Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Muharrem Bey kendi seçtiği 20 kişilik yönetim kurulunu bile toparlayamadı bir araya getiremedi.....
Milyonlarca kişilik Trabzonspor Camiasını nasıl bütünleştirecek çok merak ediyorum doğrusu....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Uzlaşı , çalışma/takım arkadaşlığı açısından toplum olarak ne kadar geride olduğumuzu bir kere daha görmek çok acı. Bu bağlamda yönetim kurullarının küçülmesi ve daha az kişiyle çalışan ,profesyonel kişi ve şirketler ile iş yapan bir sisteme dönüşmesi gerektiğini düşünüyorum."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Bey kendi seçtiği 20 kişilik yönetim kurulunu bile toparlayamadı bir araya getiremedi.....
Milyonlarca kişilik Trabzonspor Camiasını nasıl bütünleştirecek çok merak ediyorum doğrusu....
bu kadar basitdir işte türkiyede bazı seyler....günlük yasama böyle birsey cünkü....ıslak imza....
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yönetimde sadece 2-3 kişi mi var ? diğer yöneticiler kim adlarını bilen yok, tanıyan yok ?
Yorum
-
Yönetime Eleştirilerim :
-50. olmuş. Sezonu açmışsın. neredeyse lig başlayacak Trabzon'da hiç bir yerde çubuklu forma yok..... Ondan sonra neden taraftar forma almıyor ?
-Geçen yıl kombinesi olanlara % 25 indirim yap. Sonra taraftar gruplarına %50 indirim yap.. sonrada sor taraftar neden kombine almıyor ?
Kağıt üzerinde Muharrem Bey çok profesyonel ama iş icraata gelince maalesef amatör oluyor.... Sen taraftarın önünün açacaksın taraftara engel olmayacaksın. Eğer 2.Ağustos'a bile çubuklu formayı yetiştiremiyor isen taraftara gram laf söylemeye hakkın yok Sayın Abicim.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
O değil...
Bu Futbol endüstrisi denen şeyi anlamak...
Kupanı çaldığı sedece vicdanlarda sabit ( tapeleri, delilleri yok sayıyor mevcut hukuk düzeni) ezeli rakibine...her hafta yaka paça transfer araklama, köşekapmacalar yapma, laflar..vs.. sokma cedelleşmesindeki rakibine sponsor olmak.!!! ( liv hospit., medical...)
Gerçekten çok derin bir vicdan,sabır, kurnazlık gerektiriyor...
Zor iş!En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 19.08.2017, 11:46.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Düzenin adami Sayin Usta..maalesef!
Zamaninda Atay Aktug´un basiretini nasil bagladilarsa, simdi de öyle gözüküyor.
Yoksa bu transfer fiyaskosu baska türlü aciklanamaz..“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Someone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalancılar artık evine dönmeli aralığı bekliyoruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
Yorum