Yönetime yapacağım en büyük eleştiri devre arasına kadar bile sabretmekte zorlandığımız yerel futbolcularla 2'şer 3'er yıllık sözleşme uzatılması.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefeda sezonu olabilir denebilir bjk de aynı yollardan geçti de denebilir fakat transferde 12-13 milyon euro para harcandı ve malesef çok çok rezil bir kadro kurulduAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
bu takımın tek kurtuluşu komple kapanmak civarda yakında ben aha bu işi gücü Trabzonspor olur bu takımı kurtarır diyebileceğim bir adam yok böyle bir adam olmadan da bu kulüp kurtulamaz biri siyasetin sözünden çıkmaz biri yerel baskılara boyun eğer biri çıkar parası var ama toptan anlamaz. Şu kulübü kurtaracak bir ali koç lazım bize oda bizim camiada yok
Yorum
-
Gün geçmiyor ki, yönetimimizden bir yönetici daha Yusuf, Yumlu, Akbaş, Xekilere sahip çıkmasın...En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 31.10.2016, 22:32."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Birde takım kötü ;ama ekonomik olarak iyi yoldayız tesellisi vermeye çalışanlar var????????????.6 ay lık dönemlerinde leş bir kadro kurmalarının yanında mevcut borç hiçççççççççç azalmadığı gibi 40 milyon lira artmış neresinden tutarsan elde kalan bir yönetim.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKartal'daki projenin adı bile anılmıyor ne iş?No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Ali Yılmaz tesislerinin satışı ne durumda acaba ki ordan baya yüklü bir meblağ söz konusu diye duymuştum.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim ya işi derinden götürüp iş bitirici hamleler yapıyor ya da yan gelip yatıyor bu kadar sessizliğin 3.bir ihtimali var mı merak ediyor insan.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakalim ne olacak sene sonu... hoca mi gider gereksiz topçular mi gider kim gelir kim kalir bakacaz...
Saçmalarsalar giderler ve bir dahaki seçimde Hekimoglu gelir... o da çok farkli olmaz... kongre öncesi gidip de Trabzon düsmani Tayfun Bayindir ve Derya Orucoglu'nu ziyâret edenleri anlamadim anlamayacagim, onlardan da beklentim yüksek degil... yanindakiler buna nasil müsâde etti bilmiyorum anlamiyorum, onlara sirin gözüküp seçim mi kazanacaktin ? hiçbir mantikli açiklamasi yok bunun... Usta'nin da elestirilecek seyleri çok, yanlislari çok, ama öyle veya böyle her seye bahane bulabiliyor... Hekimoglu hakkinda "Giray hocayi getirecekler" dendigine kesin bir dille yalanlayamadi bile... o da özevlatçilari takimda tutma yoluna gidecekti, ve ayrica siyasi olarak da iktidara yakin olmadiklarindan dolayi qnb sponsoru da olmayacakti destek gelmeyecekti... bu da bizim son senelerde rezil bir kulüp hâline gelmemizin göstergesidir kimse kusura bakmasin, çok üzücü kahredici ama öyle...
bakanlar gelecek idmani basar gibi ziyaret edecek falan filan, bu ne lan ? fb kongre üyesi herifi tüm Trabzon halki sevecek sayacak yalakalik yapacak, ondan sonra "soyosot Trobzonspor'o gormoson" heee tabi çok bekleriz...
He bir de, o zaman yazmayi unuttum simdi yazayim, baskanimizin gs maçi sonrasi gs locasinda resim çekip paylasmasi kiskrticidir ve yanlistir... yarin rakip baskanlardan biri Akyazi locasinda yapsa saygisizlik yapiyor demez miyiz ? "provokosyon yopoyor" diye bagiririz anasini satayim, niye biz yapinca cici oluyor ? yanlis kere yanlis...
Tipki yumlu ve yavru'nun 3.lig takimina karsi ya da Rize'ye karsi oyunu sogutup sari yemeleri sahtekarlik yapmalari gibi...
Trabzonspor'a Oflu baskan istemiyorum ama artik Trabzonlu baskan istemiyorum diyecek duruma geldim.... reziller sürüsü... çok bilmislik yapip Pogba'nin havuz partilerinden resim çekip taraftari engellemekten baska bir sey yapmayan ve bizi yerlinin yerlisi yeteneksizin yeteneksizine mecbur eden Nevzat Aydin'i da unutmayalim es geçmeyelim... o da Sakar'in Nevzat baskanimizin biraz "moderin" olani, ikisi de futboldan anlamiyor, ikisi de "gadromuz yederli" kafasinda, ama biri "yederli" diyor diger ise süslü püslü 1 2 cümle ve 1 2 atar ile isi geçistiriyor, yoksa kahretsin ki kafa ayni (en azindan görüntü o)
Sayfasinda devrimci takilan NevzatAydin bu özevlat gereksizlerine siyasi baskidan dolayi sahip çikiyor ya, tebrik ediyorum
Yazacak çok sey var, yaz yaz bitmiyorNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, transferde de öyle iddialı konuşuyorlardı ki bizde sandık gerçekten şapkadan tavşan çıkacak, transferde şapkadan çıka çıka acur çıktı, bakalım bu tesislerin satışı konusunda ne gibi bir sürprizle karşılaşacağız.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+1967, kısaca ben özetleyim Nevzat Aydın futbolun f sinden anlamıyor Aziz Yildivimin Trabzon şubesi olma yolunda her geçen gün ilerliyor, Muharrem Usta iyi birisi ama Trabzonspor Başkanı olabilecek kapasitede olmadığı aşikar, ben hala Sadri Şener ayarında bir başkan anca bu klübü düzlüğe çıkarır diye düşünüyorum, çünkü son 10 yıldaki tepe noktamıza onun sayesinde geldik.
Yazdigin transfer haberlerin kadar inandiricidir benim icin yazdiklarin.
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
Yorum
-
bizim scout ekibi kimlerden oluşuyor bilmem, kriterleri neydi onu da bilemem..
ama nedense aklıma hep şu film geliyor;
En son calypso tarafından düzenlendi; 01.11.2016, 11:55.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
Yorum