Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• gün geçmiyor ki sosyal medya hesaplarından yöneticiler birbirlerine girmiyor olsun!! Allahım sen akıl fikir ve utanma duygusu ver yarabbim...

Yorum

• Muharrem Bey kendi seçtiği 20 kişilik yönetim kurulunu bile toparlayamadı bir araya getiremedi.....

Milyonlarca kişilik Trabzonspor Camiasını nasıl bütünleştirecek çok merak ediyorum doğrusu....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Uzlaşı , çalışma/takım arkadaşlığı açısından toplum olarak ne kadar geride olduğumuzu bir kere daha görmek çok acı. Bu bağlamda yönetim kurullarının küçülmesi ve daha az kişiyle çalışan ,profesyonel kişi ve şirketler ile iş yapan bir sisteme dönüşmesi gerektiğini düşünüyorum.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ali Rıza Egemen bütün twitlerini silmiş...Neyse bu da bir gelişme
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Vallahi artık sadece gülüyorum Koskoca Trabzonspor'un haline bakın

Saatlere dikkat

Bunlar vizyonlu, Hekimoğlu'yla Kulaçoğlu da fizyonlu oluyor he mi
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• bu yönetimde sadece 2-3 kişi mi var ? diğer yöneticiler kim adlarını bilen yok, tanıyan yok ?
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Muharrem Bey kendi seçtiği 20 kişilik yönetim kurulunu bile toparlayamadı bir araya getiremedi.....

Milyonlarca kişilik Trabzonspor Camiasını nasıl bütünleştirecek çok merak ediyorum doğrusu....
                    dogrusu bu sorunun cevabı cok basit, işler iyi gitmeye görsün herkes herseyi unutur, altyapıyıda dogru yöneticiligide, harcanan milyonlarıda, herseyi herseyi ama herseyi....

bu kadar basitdir işte türkiyede bazı seyler....günlük yasama böyle birsey cünkü....
                    ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu yönetimde sadece 2-3 kişi mi var ? diğer yöneticiler kim adlarını bilen yok, tanıyan yok ?
                      Önceki yönetimlerden hatırlıyorum; Hacısalioğlu mali konularda açıklamalar yapardı ve güven uyandırmıştı. Tuncay Bekiroğlu -iyi veya kötü- transfer yapar gelirdi. Stattan sorumlu yönetici, TS Clup'tan sorumlu yönetici ne iş yapıyor belli değil.

Yorum

• Yönetime Eleştirilerim :

-50. olmuş. Sezonu açmışsın. neredeyse lig başlayacak Trabzon'da hiç bir yerde çubuklu forma yok..... Ondan sonra neden taraftar forma almıyor ?

-Geçen yıl kombinesi olanlara % 25 indirim yap. Sonra taraftar gruplarına %50 indirim yap.. sonrada sor taraftar neden kombine almıyor ?

Kağıt üzerinde Muharrem Bey çok profesyonel ama iş icraata gelince maalesef amatör oluyor.... Sen taraftarın önünün açacaksın taraftara engel olmayacaksın. Eğer 2.Ağustos'a bile çubuklu formayı yetiştiremiyor isen taraftara gram laf söylemeye hakkın yok Sayın Abicim.
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• O değil...

Bu Futbol endüstrisi denen şeyi anlamak...

Kupanı çaldığı sedece vicdanlarda sabit ( tapeleri, delilleri yok sayıyor mevcut hukuk düzeni) ezeli rakibine...her hafta yaka paça transfer araklama, köşekapmacalar yapma, laflar..vs.. sokma cedelleşmesindeki rakibine sponsor olmak.!!! ( liv hospit., medical...)

Gerçekten çok derin bir vicdan,sabır, kurnazlık gerektiriyor...

Zor iş!
                          En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 19.08.2017, 11:46.
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Düzenin adami Sayin Usta..maalesef!

Zamaninda Atay Aktug´un basiretini nasil bagladilarsa, simdi de öyle gözüküyor.

Yoksa bu transfer fiyaskosu baska türlü aciklanamaz..
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Yalancılar artık evine dönmeli aralığı bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Someone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yalancılar artık evine dönmeli aralığı bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                hayırdır hangi grubu temsil ederek yazıyorsunUZ?
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X