İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAralık ayında kongre olmayacak, olursa da kimse aday olmayacak. Göreceksiniz.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
bu adamın amacı ne ya ? ilerisi için milletvekilliği peşinde mi yoksa kupayı almak için tayyibin gönlünümü hoş tutuyor yani yalakalık yapıyor ? iki türlüde mide bulandırıcı.
utanıyorum ulan şu verilen görüntüden yeminle utanıyorum böylece şikecilerede büyük koz veriliyor haa bak biz demiştik cemaat operasyonu bu nedicen bunu diyen adama tape mape hikaye yaratılan algı şu fotoğraflarla bu oluyor.
bizim verdiğimiz mücadeleye bak başkanın seçilirken bize verdiği sözlerle yaptıklarına bak ayıptır ya hele öyle kucağa oturmayacağız deyipte kucaktan inmemek küfürlerin en ağırıdır.
yalan yok usta seçilmesin istedim ama daha beteri geldi hacıosmanoğlu çok fena tongaya düşürdü herkesi kendi çıkarları için kulübü kullanıyor hemde en çok duruş sergilememiz gereken zamanda yazıklar olsunsadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatasını kabullenebilen kişi gerçek Trabzonsporludur ,kendi namıma sizi tebrik ederim.
Kandırıldık ,oyuna getirildik ama en azından gerçekleri daha berrak görebildik .Düzeltmek de bizim elimizde.
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya hocam kusura bakma ama mesajini okuyunca hafif tebessum ettim.
baskan konusunda seninle sert tartismalarimiz oldu.hatta bir ara baskan hakkinda yazdigim her olumsuz mesajdan sonra bana gonderme yapiyordun..
bu adam seni bile bu hale getirdi ya, yatacak yeri yok yemin ediyorum
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten niye herkeste bir Aralık kongresi olacağı ümidi var ki?
1 kişi sanırım itiraz etti mahkemeye filan verdi, seçim filan olmayacak unutun o işi.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmpül mü olsun, aynı mı kalsın, başka bir şey mi olsun?
Başlık açılıp tartışılsın. Bir de anket eklensin.
Böyle gidersek bu mesajlar şakadan çıkıp gerçeğe dönüşecek.
Yorum
-
Başkana mesaj attım.arıf abıden bı ara almıştım numarasını.mesajım aynen şu."utanıyorum ıbrahım bey,sana başkanım demeye utanıyorum.sana oy verdım pışmanım.taraftarın başını yıne eğdın bu akşam.Allahından bul.padışahınıda al gıt burdan"rahatladım döktüm içimi.bana dönerse kötü sövecem kendısıne.bakalım dönecekmi.
Yorum
-
İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımın rengini turuncu mavi amblemi de ampül yapmamız için genel kurul kakarına ihtiyacımız var mı ?
renkler güzel
logo içinde şöyle bağrıp çığıran bi RTE fotosunu alalım üstüne eğilme dik dur halkın aamı filan yazarız bir şeyler
Yeni stadın adıda AKarena olur güzel olurEn son mhs61 tarafından düzenlendi; 24.08.2013, 00:28.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkana mesaj attım.arıf abıden bı ara almıştım numarasını.mesajım aynen şu."utanıyorum ıbrahım bey,sana başkanım demeye utanıyorum.sana oy verdım pışmanım.taraftarın başını yıne eğdın bu akşam.Allahından bul.padışahınıda al gıt burdan"rahatladım döktüm içimi.bana dönerse kötü sövecem kendısıne.bakalım dönecekmi.
Yorum
Yorum