tabi ki payı var ve inkar etmeyecektir ama başkan değişikliği bizi daha iyi yapmaz

en azından maddi olarak kötüye gidiş durdu

belki td seçimi hatalı olabilir ama ona da sabredeceğiz

sürekli değişiklik yaptığımız için buralardayız

2 sene aynı td aynı başkan la gidelim şahsi görüşüm

Yorum

• Atıf+fernandao=ekici
      Bu doğrumu bilen varmı
      HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Yönetim Avni Aker'i kasıtlı olarak fener maçı ile kapattırdı ....

Komplo teorisi gibi gelebilir , saçma da gelebilir ama bir düşünce ve benim aklıma yatıyor

Biz ya da artık şehrin bir kısmı 6 senedir neyi kaşıyıp duruyoruz ? şikeyi
        peki şike yok diyen , kupanın fener de kalmasını sağlayan sadece fener camiası mı ? hayır iktidar da bu noktada
        mevcut yönetimimiz iktidara yakın mı ? her şey ortada

Şike ile , 6 sene de feneri 1 kez bile yenemeyip 10 maçtır gol atamamanın alakası var mı ? normal de yok
        Ama ülke özelin de '' adama demezlermi şike şike diyorsun her maçın lokum helva gibi bi sus da '' algısı var mı ? var
        fenerin bizi evire çevire yeneceğini biz dahil herkes gayet iyi biliyor mu ? biliyor
        gerek akyazı açılış gerek avni aker kapanış , istersen bir şekilde fener maçına denk getirmezsin
        ama getiriyorsun

sen tarihi stadının kapanışında da tokadı yiyorsan şike falan artık konuşma arkadaş
        algı da oturdu mu yerine ? oturdu

kefensporların zaten umurun da değildi
        bir kısım azınlık konuşup duruyordu , artık onlarda konuşmaz
        şike işi bitti , geçmiş olsun.

uç gelebilir evet uç ve zorlama , ama ben bu yönetimden her şeyi beklerim

Yorum

• Kapanmamış daha kupa maçında Konya ile oynayacağız.
          • Memento mori

Yorum

• o çok şerefli şike bahçe ve medyası son lig maçı vs der ligide bir daha Avni Aker de oynamak lazım

yöneticinin bunları düşünmesi lazım bu tür hatalar affedilir hatalar değil...
            çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
            RİLKE

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o çok şerefli şike bahçe ve medyası son lig maçı vs der ligide bir daha Avni Aker de oynamak lazım

yöneticinin bunları düşünmesi lazım bu tür hatalar affedilir hatalar değil...
              geçti o iş artık yapıştı yapacak bir şey yok
              bunu demek istiyorum işte yönetici bunu düşünecek
              ama bunların umurunda değil
              yemek sepetini 500 milyon usd ye okutmuşsun ama futboldan 2 kuruşluk anlamıyorsun
              başkanı da aynı zaten

Yorum

• Ulan utanmaz arlanmaz Nevzat efendi, maçtan önce birde çıkmış dalga geçer gibi Suk oynarsa golu var demezmisin. Yuuuh lan sana, senin gibi çapsızı bize layık görenlere de yazıklar olsun.
                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak İsa Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Atıf+fernandao=ekici
                  Bu doğrumu bilen varmı
                  İhtimal vermiyorum maddi olarak. Fernandao'yu Çin'e çakmaya çalışıyorlar.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Aatıf la kafa kafaya ya bile rağzıyım Ekici de. Topu alıp etrafında 3 tur atacak adama ihtiyacımız yok. Ha ekici efendi istanbul da oynar mı oynar. Trabzon da oynamaz arkadaş bu adam.

Ulan Ünal ı Tolunay ı seyretmesem orta saha topçusu diye yutturacak kendini.

Zamanında değerini bilemedik bize çok normal gelirdi yaptıkları ama şimdi futbol izlediğimde şükür ediyorum Ünal Karaman ı canlı izlediğime. Onun gibisi gelmez bir daha.

Bu da açsın seyretsin 4 kişinin içinden nasıl geçilir görsün.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      başkan transferden anlamaz

ama sistem ve anlatımı harika idi sezon başında

işler herzaman istenildiği gibi gitmiyor ne yazık ki

takımımızın bu hale gelmesinde tabi ki payı var ve inkar etmeyecektir ama başkan değişikliği bizi daha iyi yapmaz

en azından maddi olarak kötüye gidiş durdu

belki td seçimi hatalı olabilir ama ona da sabredeceğiz

sürekli değişiklik yaptığımız için buralardayız

2 sene aynı td aynı başkan la gidelim şahsi görüşüm
                      Maddi olarak nasıl iyiye gidiyoruz bunu anlatırmısın bana...

1- Ligde dibe vurduk ligdeki gelirimizde zarardayız.
                      2- Alınan çöp futbolcuların hiçbir artısı olmadı üstüne aynı paraya satacaklarındanda şüpheliyim
                      3- Şimdi zordalar mecbur iyi transferler yapacaklar çöplerin yerini doldurmak için buda zarar
                      4- Sene sonu bi transfer patlaması daha..Hemde iyi futbolcular alınmalı sonuçta 50. yılda şampiyonluk sözü verdi
                      5- Stad sponsoru dedi anlaşacağız anlaştık dedi.Yine hüsran...Swarovski olsaydı bari...
                      6- En önemliside marka değerimiz yerlerde...Taraftarımız ise ümidi kesmiş hallerde...
                      En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 29.12.2016, 00:22.

Yorum

• 50.yılda Şampiyonluğa
                        Büyük başkan diye twitler ve fotoğraflar paylaştım.

Lakin ilk YÖNETİM İSTİFA twitinde muharrem usta beni engelledi. anlaşılan eleştiriyede tahamülleri yok.
                        Ben zihniyet değişti sanmıştım. DEĞİŞEN HİÇBİRŞEY YOK
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maddi olarak nasıl iyiye gidiyoruz bunu anlatırmısın bana...

1- Ligde dibe vurduk ligdeki gelirimizde zarardayız.
                          2- Alınan çöp futbolcuların hiçbir artısı olmadı üstüne aynı paraya satacaklarındanda şüpheliyim
                          3- Şimdi zordalar mecbur iyi transferler yapacaklar çöplerin yerini doldurmak için buda zarar
                          4- Sene sonu bi transfer patlaması daha..Hemde iyi futbolcular alınmalı sonuçta 50. yılda şampiyonluk sözü verdi
                          5- Stad sponsoru dedi anlaşacağız anlaştık dedi.Yine hüsran...Swarovski olsaydı bari...
                          6- En önemliside marka değerimiz yerlerde...Taraftarımız ise ümidi kesmiş hallerde...
                          uçtuk diyen yok

Toplam oyuncu sayımız azaldı. oyuncu maaşları toplamı azaldı. elimizde kalan tek futbolcu ndoye. diğer futbolcularımızın tamamını rahat rahat satarız.

Bbaşarısız olmayı kim ister. ama td seçimi de futbolcu transferleri de eksikler olmasına rağmen taraftarın büyük çoğunluğundan geçer almıştı sene başında.

Sağ bek yok takımda mesela. kanat yok. forvet yok. Ama ibanez, onazi, castillo,bero gibi transferlerden bu denli kötü performans kimse beklemiyordu

Marka değeri konusunda haklısın. Stad sponsoru konusunda haklısın. Tabi bunların ikisi de başarıyla orantılı. Futbolda herşey sahadaki sonuçla alakalı.

50. yıl şampiyonluğunu da unutun bence. Söz verdi diye olacak değil. Takım düzelsin yeter. 50 olmaz 51 olur farketmez.

Yorum

• ekici için.....bjk frei +750 bin gs sinan gümüş +500 fb aatıf+500

bakalım merak ettim açıkcası..
                            eğer ekici 250 bin euro civarında para için kaçıracaklarsa yazık...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Akyazı Şenol Güneş Stadı başlığı altında konuşulabilir ya da Yönetime Yönelik Eleştiriler başlığı da uygundur. İlgili başlıklardan biriyle birleştirilecektir...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X