Tamam yönetim yeni ama 2 ay dır birtane hoca bulamadıysa plansız programsız gidiyoruz. Hoca bulduktan sonra daha stopere acil oyuncu gerekiyor bu hızla korkarım gelecek sezona kalir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Mevcut yönetimin sürekli battık iflas ettik söylemleri itici olmaya başladı. Durumu zaten biliyoruz ama her yaptıkları eylemde bunu dile getirmeleri bence zarar veriyor. Maslak'a taşımışlar ofisi de önce bilmem kaç bin dolar ödüyorlarmış şimdi 10.000 TL. Ulan ne ödediğini açıklamana gerek var mı? Marifetmiş gibi yazmışlar rezilliğimizi.Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
Tüzük için resmi siteden alınan önerilerin büyük bölümü olağan genel kurulun Mayıs - Haziran döneminde yapılması üzerineydi. Ama buna rağmen yıllardır dile getirilen bu öneriyi kaale almamışlar tüzükte genel kurulların Kasım - Aralık'ta yapılacağı maddesi değişmemiş. İstanbul kulüpleri boşuna mı bunu sezon bitimine aldılar. Bu neyin inadı anlamıyorum. Divan mı istemiyor yönetim mi?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İtiraf etmeliyimki şuana kadar yönetimden umut vaadeden bir hamle göremedik üstelik özkan hocayla hayrettin beyin hergün nedemeye çalıştıklarını anlamakla geçen demeçlerindende gına geldi bu noktada Ünal hocayı ayrı tutmak istiyorum ve başarılı olmasını canı gönülden istiyorum ayrıca sosa kucka burak üçlüsünden kulübün biranönce kurtulmaya çalışması gibi verilen izlenim hiç hoş değil bu adamların yüksek ücret alması onların suçu olmamakla birlikte maaşlarında indirim hakkı talep etme hakkınıda bize doğurmaz ha dersenki bu adamlar gitmek istiyo lafım olmaz ama kadronda o kadar boş adam varki onları elden çıkararak pek ala kaliteli oyunculara kaynak çıkartabilecekken neden kaliteli ayaklarımızı değersizleştirip elden çıkarma derdine düştük anlam veremedim yönetim bu konuda büyük yanlış içinde ne yazıkki.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Hakan Kulaçoğlu†@HakanKulacoglu
@AvHakanOrhan @palamut6161 @Trabzonspor adlı kullanıcılara yanıt olarak
Tüzük taslağı 20 Haziran'da resmi sitede yayınlanacak. Ancak kalan süre biraz kısa.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu sözleşmeyi kim sızdırdıysa Usta dan daha çok kulübe zarar verdi.“Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”
Yorum
-
İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bence tartışmaya açık bir konu. Yani şike veya teşvik gibi değil.
Tabi bir de hukuksal boyutu var, yani hukuken geçerli olur mu böyle bir madde. (sözleşmelere yazdığınız her madde geçerli olacak diye bir kural yok, kanunlarla çelişen maddeler yok hükmünde sayılır)
Ben şahsen kendi adıma burada bir sıkıntı görmüyorum. Belki tek problem bunun gizli olması olabilir. Keşke Olcay alınırken böyle bir madde var diye açıklanmış olsaydı, bence öylesi daha doğru olurdu. Tepki gelebilir ama daha doğru olurdu.
Öte yandan, kiralık futbolcu sözleşmelerindeki "bize karşı oyanayamaz" maddesi (özellikle fener yazdırıyor bunu hep, kaleciler hariç nedense !) bence daha etik dışı bir madde.
İlla etik metik arayacaksak bu ülkede milletin aklıyla dalga geçen Ertuğrul transferi var fenerden boluya.
Haber güzel ama takılmamak lazım. Bırakın istanbul medyası oyalansın bunlarla. Bizim daha ciddi meselelerimiz var.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Sözleşmeli oyuncunu davalık olduğun kulübe satmama hakkından daha doğal ne olabilir anlamıyorum? Maddeler, sonrasında uygulanan kadro dışı olayları vs tartışılabilir tabii ki ama kimse elindeki kaynağı birine satmaya zorlanamaz.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
belirtelim, oyuncu transferleri 3 ayaklıdır; bir mevcut klup, iki hedef klup, üc oyuncu....ilk basta burada bir hata var; oyuncu istemeden hicbir transfer sonuclanamaz olmaz bu iş....ve oyuncu istemedi diye cezalandırılması yasal olarak degil ama belli acılardan yanlıs....oyuncu odaklı düsünülmeli....
anlasılan bu işte yanlıslar yanlısları dogurmus, ekonomi bilgisi yine yerlerde ve daha kotusu yapılmaya calsılan işin gizlenmesi gozlerden kacırılması....herhangi bir yanlıs birsey yoksa üstelik de halka acılmıs bir sirketseniz yaptırımlarınızı hissedarlarlarınızla neden paylasma gereksinimi duymuyorsunuz....kulubu bu sekilde zarar ugratacaklarını düsünmüyorlar da o yuzden....
ekonomii,uzun vadeli program, mali disiplin bu gibi işleri halka sirin gozukmek icin ihmal etmek ülkede makro düzeyde felaket sonuclar ortaya cıkarıyor yeterince zaten....herseyi icice yasamak disiplinleri biribirinden ayrımamak birincisi yonetim beceriksizligi ikincisi geleneksiziligi ücüncüsü bilgisizligi dorduncusu de rantı ortaya cıkarıyor....
not: bu yazıda üc paragrafta tc devleti kronik problemlerini gorebilir, yonetim yerine hükümet klup yerine devlet kelimelerini koyabilirsiniz....kopyacılıkda basarısızlıgı ornek almada insanları kandırmada üstümüze yok....En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 14.06.2018, 09:08.ıslak imza....
Yorum
-
2 Agustos icin özel bir destek kampanyasi düsünüldümü ?
kücük bir PR ile bunu basarmak yormu ???
100.000 bin kisi'den 61 TL
1.000 kisi'den 61.000 TL ( is adami )
10 kisi'den 610 bin TL ( holding sahibi vs.)
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Okay gitmisken kucka yi göndermeye çalışmak salakliktir, aptallıktir, gerizekalılıktır.
Bir de normal hayatında bütün işi kahvede okey oynamak olan bomboş bir adamdan asbaşkan olmazNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
Yorum