Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftar ayaklanmış #KupaCumhurbaşkanında hastagını gündeme oturtmuş. Peki bir tanecik yöneticinin gıkı çıkıyor mu ya Allah aşkına bir tane beğeni, bir tane destek mesajı, rt... Gökhan Saral dünden beri taraftarla ağız dalaşına girecek kadar aktifken gık diyebiliyor mu gık gık Yazık vallaha ya. Hadi başkanı yöneticiyi geçtim ben gazeteci felan da görmedim bu hastaga destek veren. Varsa gören söylesin valla merak ettim.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cumhurbaşkanlığına ziyaret ne zamandan beri siyasi ziyaret oluyor anlamadım doğrusu Başbakanlık vs. deseniz anlarım.
      Cumhurbaşkanı ayrıca Akp Genel Başkanıda değil mi artık?

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Samimi olarak söylüyorum Akp'li olup olmadığını bile bilmiyorum Gökhan Saral'ın,benim bildiğim Saral'lar MHP'ye yakın,yanlış biliyor da olabilirim.
        Burada toplumsal bir olgudan bahsediyoruz,yani bu insanlar Trabzonspor'a yönetici olmadan önce hassas oldukları konuyu yönetici oldu diye engelleyemez,burada bir tepki var ve tepki yürüyüşe değil,bunda hemfikir miyiz?
        Yürüyüşe olsa en başta bu tarz bir twit atardı ve ben de o zaman gelip bu yanlış derdim ama adamın tepkisi CHP eliyle terör örgütü destekçisi bir oluşumun legalize edilmesi,bu en başta şehitlerimize saygısızlık.
        Makamlardayız diye üzerimizde hakkı olanların hakkını vermeyecek miyiz?
        Gökhan Saral Vakfıkebir'lidir, bilinen Of Saral ailesinden değil.

Yorum

• 100 milyon tl gelirli Trabzonspor 500 milyon tl gelirli 3 puşta karşı direnemez. 50. yıl muhabbetleri bir kenara 4.olup avrupa kupalarına katılmak en gerçekçi hedef olmalı. Başkan Usta ya da Mahmut olmuş farketmez, Trabzonspor'a bu ligde şampiyonluk gös-te-ril-mez.

Yorum

• Sevgili Trabzonsporlular,

Aşağıda linki verilen anketi doldurmadan önce tüm ön yargılarınızı kısa bir süreliğine (en azından bu anketi tamamlayana dek) bir kenara bırakmanızı rica ediyorum. Uzun süredir damarlarımıza zerk edilen kutuplaşma zehri nedeniyle kaybetmiş olduğumuz objektiflik ve sağduyuyu yanımıza alarak cevaplayalım bu soruları. Ortaya çıkacak sonuca da hep birlikte bakarız. Buyrun:

Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

• Muharrem Usta acilen Gökhan Saral'a görevden el çektirmelidir. Bir değil, iki değil, elli kere söylendi Trabzonspor siyaset üstüdür, o koltuğa oturanlar siyasete göz kırpmayacak diye.

Bundan sonra da hiçbir yöneticiye bu konuda tahammül gösterilmemelidir.
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Gökhan Saral siyaset yapmayı bu kadar seviyorsa gitsin gereğini yapsın.

Adamın Twitter paylaşımlarından gerçekten gına geldi.

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İhtilal-devrim takımı iken 50. yılda akılla alay eden-dengesiz bir kulübe dönüşmemizde emeği olan taraftar, kongre üyesi, yönetim ve başkanlara şükranlarımı sunuyorum.
                  klasik turkiye gercegi iste.her daim guclunun yaninda durmayi millet adamlik saniyor..bu baslikta bile bu hareketi savunabilen akpli renkdaslar var.duzene baskaldiran trabzonspor son bir kac yildir partizan egitimsiz yoneticilerin elinde eriyip gidiyor..
                  kimin hangi partiyi destekledigi zerre umrumda degil ama bu hareketi savunan adam net partizandir.. ben her zaman derim sike surecinde alenen hakkimizin yenmesinin yegane nedeni basta parti fanatikligi yuzunden kuzu kuzu hakkinin yenmesini seyreden trabzon halki sonra da elindeki gucu kullanmayan trabzonspor'lu yoneticilerdir..
                  elinde devasal gucte bir trabzonspor taraftar gucu var,istesen bu gucle hakkini yiyenlere ulkeyi dar edersin ama hem trabzon sehri hemde bu her devrin adamlari yuzunden mevcut duzenin takimi olduk.yeri geldi cumhurbaskanini kefenle karsiladik,yeri geldi baskanimizi parti otobusune cikardik..simdi de gokhan saral gibi uzantilarla devam ediyoruz..herkes bir muslugun basini tutmaya-kapmaya calisiyor..yatacak yeriniz yok lan.
                  kazim koyuncu'nun ruhu sad olsun, iyi ki bugunleri gormedi,kahrolurdu.

Yorum

• nevzat aydın'ın neden görevi bıraktığını anladım. Harbi akıllı adammış zagor.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      100 milyon tl gelirli Trabzonspor 500 milyon tl gelirli 3 puşta karşı direnemez. 50. yıl muhabbetleri bir kenara 4.olup avrupa kupalarına katılmak en gerçekçi hedef olmalı. Başkan Usta ya da Mahmut olmuş farketmez, Trabzonspor'a bu ligde şampiyonluk gös-te-ril-mez.
                      Zirveye oynadığımız tüm yıllarda da arada benzer bir makas vardı. Evet, 50. yıl şampiyonluk hedefi gereksiz bir baskı unsuru ama şampiyon olamamızın sebebi gelirlerimizin düşük olması değil, uzunca bir dönem asgari ücretin altında çalışıp Marlboro içen ve Cebinde IPhone taşıyan amele gibi davranmamızdı. Geçmiş yıllarda doğru yönetilmedik. Zaten kısıtlı olan gelirleri har vurup harman savurduk. Kimse kimseden daha az hatalı değil. Bu takım hepimizinse hepimizin payına düşeni alması gerekir ki bu ayrı ve uzun bri tartışma konusu!

Usta ve yönetimi benzer bir dönem yaşasakta ekonomiye daha çok önem veren bir yönetim duruşu sergilemekle beraber arda hatalarda yapıyor. Ama niyeti, yani ekonomik disiplini kalıcı ve kurumsal bir kültür haline getirmek lazım.

Velhasılı kelam; Ekonomisi düzelen, alt yapıya önem veren, az ama öz transfer yapan, dik oynayan, her sene avrupa'da gruplar yada daha ilerisinde mücadele eden bir Trabzonspor, Fenerasyonuda, senin tabirinle 3 puştu da yola getirir. Yol uzun ama bir yerden başlamak lazım.
                      .
                      Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                      .

Yorum

• Arkadaşlar,

Başkan Muharrem Usta ile ilgili anketi bu akşam sonlandıracağız. Anketi doldurmayanlar bu akşama kadar doldurabilirler. Şimdiden teşekkürler.

Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

• Yeni Yönetimin yaptığı ve dün sözleşmesi feshedilen Muhammet Demir transferinden en iyi tahminle 16-17 milyon tl zarar etttik....

Bu ve bunun gibi transfer hataları ile borcumuz sürekli artıyor.....

Artık transfer yapılırken daha dikkatli ve özenli olunmalı yoksa bu hataları daha fazla kaldıramayaız.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• gökhan saral'ın istifası ne zaman alınacak merak ediyorum. şimdide nevzat aydın'a sardı twitter'dan gerçi okkalı bi tokat yedi ama özelden yazmak varken neden herkes içinde ders vermeye kalkarsın ? şov yapmak için mi ? amacın ne ?

güvenmiyorum o adama ortalığı karıştıracak bi yapısı var
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Allah'ını seven kulübü şu G.Saral gibilerinden kurtarsın.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Adam her attığı twitte g.. oluyor ama utanma yok hâla yazıyor.

Derhal bu yetersizin yönetimden postalanması gerekiyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X