İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih, sen bu konuda başkana soru sormuştun,
Başkan da sana "kimseye bedava kombine verilmedi, verilmeyecek" gibi birşey söylemişti, doğru mu hatırlıyorum ?
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm taraftar asgari ücretinden kıssa, canını dişine takıp lisanslı ürün alsa ;
Tolunay'a aptalca ödenecek tazminatı karşılayamaz.
Veya Adrian+Zokoro'ya harcanan parayı 5 yılda çıkartamaz.
O yüzden asıl mesele taraftarın aldığı 3-5 ürün değil kulübün yapacağı doğru hamlelerdir.
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeşhur 13. sandık seçimin galibini belirledi ya, Muharrem Usta kibirlik edip o 13. sandık için "ben zaten kazanmışım" havasına girmeseydi de biraz elini cebine atsaydı, şimdi başkandı.
Bir laf vardır bizim buralarda. Kan boğuyor beni.
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeşhur 13. sandık seçimin galibini belirledi ya, Muharrem Usta kibirlik edip o 13. sandık için "ben zaten kazanmışım" havasına girmeseydi de biraz elini cebine atsaydı, şimdi başkandı.
Bir laf vardır bizim buralarda. Kan boğuyor beni.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemde üzerine basa basa bedava dönemi bitti demişti.taraftar grubundan bi arkadaşıma dün sordum bedava kombine almadık vermeye yanaşmıyorlar dedi.StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Oy satın alınmasından, başkan olunmasından bahsetmiyorum. Adamlar gomuş o havalara diyorum. Parayı veren başkan oluyor, Trabzonspor mu? Ne Trabzonspor'u? Herkesin kendi menfaatleri kadar umurunda Trabzonspor.
Gökhan, adeti bilmiyorum.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm taraftar asgari ücretinden kıssa, canını dişine takıp lisanslı ürün alsa ;
Tolunay'a aptalca ödenecek tazminatı karşılayamaz.
Veya Adrian+Zokoro'ya harcanan parayı 5 yılda çıkartamaz.
O yüzden asıl mesele taraftarın aldığı 3-5 ürün değil kulübün yapacağı doğru hamlelerdir.
Yorum
-
İHO seçimdeki ilk lafı...'Trabzonspor başkanı konuşmaz, icraat yapar" oldu. sonra çenesi düştü her programa katıldı gerek canlı gerek telefonla, e hadi dedik heyecanına verelim, mitinglere çıktı, azınlıklara hadi bilmeyerekten de olsa dil uzattı, yaralamaya başladı Trabzonu ufak bir açığımızı bekleyen istanbul medyasına çok kaynak sağladı. olmadı başkan.TrabZonguldaklı...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim özelliklede İstanbuldaki taraftarlarımızın büyük çoğunluğun maddi durumu iyi.zaten lisanslı ürünlerinin büyük bölümü İstanbulda tüketiliyor.taraftar lisanslı ürün alma konusunda bilinçlendirilmeli.bir hamle yapılacaksa burdan başlanmalıdır.her dönem yanlış transfer politikaları olabilir.taraftar görevini tam anlamıyla yerine getirmelidir.
Yorum
-
İlk olarak MUHAREM ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence artık kulübü istanbula taşımalı. Yada ne bileyim en azından tesisleri stadı vs burada olmalı. Yönetim yine orada kalsın bizden uzak olsun.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzümüz var,kendimize sözümüz var.Trabzonsporun eti Trabzonda tırnağı şehrin dışında.can pahasınada olsa koparmamalıyız gülümüzü ağacından.böyle çok daha şık ve çalımlı.
Yorum
-
Artık şu internet sitesi modern bir şekilde yönetilmeli... Yetersiz, yeniliğe kapalı, berbat...
Colmanın sözleşme bitiş tarihi Mayıs 2013 yazıyor hala... Fatihin numarası fotoğrafların olduğu yerde 26 gözüküyor, verilen forma numaralarında adı yok... Video oynatıcısı taş devrinden kalma... Tarihçe kısmını vikipedi'den kopyala-yapıştır yapmışlar heralde. İnsan biraz özenir... Altyapı takımlarına yer verilmemiş... Say say bitmez.
Kulüp yöneticiliği sadece transfer, maç organizasyonlarını düzenlemek vs değildir. Bunlara da dikkat etmelisin, sosyal medyada daha etkin olmalısın...Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim özelliklede İstanbuldaki taraftarlarımızın büyük çoğunluğun maddi durumu iyi.zaten lisanslı ürünlerinin büyük bölümü İstanbulda tüketiliyor.taraftar lisanslı ürün alma konusunda bilinçlendirilmeli.bir hamle yapılacaksa burdan başlanmalıdır.her dönem yanlış transfer politikaları olabilir.taraftar görevini tam anlamıyla yerine getirmelidir.)
En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 13.08.2013, 21:41.
Yorum
Yorum