Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamlar yönetim becerilerinin bu kadar olduğunu daha sizlere nasıl gösterecek Bu şekilde geçen ilk transfer dönemi değil ki bu.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• çok boş beleş eleştiri bu "transferde geç kalındı" lafları.

beşiktaş geçen sezon aboubakar'ı 27 ağustos'ta, talisca'yı 25 ağustos'ta transfer etti. ki hepsine teker teker bakamayacağım ama çoğu transferleri son hafta.

bunun da sebebi basit, bütün yaz fantastik rakamlar isteyen takımlar son hafta ellerinde patlayacağı için fiyat düşürüyorlar.

yönetim tutarlı davranıyor. kuruş hesabı yapacağız dediler, kuruş hesabı yapıyorlar. kucka 5 milyon euro bonservis, 2.25 yıllığa alındıysa ve bu 1 ay süren pazarlık sonucunda olduysa emin olun bu fiyatlara çekebilmek için varını yoğunu ortaya koymuştur muharrem usta.

küçük akıllı taraftar alaaddin'in lambasından diler gibi transfer istiyor. hepsi bitsin şimdiden transferlerin, medel 4 mü istiyor, versinler bugün açıklasınlar, sosa 5 mi istiyor, versinler kampa yetişsin. yok öyle dünya. elinde futbolcu listen olur, alternatiflerin olur, tavan fiyatın olur, buna göre uğraşırsın. beşiktaş şampiyonlar ligine katılacak, avrupada ciddi başarı istiyorlar, 450 milyon tl civarı yıllık gelirleri var, yaptıkları transfer sayısı 1. üstelik aboubakar gitti, marcelo gitti.

bu işler kolay değil. çok boş konuşuyorsunuz. yönetim, özellikle muharrem usta aralıksız çalışıyor. gündemdeki isimler de büyük kaliteler. ben transfer dönemi başlamadan önce kucka, burak yılmaz, medel, sosa alınacak tarzı şeyler söylesem kim hangi birine inanırdı? bırakın da biraz zaman alsın. galatasaray'ın 15 milyonar euro verip kampa yetiştirdiği transferleri de görüyoruz.

Yorum

• diğer konuda da gökhan saral'ı da nevzat aydın'ı da uzun süredir takip ediyorum. gökhan saral trabzonspor'u yönetmek bir kenara, mahalle kahvesine girse kaliteyi düşürecek seviyede bir adam. kurtlar vadisi fan clubdan çıkıp gelmiş. ne yazmasını biliyor, ne okumasını, ne anlamasını, ne düşünmesini. kulübün ak parti gençlik kolları temsilcisi.

nevzat aydın'ın da derdi ne bilmiyorum da belli ki tamamen kopmuş kulüpten. küstü anladığım kadarıyla, şimdi fırsat buldukça pasif agresif tavırlar sergiliyor birkaç aydır. 3 temmuz'la ilgili başkanın başlattığı kampanyaya bile katılmadı. öyle ya da böyle geçen sezon transferle haşır neşirdi ve hiç öne çıkan bir transfer yok. bir kısmı da külliyen zarar. e şimdi muharrem usta'nın geçtiğimiz devrede ve bu transfer döneminde yaptığı transferlere bakıyorum, gündemdeki gelmek üzere olan isimlere bakıyorum, bir de nevzat aydın'ın içinde olduğu transferlere bakıyorum, demek ki muharrem usta haklıymış, bu işi daha iyi bilen kişi oymuş. nevzat aydın twitter üzerinden muharrem usta'yla atışmaya çalışıyor, her ne kadar kendi hatası olmasa da gökhan saral'la tartışıyor, bütün trabzon'un hatta başka kulüp taraftarlarının da destek verdiği şikeye karşı sosyal medya kampanyasına katılmıyor, trabzonspor'un gidişatı hakkında söyleyecek hiçbir sözü yok. aylardır nadal aşağı federer yukarı, yemeksepeti şöyle boğaziçi böyle. e tamam da yöneticisin sen hala. ne derdin varsa git konuş, koca adamlarsınız bi' ortak payda bulun. yoksa da anlaşamadık de bırak bu işi. nedir yani, resmen trip kampanyası yürütüyor twitter'dan.

Yorum

• Çizgili formayı çıkarmak için neden bekleniliyor hala, anlamak güç.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Böyle rezil iş görmedim. Ürün pazarlanırken tanıtımı olur, reklamı olur, pazarlaması olur. Yok eğer taraftar müşteri değilse, aidiyeti, birlikteliği arttıracak maneviyatı öne çıkaracak organizasyonlar düzenlenir de kulübe destek arttırılır. Ama bizde? Taraftara çatarak destek olması bekleniyor! Rezillik, rezillik!
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Taraftarla kavga eden hiçbir yönetim/teknik heyet/futbolcu başarılı olamamıştır. Kısa vadede veya uzun vadede hep kaybetmistir. Umarım bu inatlaşma işinden bir an önce vazgeçilir.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Taraftarı bilerek ve isteyerek karşısına aldı başkan, yazık. Bir sezona daha kaosla başlayacak olmamız üzücü. Umarım bir gün bu taraftarı anlayabilen bir yönetime sahip oluruz.

Yorum

• Siz dua edin de bu takimin hala taraftari var.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    çok boş beleş eleştiri bu "transferde geç kalındı" lafları.

beşiktaş geçen sezon aboubakar'ı 27 ağustos'ta, talisca'yı 25 ağustos'ta transfer etti. ki hepsine teker teker bakamayacağım ama çoğu transferleri son hafta.

bunun da sebebi basit, bütün yaz fantastik rakamlar isteyen takımlar son hafta ellerinde patlayacağı için fiyat düşürüyorlar.

yönetim tutarlı davranıyor. kuruş hesabı yapacağız dediler, kuruş hesabı yapıyorlar. kucka 5 milyon euro bonservis, 2.25 yıllığa alındıysa ve bu 1 ay süren pazarlık sonucunda olduysa emin olun bu fiyatlara çekebilmek için varını yoğunu ortaya koymuştur muharrem usta.

küçük akıllı taraftar alaaddin'in lambasından diler gibi transfer istiyor. hepsi bitsin şimdiden transferlerin, medel 4 mü istiyor, versinler bugün açıklasınlar, sosa 5 mi istiyor, versinler kampa yetişsin. yok öyle dünya. elinde futbolcu listen olur, alternatiflerin olur, tavan fiyatın olur, buna göre uğraşırsın. beşiktaş şampiyonlar ligine katılacak, avrupada ciddi başarı istiyorlar, 450 milyon tl civarı yıllık gelirleri var, yaptıkları transfer sayısı 1. üstelik aboubakar gitti, marcelo gitti.

bu işler kolay değil. çok boş konuşuyorsunuz. yönetim, özellikle muharrem usta aralıksız çalışıyor. gündemdeki isimler de büyük kaliteler. ben transfer dönemi başlamadan önce kucka, burak yılmaz, medel, sosa alınacak tarzı şeyler söylesem kim hangi birine inanırdı? bırakın da biraz zaman alsın. galatasaray'ın 15 milyonar euro verip kampa yetiştirdiği transferleri de görüyoruz.
                    Yani senin gibi düşünmeyince, bunu dile getirenler boş eleştiri yapmış oluyor öyle mi?

Geldiğinden beri futbolcu izlediklerini her defasında söyleyen kendisi.

Artık, futbolcuyu son anda alma dönemi sona erecek diyen de kendisi zamanında.

Taraftarı 50. yıl diye beklentiye sokan ve de bu takımı eski şaşalı günlerine döndüreceğiz diyen de kendisi...

Taraftarı bu beklentilere kendisi soktu, o zaman bunun üzerinden gelen eleştireye de göğüs gerecek başkan, germeli de...

Şunu da ifade edeyim, bu kulübün Usta ile sportif anlamda başarıyı yakalayacağına inanıyorum.

Ama müsade edin de inandığımız adamların yanlışlarını da dile getirelim.

Bunları dile getirince de boş eleştiri yapmış olmayalım!!!
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Takımın mali anlamda yaşadığı zorlukların farkındayız.Zaten 2 sene oldu maddi sıkıntılar üzerinden Usta'ya genel anlamda eleştiri gelmedi tek tük çatlak sesler dışında.

Ama artık aksiyon vakti gelmeli.

He, kendi özeleştirimi de yapayım, bu yıl ki yeni formayı henüz almadım, çizgiliyi bekliyorum almak için mesela.

Ama satılacak 100 bin forma ile transfer yapılacaksa zaten yapmasın bir zahmet...

Bu konuda taraftara sitemkar bir şekilde sosyal medyadan laf sokmak değil Usta'nın hiç bir Allah kulunun hakkı değil.

Kimse kusura bakmasın da daha 5 yıl önceki seçimlerde kendine oy bile atamamış bir kişinin, 40 yıllık 50 yıllık taraftara laf atacak hakkı da yoktur.

Ağzından çıkanı kulağı duyacak başkanın...

Bıraksın bu işleri de şu transfer olayını halletsin...

Sen , çubuklu formayı yeni aldığın santraforla tanıt, forma da alır bu taraftar kimse merak etmesin...
                      Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yani senin gibi düşünmeyince, bunu dile getirenler boş eleştiri yapmış oluyor öyle mi?

Geldiğinden beri futbolcu izlediklerini her defasında söyleyen kendisi.

Artık, futbolcuyu son anda alma dönemi sona erecek diyen de kendisi zamanında.

Taraftarı 50. yıl diye beklentiye sokan ve de bu takımı eski şaşalı günlerine döndüreceğiz diyen de kendisi...

Taraftarı bu beklentilere kendisi soktu, o zaman bunun üzerinden gelen eleştireye de göğüs gerecek başkan, germeli de...

Şunu da ifade edeyim, bu kulübün Usta ile sportif anlamda başarıyı yakalayacağına inanıyorum.

Ama müsade edin de inandığımız adamların yanlışlarını da dile getirelim.

Bunları dile getirince de boş eleştiri yapmış olmayalım!!!
                        Taraftarı beklentiye sokan Muharrem Usta'nın söyledikleri değil, yaptıklarıdır. Geçen sezon ikinci yarıda oldukça başarılı olmuş, ilk 5 sıradaki takımdan çok iyi sonuçlar almış, çok üst düzey bir uyum içerisinde, iyi bir iskelet kadrosu bulunan Trabzonspor taraftarı beklentiye sokan.

Her zaman için evdeki hesap çarşıya uymuyor. Muharrem Usta da çok iddialı konuşan bir adam ama onun söylediklerini hangimiz duymak istemiyoruz ki? Üstelik ciddi bir çelişkiden de bahsedemeyiz. Yapılmadılar diye üzerinden yönetim istifası istenen transferler bundan 1 ay sonra da yapılabilir. Hiç yapılmaz, takım başarısız olur, buna bağlı olarak ciddi eleştiriler yapılır bunu anlarım ama "hala" transfer yapmadı, forma satışı için tweet attı, yine "sabır" dedi diye çok ağır eleştiriler yapan ciddi bir kesim var Trabzonspor taraftarında.

Ben ise bu düşmanca ve irrasyonel yaklaşımın dünyanın en hevesli insanının bile hevesini kaçırabileceğinden veya yolundan saptırıp yanlışa yönlendirebileceğinden çekiniyorum. Ne var yani taraftar olarak bir kere de köstek yerine destek olsak, moral versek güç versek. Her şey süper giderken destek vermek kolay, biz bırak kötü günde destek vermeyi, iyi günde bile destek vermiyoruz. Bu ne doyumsuzluk, sanırsın Real Madrid. Her şey mükemmel olacak illa. Bazı şeyler de istediğimiz gibi, hesap ettiğimiz gibi olmuyor işte, kimsenin olmuyor. Beşiktaş bizden çok çok çok daha iyi imkanlara sahip olmasına rağmen yapılanmaya başladıktan sonra ancak 4. yılında şampiyon olabildi. Düşünsene hani nerde şampiyonluk, nerde şampiyonlar ligi diye bu yapılanmanın 3. yılına girmeden Fikret Orman'ı kovduklarını.

Benim derdim eleştirilmesin değil. Benim derdim bu işin o kadar dozunu kaçırıyoruz ve o kadar mantıksız şeyler üzerinden yapıyoruz ki bu işi bazen, yarın öbür gün bu adam bir şekilde görevden ayrılmak zorunda kalacak ve Hekimoğlu(vari) bir başkan hop başa saracak öz evlatlarıyla, sarışın 1.90 zencileriyle, "ne var kartal arazisini satarız borç biter"leriyle.

Yorum

• 50. Yılda şampiyonluğa demedim şampiyonlukvari dedim
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• O da bir yoldur tabi
                            Arafilboylu

Yorum

• Ben ortada bir inatlaşma yada kaos göremiyorum..Biraz gerginlik var..Yönetim 50.yıl söylemi ile çıtayı yükseltip kamuoyunu beklentiye soktu haliyle baskı yemesi normal..Bu beklentiye karşılık vermesi gerekir..Taraftarın alacağı forma,kombine sadece seni yönetim olarak motive eder istedikleri de bu sanki..Yoksa Kucka'nın yarı bedelini bile çıkaramayız o satışlardan..Gönül ister ki karşılık beklemeden satışlar patlasın ama böyle bir taraftar profilimiz yok..ebediyen de olmayacak..Şahsen İstanbul'da olmama ve geçen sene hiç gidememe rağmen yine kombinemi yeniledim..

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çok boş beleş eleştiri bu "transferde geç kalındı" lafları.

noktasına virgülüne katılıyorum..yeter bu transfer çılgınlığı..İHO malouda yı bosingwayı getirdi de kaçıncı olduk şampiyon mu olduk 2. mi olduk..yönetim bütçe dahilinde iyi işler yapıyor bence devre arası iskelet kuruldu şimdi tamamlanmaya çalışılıyor..
                                ve ekleyelim biz taraftar olarak ne kadar bağlıyız..yeri geldi mi pofflaya poffflaya abartıyoruz biz öyleyiz böyleyiz..bakın dortmund taraftarına ben 13-14. olduklarında da full oynadıklarını biliyorum..

Yorum

Yükleniyor...
                                X